یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

اره دیگه

شاخص ها هم خیلی رشد کردن و محاسبات درصدی و پیپی اونها هم متمایز شده نسبت به سال های قبل

کلا LP دنبال بهونست که نقدینگی جمع کنه

مهم نیست رو چه نمادی

امروز از ساعت ۱۷ به بعد یه معامله در چارت مسابقه پراپکو باز کردم متاسفانه معامله با حدود ۸ ثانیه تاخیر باز شد و حد سود و حد ضرر هم با سه الی چهار ثانیه اعمال شد ولی ر حرکت قیمت و کندلها اشکالی وجود نداشت. ضمنا در همین بازه زمانی چارت فراز برای یکی دو دقیقه قطع شد و حدس میزنم که شاید ایراد مربوط به خود پراپکو نبوده امروز ولی مطمئن نیستم.

برای منم همینطور با تاخیر اجرا میشد

دوستانی که اینجا هستند از پراپکو حساب دارین ؟ برداشتی زدین ازش ؟

امروز من سر همین یه 4.5 درصد ضرر زدیم :rofl:

متاسفم امیدوارم که جبران بشه. برای منم امروز با تاخیر باز شد

آذ رماه گذشته دو تا چالش گرفتم ازشون فریز کردم امکان فریز کزدن چالش رو داره نه اصلا نزدم چالش رو دارم مسابقه شون رو میزنم تا مطمئن بشم که متاتریدرش به پایداری رسیده بعد شروع کنم چالش رو بزنم

درسته منم منتظرم بعد مسابقه بگیرم اما میخواهم ببینم پسی تجربه کار و برداشت داشته

اگر دوستی تجربه ای داشته بگه لطفا. موفق باشی.

نکته مثبت پراپکو این بود که امروز اسپرد نزدک به نحو قابل توجهی کمتر شده بود متاتریدرش روان کار کرد تا وقت بستن معامله که حدود ۶ ثانیه با تاخیر بسته شد البته بگم که در قیمتی که بسته بودم بسته شد ولی اجراش با ۵ ثانیه تاخیر انجام شد و این نکته ی منفی امروز بود.

اره خیلی اسپرد روی داوجونز و نزدک کم شده دیگه میشه ترید کرد قوی داره عمل میکنه پراپکو

پراپکو امروز در ساعت ۱۷ متاتریدرش روان و خوب و بدون هیچگونه تاخیر کار کرد مقدار اسپرد هنوز کمی زیاد هست که پشتیبانیشون میگه به دلیل شرایط جدید اقتصادی و ژئوپلتیکی جهان شاخصها اسپردشون این طور شده جوابشون این بوده در این مورد

پراپکو اعلام کرده که مسابقه اش تموم شده تاریخ تموم شدن مسابقه شون ۱۸ اردیبهشت نوشته شده بود ولی ساعتش برای من مشخص نبود ظاهرا قبل از ظهر تعطیل کردن علتش شاید برای احتمال برگشتن سرمایه گذار برتر باشه که ردست در اوج مسابقه پراپک اومد توی روبیکا کانال گذاشت و برای عضویت قرعه کشی ۱۰۰ تا حساب دو نیم کا گذاشت مشخصا رقابت بازاریابی سگب بود با پراپکو شاید پراپکو هم چند ساعتی مسابقه روز ودت بسته تا در دو روز آینده بتونه کدهای تخفیف ۶۰ درصد تا ۳۰ درصد که به عنوان جایزه به تعدادی از نفرات میده رو بتونه تبدیل به فروش کنه شاید هم هیچ یک از این چیزهایی که گفتم پشتش چننی نیتی نبوده فقط یه احتمال هست که در این تایپیک مربوط به پراپکو نوشتم.

در هر صورت من پراپکو رو با اینکه ازش هنوز ریل ندارم ولی تا اینجا پراپ خوبی می دونم

خب دوستان مسابقه پراپکو تموم شد و امروز نتونستم معامله بزنم چون قبل از ظهر تموم کرده بودن مسابقه رو.

از سه شنبه هفته آینده یکی از چالشهایی رو که از قبل توی پراپکو دارم رو شروع می کنم و اینجا هم راجع به وضعیت پراپکو نقاط قوت و ضعفش ادامه دار می نویسم.

داداش نفر اول مسابقه بدون شک خود پراپکو بود 200 درصد سود اخه با معاملات ربات گونه

من به شیوه استراتژی پراپ که ریسک خیلی پایین هست زدم روزی یک معامله با یک درصد ریسک.

بیشتر داشتم متاتریدر ۵ پراپکو رو تست میکردم چون از قبل ازش چالش دارم و از سه شنبه شروع میکنم به زدن چالشش البته اگر تا اون موعه سرمایه گذار برتر برنگرده

من میخوام یکدونه فلکس یک کا ازش بگیرم

دوستان پراپکو برای من تخفف ۶۰ درصد خرید حساب که از مسابقه شون برنده شده بودم فعال کرد و براش اس ام اس هم فرستاده.

واسه منم فعال شد و اس ام اس فرستادن

سلام یک نکته بگم برای این مسابقات اگر خواستید برای بعدی تست کنید، شما کافیه با دو تا سیستم ثبتنام کنید و قبل از یک خبر تاثیر گذار برای هر سیستمت یک پوزیشن بگیری با حجم یخورده بالا و در جهت های مخالف، یکی از حسابات از دست میره و دومی سود خوبی میکنه. احتمال میدم ایشونم همین کارو کرده باشه

البته باید دید جایزش می‌ ارزه یا نه :slight_smile: