سرمایه گذرا برتر دیروز اطلاعیه تخفیف داد ۱۵ درصد و چند روز قبل هم پراپکو تخفیفهای پکیجی گذاشت که به نظر من طرح جالبی بود و الان هم برام برای بار دوم اس ام اس اومد از پراپکو در مورد تخفیفهای پرداحت چند مرحله ای. به نظرم پراپکو تونسته مقدرای فروش کنه چون تخفیف سرمایه گذار برتر رو برای رقابت سالم با پراپکوست به نظرم. میدونم هیچ کس نمیاد بگه پراپکو از سرمایه گذار برتر بهتره ولی نوع تخفیف پراپکو به نظر من جذابه و الان اولویت ۹۹ درصد حتی تریدرهای ایرانی در نهایت، قیمت هست
چیزی که من دیدم تخفیف نبود، شما فقط در ۲ مرحله پرداخت میکنی، ۵۰ درصد وقت خرید و ۵۰ درصد قبل از تحویل گرفتن ریل.
ولی اینم در نظر بگیرین که شما اگه شما در حسابی درآودان بخوری یا هر چیزی دیگه پولشو ازت نمیگیرن
بله از این نظر و برای از دست دادن حساب، تخفیف خوبیه ![]()
خیلی اوضاع خرابه،
وضعیت پراپکو امروز اسپرد ها اصلا جالب نیست مخصوصا روی نزدک
مارکت تعطیله امروز ، دلیلش همینه
با سرمایه گذار برتر مقایسه کن میبینی چقدر زیاده بازم
الان اسپرد سرمایه گذار برتر کمتر از پراپکو هست و اسپرد پراپکو کمتر از رابین سود هست( ساعت ۱۱،۲۰ دوشنبه ۵ خرداد)
قصد دارم پراپکو رو حسابشو فریز کنم برم روی سگب چون میترسم وقتم حیف بشه
من همین کار رو کردم من پراپکوهام رو فریز کردم رابین سود رو گذاشتم برای وقتی که پلتفرمش در حد یه پلتفرم عادی امکانات داشته باشه و رفتم سراغ سرمایه گذار برتر
منم برای وقت ازادم سعی میکنم پراپکو ترید کنم برای اضافه کاری . حرفه ای عمل نکرد خوشم نیومد به عنوان یه تریدی که وقتم و سر این بازار گذاشتم نمیزارم با سطح پایین پراپ حیف بشه مشکل اصلیم هم اسپردشه و پشتیبانی انلاین افتضاح از 10 بهش 5 میدم ولی میدونم اسکم نیست و میتونه بهتر بشه این نظر شخصی من تو این مدت استفاده
خوبه ولی قطع میشه گاهی و قتی با نت ملی ه نباید این مورد قطعی انقدر باشه واقعا