یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

امروز روی پراپکو در متاتریدر ترید زدم همه چیز خوب بود. فقط خواستم از گلوری روی متاتریدرش استفاده کنم ولی فعلا نمیتونم درست تنظیمش کنم. هی برمیگرده به تنظیمات پیش فرض .من با کلوری کار نکردم قبلا البته

2 لایک کرده

اطلاعیه پراپکو در کانالش در «بله»

اطلاعیه مهم | فعال‌سازی ۴۰۰۰ کانفیگ رایگان اتصال به متاتریدر پراپکو با تلفن همراه و نت ملی
همراهان عزیز پراپکو،پس از آغاز مرحله تست اتصال به سرور متاتریدر پراپکو با تلفن همراه و نت ملی، استقبال شما عزیزان فراتر از انتظار بود و فیدبک‌ های دریافت‌شده از کاربران، نشان‌ دهنده پایداری مناسب، کیفیت قابل قبول و رضایت بالای تریدرها از این روش اتصال بوده است.
به همین دلیل، در قدم بعدی و برای دسترسی گسترده‌تر کاربران، ۴۰۰۰ کانفیگ رایگان فعال شده است:
::rocket::۲۰۰۰ کانفیگ رایگان برای کاربران فعلی پراپکو
این کانفیگ‌ها مخصوص کاربرانی است که در حال حاضر حساب معاملاتی فعال در پراپکو دارند.برای دریافت کانفیگ، کافی است سریع‌تر وارد پنل کاربری خود شوید، از بخش مدیریت چالش وارد پنل آنالیز شوید و گزینه دانلود کانفیگ را انتخاب کنید.
::rocket:: ۲۰۰۰ کانفیگ رایگان برای کاربران جدید پراپکو
کاربرانی که از این پس اکانت جدید تهیه کنند، کانفیگ اتصال به‌صورت خودکار برای آن‌ها فعال و ارسال خواهد شد.
::small_orange_diamond::توجه مهم:ظرفیت کانفیگ‌ها محدود است و دریافت آن برای کاربران فعلی، بر اساس اولویت ورود و دانلود از پنل انجام می‌شود.
این کانفیگ صرفا برای اتصال به سرور متاتریدر پراپکو با تلفن همراه و نت ملی طراحی شده و امکان استفاده از آن برای سایر پلتفرم‌ها یا سرورها وجود ندارد.
از همراهی، اعتماد و فیدبک‌های ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزاریم.::heart_exclamation::پراپکو با قدرت در تلاش است تا حتی در شرایط محدودیت، مسیر ترید را برای کاربران خود پایدار، سریع و قابل دسترس نگه دارد.
با احترام
تیم پراپکو

2 لایک کرده

اینم بگم که روی متاتریدر ۵ سیستمش من شخصا دارم ترید میزنم و الان هیچ مشکلی نداره

1 لایک کرده

رو گوشی یا ویندوز میزنی؟

1 لایک کرده

من فقط با سیستم معامله میزنم برقا قطع بشه با لپ تاپ معامله می کنم

سلام آقای نزدکی در مورد گلوری خواستم راهنماییتون کنم وقتی تو صفحه inputs تنظیمات رو ست میکنید دوباره برگردید تو صفحه common و تیک هارو هردو رو فعال کنید

1 لایک کرده

سلام عرض ادب. ممنون. چون روی چارت تست پراپکو اکسپرت کار نمیکنه نمیتونم امتحانش کنم و مجبورم حین معامله روی چالش امتحانش کنم برای همین با اجازه تون اشکالهام رو از شما همینجا میپرسم اگر زجمت نباشه. ممنون از لطفتون

1 لایک کرده

بله خواهش میکنم تا جایی که بلد باشم راهنماییتون میکنم

1 لایک کرده

ممنون. انجام دادم موردی رو که کفتین ولی خود به خود برمیگرده به همین تنظیمات

1 لایک کرده

به نظر میرسه که اشکالی داره چون الان اصلا از صفحه چارتم پاک نمیشه.

ضمنا من این رو اول در پوشه اکسپرت گذاشتم در لیست مربوطه نیومد و در پوشه اندیکاتور گذاشتم بعد اومد

تنظیمات رو سیو میکنید؟ اول سیوش کنید و بعد دوباره برگردید و داخل common دوتیک رو فعال کنید

بالای متا قسمت ویو و بعد navigator قسمت اکسپرت ها باید مشخص باشه

1 لایک کرده

راستی گزینه algo trading رو هم بالا فعال کنید

1 لایک کرده

من صبح چند تا ویدیو در مورد نحوه کار با گلوری دیدم گزینه ای که گفتید فعال هتس وقتیکه سئیو رو میزنم اسم میخواد برای سئیو فایل و سئیو در داخل خود گلوری اتفاق نمی افته فکر میکنم ایرادی وجود داره ممنون از راهنماییتون

1 لایک کرده

یبار کلا چارت متاتریدر اون نماد رو ببند، یک چارت دیگه باز کن، درست میشه.

1 لایک کرده

چشم. انجام میدم

گلوری برای من کار نکرد اما Money Management Tool TD به سادگی و خوب کار میکنه همین کافیه برام

لعنت به این پراپ اصلا راضی نیستم نه پشتیبانی خوبه داره اسپرد ها که اصلا غیر قابل قبول اسپردش فقط روی طلا خوبه

اسپردهای شاخصها زیاد شده من هم از اسپردها ناراضی بودم ولی در مقایسه با بروکر ها دیدم که اسپردهای نزدک اس اند پی و داو زیاد شده با پشتیبانی مطرح کردم گفتن به خاطر شرایط ژئوپلتیکی زیادتر کردن اسپرد رو خدمات دهندگان خارجی. متاسفانه نداشتن نت باعث میشه که نتونیم خودمون مستقل تحقیق کنیم.

1 لایک کرده

حالا بزار سگب بیاد میفهمی اسپرد خوب یعنی چی اینا از دستی خودشون دست کاری میکنن تا سگب بیاد اسپرد همشون خوب میشه یهویی