موفق باشید. ولی تاریخ انقضا داره کدش من تیکت زدم پرسیدم چون قرار بود تاریخ انقضا نداشته باشه جایزه
پشتیبانی پراپگو گفته که جایزه کد تخفیف ۶۰ درصدی تا ۵ خرداد ماه تمدید میشه فرصت استفاده اش.
ممنون شما هم موفق باشید. بله انقضا داره میتونید بگیرید و اکانت رو فریز کنید
دوستان من یه مقایسه ای کردم اسپرد نزدک در متاتریدر ۵ پراپکو رو با پلتفرم رابین سود. تقزیبا نزدیک هم هستن در تاریخ و ساعتی که من انجام دادم مقایسه رو اسپرد نزدک پراپکو ۴.۴۵ بود و اسپرد نزدک رابین سود ۵.۸۰ بود نمیشه گفت این نتیجه نهایی هست و ممکنه در طول روز این فاصله اسپرد کم یا زیاد یا برعکس هم بشه ولی کلا اسپرداشون تقریبا نزدیک به هم هست
دوستان اطلاعیه دیگه پراپکو برای سری جدید مسابقات نزاشته؟
نه تازه تموم شده مسابقه اش فقط واسه کد تخفیفاش اولش پشتیبانیش گفته بود بدون محدودیت زمانی هست ولی بعد تا ۵ حرداد جایزه های کد تخفبف رو زمان گذاشت من یه ۵ کا دیگه خریدم ازش با ۶۰ درصد تخفیف جایزه مسابقه
با رونمایی سرمایه گذار برتر تردید کردم توی خرید از پراپکو اخه حساب دارم توی سگب باز ازینا نیگرم حساب روی حساب بیاد اخه شک دارم به پراپکو با تردید میخواستم بخرم از مجبوری
من سبد پراپ دارم برای همین خریدهام زیاده
منم حساب دارم توی سرمایه اما از پراپکو هم حساب گرفتم در حال پاس کردنشم فعلا کاملا راضیم
به خاطر گرونی د لار و چون اگه سبد پراپ داشته باشید هر چقدر زودتر از پراپهای مورد نظرتون خرید کنید (در تخفیفها یا جایزه ها) برنده اید
متاتریدر پراپکو امروز بدون ایراد کار می کردو ضمنا یک مزیت پراپکو برای من خیلی مفید هست اون هم امکان فریز کزدن چالشها تا هرمدتی که می خواهید از طریق کابین و به اختیار کرابر هست. شاید به کار بعضی ها نیاد ولی من واقعا به چنین قابلیتی همیشه نیاز دارم تا بتونم پراپهام رو مدیریت کنم
روی 3k
بیشتر از 0.03 بزنی قمار هست
3,000/100,000=0.03
این روش برای مدیریت ریسک و sl بهت کمک میکنه دیرتر حسابت بسته بشه و برای سویینگ مناسبه
منم میخوام یه حساب 5k بگیرم ولی بدون وی پی نمیشه به متاتریدر کانکت شد، کسی راهی داره؟
عرض ادب خدمت دوستان من یک چالش 5k گرفته بودم امروز مرحله اول پاس شد به امید خدا مرحله دوم رو هم پاس میکنم و تجربه رو از پراپکو اراعه میدم
تبریک عالی چند تا معامله زدی حجمت هر معامله چقدر بود؟
درود تقریبا ۲۴ تا معامله حجم متغیر از۰.۰۴ تا ۰.۰۷
فقط یک سوال داخل متا ترید میشه دید که چه دستگاهی لاگین میکنه؟
سبد پراپ چی هست؟
یعنی داشتن چالش پراپ از چندین پراپ فرم