یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

موفق باشید. ولی تاریخ انقضا داره کدش من تیکت زدم پرسیدم چون قرار بود تاریخ انقضا نداشته باشه جایزه

1 لایک کرده

پشتیبانی پراپگو گفته که جایزه کد تخفیف ۶۰ درصدی تا ۵ خرداد ماه تمدید میشه فرصت استفاده اش.

ممنون شما هم موفق باشید. بله انقضا داره میتونید بگیرید و اکانت رو فریز کنید

2 لایک کرده

دوستان من یه مقایسه ای کردم اسپرد نزدک در متاتریدر ۵ پراپکو رو با پلتفرم رابین سود. تقزیبا نزدیک هم هستن در تاریخ و ساعتی که من انجام دادم مقایسه رو اسپرد نزدک پراپکو ۴.۴۵ بود و اسپرد نزدک رابین سود ۵.۸۰ بود نمیشه گفت این نتیجه نهایی هست و ممکنه در طول روز این فاصله اسپرد کم یا زیاد یا برعکس هم بشه ولی کلا اسپرداشون تقریبا نزدیک به هم هست

دوستان اطلاعیه دیگه پراپکو برای سری جدید مسابقات نزاشته؟

نه تازه تموم شده مسابقه اش فقط واسه کد تخفیفاش اولش پشتیبانیش گفته بود بدون محدودیت زمانی هست ولی بعد تا ۵ حرداد جایزه های کد تخفبف رو زمان گذاشت من یه ۵ کا دیگه خریدم ازش با ۶۰ درصد تخفیف جایزه مسابقه

3 لایک کرده

با رونمایی سرمایه گذار برتر تردید کردم توی خرید از پراپکو اخه حساب دارم توی سگب باز ازینا نیگرم حساب روی حساب بیاد اخه شک دارم به پراپکو با تردید میخواستم بخرم از مجبوری

1 لایک کرده

من سبد پراپ دارم برای همین خریدهام زیاده

1 لایک کرده

منم حساب دارم توی سرمایه اما از پراپکو هم حساب گرفتم در حال پاس کردنشم فعلا کاملا راضیم

1 لایک کرده

به خاطر گرونی د لار و چون اگه سبد پراپ داشته باشید هر چقدر زودتر از پراپهای مورد نظرتون خرید کنید (در تخفیفها یا جایزه ها) برنده اید

2 لایک کرده

متاتریدر پراپکو امروز بدون ایراد کار می کردو ضمنا یک مزیت پراپکو برای من خیلی مفید هست اون هم امکان فریز کزدن چالشها تا هرمدتی که می خواهید از طریق کابین و به اختیار کرابر هست. شاید به کار بعضی ها نیاد ولی من واقعا به چنین قابلیتی همیشه نیاز دارم تا بتونم پراپهام رو مدیریت کنم

1 لایک کرده

روی 3k

بیشتر از 0.03 بزنی قمار هست

3,000/100,000=0.03

این روش برای مدیریت ریسک و sl بهت کمک می‌کنه دیرتر حسابت بسته بشه و برای سویینگ مناسبه

منم میخوام یه حساب 5k بگیرم ولی بدون وی پی نمیشه به متاتریدر کانکت شد، کسی راهی داره؟

عرض ادب خدمت دوستان من یک چالش 5k گرفته بودم امروز مرحله اول پاس شد به امید خدا مرحله دوم رو هم پاس میکنم و تجربه رو از پراپکو اراعه میدم

5 لایک کرده

تبریک عالی چند تا معامله زدی حجمت هر معامله چقدر بود؟

متاتریدر پراپکو روی نت ملی باز میشه طرز وورد به متاترید رنت ملی پراپکو رو بخونید

1 لایک کرده

درود تقریبا ۲۴ تا معامله حجم متغیر از۰.۰۴ تا ۰.۰۷

2 لایک کرده

فقط یک سوال داخل متا ترید میشه دید که چه دستگاهی لاگین میکنه؟

1 لایک کرده

سبد پراپ چی هست؟

1 لایک کرده

یعنی داشتن چالش پراپ از چندین پراپ فرم

2 لایک کرده