یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

اسپرد نزدکشون چنده؟

منم تو پشتیبانی بهشون گفتم
تو جفت ارزها من یورو رو چک کردم انگار اسپردشون اوکیه
من فقط نزدک ترید میکنم، ای کاش این موضوع هم حل بشه

1 لایک کرده

من از مدیریت سرمایه چراغ استفاده میکنم اسپرد 1040 میندازه
در حالی که برای یورو 1 میندازه

2 لایک کرده

امیدوارم زودتر حلش کنن من هم همین مشکل رو دارم

1 لایک کرده

امروز جمعه من در مسابقه پراپکو یه ترید دیگه گرفتم هیچ مشکلی با متاتریدرش نداشتم ورود و خروج و عمل کردن حد سود و حد ضررها خوشبختانه درست بود فقط اضافه شدن اسپرد شاخصها برای ما اسکلپرها همچنان مسئله هست ولی از این که لااقل متاتریدرش رو پراپکو درست کرده و اون ایرادهای چند روز پیش رو نداره ممنونم. تصمیم دارم اگر تا پایان مسابقات پلتفرم بهتری راه اندازی نشه روی نت ملی، از پراپکو پلن بالا بگیرم. ببینیم تا اون موقع چی میشه.

1 لایک کرده

در مورد اسپردای نزدک با پشتیبانیشون حرف زدم قبول نمیکنن متاسفانه
میگن شرایط جنگی هست و این حرفا
در حالی که بقیه بازارا همچین اسپرد بالایی ندارن و فقط شاخص ها اینجورین
برای کسانی که شاخص هارو به صورت اسکلپی ترید میکنن به دردشون نمیخوره فعلا تا اینکه این موضوع حل بشه

من برای دور نموندن از ترید اول از رابین سود چالش خریدم ولی از آذرماه سال پیش در پراپکو دو تا چالش فریز شده داشتم ولی الان مسابقه شون رو فقط زیق استراتژیم میزنم روزی یه معامله با یک به دو که میدونم مقامی در نمیاد ولی منتظرم بعد از مسابقه شاید اسپردش کمتر شد به هر حال امکانات جدید روی نت ملی نیاد با همین اسپرد میزنم. امیدورام رابین سود هم مشکل شدید پلتفرمش رو حل کنه چون اطمینان کردیم که پلتفرمشون به زودی درست میشه ولی فعلا خودشونم درگیرن با این مشکل

سلام دوستان من خواستم متاتریدر رو بریزم طبق چیزی که تو سایت گذاشتن و آموزش دادن دانلود کردم اما موقع نصب برنامه فقط دوره نشانگر موس میچرخه و هیچ اتفاقی نمی افته کسی همچین مشکلی داشته موقع نصب؟

نتت رو بررسی کن اول اگر رفع نشد از چت پشتیبانیشون بپرس

یا باید به اینترنت گیگی وصل شی یا فنفیکس یک پراکسی گذاشته با اون میتونی متا ۵ فنفیکس را نصب کنی

منم یه مدت پیش از آریااینوستور چالش خریدم، گفتن با نت ملی کار میکنه ولی به سختی کار میکرد مجبورا براش نت خریدم، یه چیز جالب این پراپ کلا پنل آنالیز نداره باید تیکت بدی ببینی قانونی نقض کردی یا نه
برای پراپکو هم باید اسکلپی کار نکنیم دیگه چون الان وقتی ترید باز میکنی نصف حد ضررت تو ضرری
من تجربه ای با رابین سود ندارم امیدوارم مشکلش حل بشه
عجب گرفتاری شدیم خدایی

الان یک ماه هست که از اشکال چارتش فقط تاخیر کندلهاش رو رفع کرده ولی در یک دقیقه گرافیک کندلها تشکیل نمیشه کامل و باید ربفرش کنی و هر ریفرش چند ثانیه طول میکشه و در اسکلپ مقدور نیست همچنین در هفته ی گذشته خودشون میگن اختلال از ما نبوده به هر حال من هفته گذشته فقط تونستم سه معامله با استفاده زا فراز بگیرم. مشکل بعدیش که خیلی مهم هست دیده نشدن خط ورود به معامله و خط حد سود و حد ضرر هست امیدوارم برطرف کنن ولی به نظر میرسه که تواناییشون زیاد نیست تلاششون زیاده فقط فکر می کنم که باید در شروع این پلتفرم صبر می کردن تا قوی تر می اومدن

بچه ها جدیدا پراپکو یه طرح گذاشته که میتونید با دعوت دوستاتون ازش وجه نقد دریافت کنید ، حالا یا این وجه برداشت بزنید تو حسابتون یا بیاید باهاش از پراپکو اکانت بخرید

بنظرم تو این وضعیت که ریسک هزینه کردن برای خرید پراپ خیلی بالا رفته با این کار میتونیم خیلی کم ریسک تر اکانت داشته باشیم یا حد اقل پولی برای خرید اکانت ندیم

امروز متاترید رمسابقه پراپکو ایراد اجرایی نداشت و سرعتش خوب بود، فقط قضیه ی همون زیاد بودن اسپرد شاخصها به قوت خودش باقی هست من امروز در پراپکو ترید زدم و به غیر از مورد اسپرد خیلی راحت و خوب بود معامله ام.

1 لایک کرده

دوستان گرامی من در مورد بالا بودن اسپرد شاخصها در چارت پراپکو در یکی از تایپیکهای پراپکو در همین کامیونتی ضمن جواب دادن به سوالشون نوشتم و جوابشون رو برای اطلاع شما عینا اینجا نقل قول می کنم.

جواب پراپکو در مورد اسپرد بالای شاخصها در چارت پراپکو:

«در مورد اسپرد شاخص‌ها هم بهتره عرض کنیم که به دلیل اینکه شرایط ژئوپولوتیکی بسیار وخیم هست ، Lp ها به صورت خودکار اسپرد نماد های شاخص و کالا هارو بالاتر بردن تا مدیریت سرمایه بهتری در بازار بتونن انجام بدن.»

آقا نادر درود بر شما. آیا اسپرد یورو دلار هم وضعیتش بده؟ چه مقدار هست؟ ممنون میشم اگر دسترسی دارید اعلام کنید.

درود. اسپرد یورو دلار رو اسکرین شات از چارت یک دقیقه فرستادم ببینید به نظر من روی یورو دلار اسپردش خوب هست

1 لایک کرده

تشکر از شما دوست عزیز

1 لایک کرده

از ابتدا 2026 اسپردها بد شد

سگب قبل سال اسپرد طلا زیر 2 پیپ بود بعدش تا همین اواخر که نت قطع شد اسپرد بین 4 تا 8 بود

اپو فایننس طلا قبلش زیر 1 پیپ بود با شروع سال جدید بین 3 تا 5 پیپ بود

عملا اسپرد ecn شده بود اسپرد استاندارد

حساب ایپلنت و یک بروکر دیگه هم داشتم همینطور

الان اروم اروم تب سال جدید در حال کاهشه اما شرایط جنگی باعث شده این موضوع درست برطرف نشه

1 لایک کرده

آقای مسعود، طلا موضوعش ار ۲۰۲۶ فرق کرد متاسفانه نت وصل نیست وگرنه براتون منبعی خارجی می گفتم که کاملا جزئیاتش رو اونجا شرح داده بودن ارزش اسمی طلا از ۲۰۲۶ چندین درصد اضافه شد (بحث ارزش اسمی و مقدار درصدش مفصله) برای همین، توصیه شد که حجمهای قبلی رو تریدرها نصف کنن اگر با ۲۰۲۵ نوسانها و مقدار دلاری حد ضررها رو مقایسه کنی متوجه میشی حدودی