یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

حتما امیدوارم موفق باشی من پراپکو رو پراپ خوبی می دونم ولی اولویتم اول پاس کردن چالشهای سرمایه گذار برتر هست

1 لایک کرده

با سلام اگه از پراپکو برداشت زدی خبرشو بده چون من هم به خودم میگفتم پراپکو از همه بهتره ولی موقع برداشت رسید برام آیپی اشتراکی و دستگاه جدید درست کردن و سودمو ندادن امیدوارم موفق باشید

2 لایک کرده

من فریز کردم فعلا دارم دو تا چالش سرمایه گذار برترم رو میزنم راجع به موضوعی که گفتی من از پشتیبانیشون زمان خریدن چالش پرسیدم گفتن بیشتر از دو دستگاه اگر استفاده بشه حساب رو قبول نمی کنن. آی پی هم که سر جای خودش هست. اگر رسیدم به ریل و برداشت البته که اعلام می کنم از اینجا

1 لایک کرده

یعنی این قانون رو نمیدونستین و حساب فیل شد یا اینکه خود شرکت بهونه اورد

1 لایک کرده

پراپکو یه جور تخفیفی گذاشته که به نظر من بد نیست من مبلغ هیچ پراپی نیستم و کاربر چندین پراپ هستم و تجربه های کاربریم رو برای هر کدوم در تاپیک خودشون که ایجاد کردم مینویسم. بنابراین حواستون در انتخاب پراپ و خریدهای با تخفیف و بدون تخفیف کاملا جمع باشه خوب بخونید قوانین رو و در ایران بروکر و سایر منابع هم بررسی کنید وضعیت پراپها رو راجع به تخفیف به نظر من جالب پراپکو از این لینک می تونید اطلاعات کسب کنید البته من چون خودم ازش سه تا چالش دارم متاسفانه نمی تونم الان بخرم چون توی مسابقه شون یه تخفیف ۶۰ درصد برده بودم باهاش خرید کردم ۱۰ روز پیش

1 لایک کرده

این قانون رو میدنستم خودشون یک روز قبل از درخواست برداشت سود با دستگاه جدید وارد حسابم شدن چون نمیخواستن سودمو بدن

1 لایک کرده

مدارک نگاه کنید دستگاهی که خودشون وارد شدن و مکان آیپی دستگاه وارد شده و مقدار سود من با تاریخ تقویمی

1 لایک کرده

اوه اوه

پراپکو هم وضعش خرابه

این هفته چند نفر همچین کامنتی گذاشتن

پشتیبانیش هم داخل کامیونتی بود، تگش کنید ببینم چی جواب میده

1 لایک کرده

جالب شد با پشتیبانی صحبت کردین ؟ اونا چی گفتن اونم امکانش هست بزارین ؟

1 لایک کرده

من سه تا حساب دارم تو پراپکو اگه اینطور باشه باید بیان پاسخگو باشن

1 لایک کرده

این اخرین پیامشون داخل کامیونتی بوده

یعنی بعد مسابقه

امیدوارم پیام های بالا رو ببینن

1 لایک کرده

تلفنی صحبت کردم فقط حرفشون این بود که سیستم تشخیص داده دست ما نیست و نمیتونیم کاری بکنیم هرچی گفتم و دلیل آوردم اصلا انگار نه انگار کو گوش شنوا معلوم بود کار خودشونه فریب تخفیف ها رو نخورید اینا کلاهبردارن به سود برسی برات دادم درست می کنند که روحتم خبر نداره

1 لایک کرده

ادم تعجب میکنه این همه جلب توجه و مسابقه و…. واقعا گیج شدم امیدوارم همینجا پاسخگو باشن اگر نکن این کارو بیشتر تریدر ها بد بین میشن..

1 لایک کرده

امیدوارم سود بکنی و سود تو بهت بدن و حتما در جریان بزار

2 لایک کرده

فعلا پشمیون شدم از کار با پراپکو از هفته بعد دوباره شروع میکنم پراپکو رو حتما این کارو میکنم الان فعلا دارم رو سرمایه گذار کار میکنم

1 لایک کرده

@iranbroker-support2

ایران بروکر عزیز لطفا پشتیبان های پراپکو رو در جریان این وضعیت قرار بدید تا پاسخگو باشن.

خیلی از ماها از پراپکو اکانت خریدیم و نمیدونیم واقعا قابل اعتماد هست یا نه . این چندمین باره از این دست پیاما می‌بینیم

4 لایک کرده

درسته این موضوع باید شفاف سازی بشه و پراپکو جوابگو باشع اگه اینطور نیست

1 لایک کرده

شما موردی رو مطرح می کنید که نیاز به پیگیری قضایی داره و اینجا نه من و نه هیچ کس دیگه نمی تونه ادعای شما رو تایید یا تکذیب کنه. چون چنین سندهایی باید از طرف چه شرکت پراپ و چه کاربر، صحت سنجی دیجیتالی بشه.

3 لایک کرده

سلام و احترام به همه دوستان عزیز،

بنده قصد تخریب ندارم ولی این مورد رو بار اول نیست که تو این دو هفته اخیر باهاش مواجه شدم. کاری به این پراپ ندارم و راست و دروغش به قول دوستان دست ما نیست و نمیدونیم دقیقا اوضاع چطوری هستش اصلا

ولی با توجه به اینکه این مسئله زیاد به چشمم اومده، توصیه میکنم از هر کاری که میکنید مستندات و مدارک کافی داشته باشید تا در صورت نیاز بتونید به صورت قانونی پیگیری کنید. مثلا برایند هر روزتون رو اسکرین داشته باشید، معاملات اون روز و هر چیزی که فکر میکنید ممکنه نیاز بشه. ایرادی هم نداره و من خودم واقعا هر روز همین کار رو انجام میدم.

مراقب سرمایه هاتون باشید خلاصه
موفق و موید باشید :rose:

4 لایک کرده

من شخصا چالشهام رو نگه داشتم بعد از سرمایه گذار برتر که تموم کردم مال پراپکو رو بزنم از جنبه کارکرد متاتریدر و تجربه کاربری روی نت ملی (فعلا) بعد از سرمایه گذار برتر بهترین پراپ می دونم.

1 لایک کرده