اگر در مسابقه پراپکو شرکت کردید، خیلی خوشحال میشیم تجربهتون رو با ما و بقیه به اشتراک بذارید
کیفیت اجرای معاملات روی متاتریدر با نت ملی چطور بود؟ سرعت، پایداری و تجربه کلی شما از سرور چطور ارزیابی میشه؟ چه نتایجی توی مسابقه گرفتید؟ سود، ضرر یا حتی تجربههای خاص چه پیشنهاد یا انتقادی دارید که بتونه به بهبود خدمات کمک کنه؟
هدف ما اینه که با کمک فیدبکهای واقعی شما، سطح خدمات رو هر روز بهتر کنیم
پس چه تجربه مثبت داشتید، چه چالش یا انتقاد، حتما با ما در میون بذارید.
متاتریدر با نت ملی اولش یکم کند بود، بعدش خیلی سریع و خوب شد
ولی اتفاق امروز روی طلا خیلی جالب بود
من بدون باز کردن معامله، رتبه ام هی داشت زیاد میشد چون بقیه درادون میخوردن تند تند
اولش متاتریدر داغون بود اما واقعا الان خیلی خیلی بهتر شده . و این که اون کسایی که اول هستن با ۸۵ درصد واقعا عجیبه . البته یا حجمای زیاد میزنن یا ربات انداختن که تو یه روز بالای ۱۵۰ تا معامله کردن عادی نیست . البته خواستم به دوستانی بگم که این درصدارو میبینن یا هیجانی میشن یا افسرده . اینا واقعی نیست چون همه دارن با حجم زیاد و بدون ترس میزنن . روی حسابای ریل به هیچ عنوان اینجوری نمیشه رشد داد پس نگران نباشید.
الان همه دارن قمار میکنن نه ترید . اولین شرط ترید مدیریت سرمایس.
بعضی افراد معاملاتشون یکم عجیبه چه از نظر تعداد چه حجم معامله یعنی انگار طرف دو سه تا اکانت داره با هر کدوم یه طرف مارکت رو با حجم بالا پوزیشن میگیره امیدوارم اینارو حذف کنین از مسابقه
من از سال پیش دو تا چالش فریز شده پهلوی شما داشتم یعنی سبد پراپ دارم از چند شرکت. و در مورد مسابقه:
۱-کیفیت اجرای معاملات در دو روز اول بسیار بد بود تاخیر تا یک دقیقه داشت ولی از روز سوم کیفیت متاتریدرتون خیلی خوب هست تا جمعه گذشته خوب بود امیدوارم بهتر هم بشه
۲-سرعت پایداری و تجربه ی کلی من از سرور شما اگر در وضعیت النش باقی باشه اوکی هست.
۳- من استراتژی خودم رو میزنم هر روز یک معامله، با همون ریسک بهر یوراد یک به یک و نیمی که دارم یک روز هم دیر شروع کردم مسابقه رو تا جمعه گذشته تقریبا ۴ درصد حسابم در سود هست. تجربیات قبلی من این هست که در مسابقه نباید هیجانی شد شخصی که مسابقات ترید اول میشه الزاما بهترین تریدر نیست خیل یعوامل میتونه باعث اول شدن یه تریدر معمولی یا حذف شدن یه ترید خوب از مسابقه بشه
۴- انتقادم به متاتریدر شما این هست که اسپردتون روی متاتریدر نت ملی شما در شاخصها به ترتیب بد به بدتر: اس اند پی ۵۰۰- نزدک و داوجونز خیلی زیاد شده. من فقط نزدک میزنم و اسکلپ و این باعث میشه که اسکلپ کارها در اومدن به سمت شما کمی مردد بشن.
چرا اجازه نمیدید با ربات معامله کنیم ؟ چه فرقی می کنه ؟ وقتی محدودیتها مشخصه و هدف معلومه با هر استراتژی و روشی چه ایرادی داره ؟ حتما باید وقتمون پای چارت بگذره که بگیم معامله ی درست . اگه ربات ممنوعه پس چرا امکان استفادش هست و اصلا چه دلیلی داشت که این فضا و بستر فراهم بشه ؟
منم متصلم به مسابقه فقط بعدی این مسابقات حجم های بالا برای ترید است که یک تریدر منظم وسوسه میکنه اگر شرکت میکیند و حساب ریل دیگه دارید وسوسه نشید روی اون هم حجم های بالا بزنید مسابقه با اون از زمین تا آسمون فرق داره طرف توی یک روز نزدیک 40 درصد سود کرده معلومه این کار فقط برای مسابقه وگرنه در دنیای واقعی ترید جایی نداره
سلام وقت بخیر . من فقط روی داوجنز در ۱ دقیقه میزنم اما بخاطر اسپرد بالای شما روی داوجنز مجبور شدم روی طلا معامله کنم لطفا یه فکری برای اسپرد داوجنز کنید ممنون .
درود بر شما استاد اتحادیه عزیز
بابت تجربه خوبی ک نداشتید متاسفم، بازار کمی این روز ها متشنج هست و بر روی نماد هایی در دسته فلزات و شاخص ها و کالا، ممکنه حرکات سنگینی انجام بشه که منجر به سود بیشتر یا ضرر بیشتری برای شما شود.
با اینحال پراپکو در کنار شما هست و با کمال میل در خدمت شما هستیم.
با احترام
ممنون که تجربهتو گفتی سینا جان
اوایل واقعا فشار روی سرور بالا بود و یه سری مشکلات پیش اومد، ولی الان زیرساخت به مراتب پایدارتر شده و شرایط خیلی بهتره
اگر فرصت داشتی، خوشحال میشیم دوباره تستش کنی و نظرت رو بگی. مطمئنا تجربهات این بار متفاوت تر خواهد بود