فک نکنم
سگب تنها چیزش که خوب نیست همین اسپرده
فک نکنم
سگب تنها چیزش که خوب نیست همین اسپرده
من همیشه با چندین پراپ کار می کنم طبق اولویتهایی که دارم. امیدورام تمام پراپها در فضای سالم رقابت کنن و روز به روز بهتر بشن
من امروز روی پراپکو معامله گرفتم البته اندیکاتور تعیین حجمم کار نکرد و موقعیت ورود ایدئال رو از دست دادم و برای بای نزدک بالاتر وارد شدم. حالا نمیدونم ایراد اندیکاتور بود یا روی چارت کار نکرد متاسفانه در حسا بدموی پراپکو امکان تسن اکسپرت حجم معامله نیست و فقط روی حساب چالش و ریل میشه ازش استفاده کرد.
تریدر های عزیز من نظرات هر پراپ فرمی رو میبینم انتقاد ها توش زیاده نمیفهمم به کدوم اعتمادکنم
نظرتون راجب پراپکو چیه ؟
سلام و احترام،
بهترین توصیه این هستش که اصلا توجه نکنی به نظرات مثبت و منفی، بری خودت تست کنی یا قوانین رو قشنگ بخونی تا خودت تصمیم بگیری. اوضاع کامیونیتی در بین پراپ ها جالب نیست واقعا. پراپکو خیلی ها راضین ولی نظر منفی هم پیدا میکنی قطعا. تو ایران بروکرهم رتبه خوبی داره. بهتره بری قوانینش رو خوب بخونی، اگر دیدی میتونی و تواناییش رو داری، بعدش خرید کنی.
یا صبر کنی چالش رایگان که گذاشت، اول تست کنی، بعد خرید کنی.
این بهترین توصیه ای هستش که میتونم بکنم خدمتت. باز هر طور صلاح میدونی.
موفق باشی ![]()
ببین بد نیست ولی رضایتی که از سگب میگیری رو این پراپکو بهت نمیده به عنوان پراپی که تا 25 کا بیشتر سرمایه نمیده کارش خوبه و میشه پول دراورد
من سبد پراپم به ترتیب قبل از قطعی اینترنت اینها بود: اول: سرمایه گذار برتر چون قوی ترین پراپ ایران هست و سودها رو هم پرداخت کرده خیلی کم شکایت ازش شنیدم.
دوم کامبت خیلی کم ازش شکایت شنیدم سودهاش رو داده و ضمنا قوانین خاصی داره که برای تریدرهای منظم از نظر من اصلا سخت نیست. سوم پراپکو چون دقتر فیزیکی داره و به اسم یک شرکت ثبت هست و «کیف پول من» هم یکی از اجزای اون هست شکایتهایی از پراپکو شنیدم ولی زیاد نه.
با قطع اینترنت رابین سود یک پلتفرم ایجاد کرد(رابین سود دفتر فیزیکی داره) روی نت ملی برای بار اول من از رابین سود هم چالش خریدم ولی پلتفرمش هنوز در حال تکمیل شدن هست. قوانینش هم معیارهای خاص خودش رو داره که باید به دقت بررسی بشه.
اینها نظر شخصی من هست و ابتدا خودتون باید قوانین هر پراپی رو که می خواهید بخونید و بررسی کنید.
ممنون خیلی مفید بود.
تشکر بابت پیشنهادت.
نظرت برام ارزشمنده بهش فکر فکر میکنم.
امروز جمعه مشکلی در چارت نزدک پراپکو نداشتم اسپرد کمتر شده بود
منم اوکی بودم باهاش مشکلی ندیدم
گذاشتن یا ویرایش سفارش ها تاخیر نداشت؟
من اسکلپرم سفارش رو چارت نمیذارم ولی معمولا وقتی که ورود و خروج و سئیو سودش درست کار کنن این موارد هم درست کار می کنن
نه برای من به شخصه نداشت یکم اسپرد اذیت میکنه هنوز
در حدود ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ د رچارت نزدک مقایسه ای بین حسابهای خودم در سه پراپ فرم سرمایه گذار برتر- پراپکو و رابین سود داشتم که کمترین اسپرد به ترتیب مال سرمایه گذار برتر- پراپکو و رابین سود بود. عکسها در این پیام پیامهای بعدی هست.
اسپرد نزدک در همون زمان در پراپکو
اسپرد نزدک در حدود همون زمان در رابین سود
دوستان یکی از موراد خوب پراپکو امکان فریز کزدن چالشهاست بدون محدودیت من چون سرمایه گذار برتر برگشته ۳ تا چالشم در پراپکو رو فعلا فریز کردم هر وقت برگشتم سر وقت چالشهای پراپکو این تاپیک رو کجدد ادامه میدم.
من بجات ادامه بدم دارم پراپکو کار میکنم