یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

به‌این نتیجه رسیدم فلا پول الکی خرج پراپ بروکر چرت پرت با نت ملی ندم

صبر کنم تا نت باز بشه با همون سگب برم جلو

تازه حساب ریلم تو سگب ۳۰۰ دلار سوده😂

1 لایک کرده

ممنون از پستت دوست گرامی.

1 لایک کرده

بهترین کار رو میکنی من نمی خوام از فضای ترید دور بمونم برای همین با پراپای نت ملی هم کار میکنم

2 لایک کرده

رابین زیادی هم ید نبود که می گفتن

1 لایک کرده

این چیه داستانش(آریا اینوستور) کسی در موردش اطلاعاتی داره

بهترین کار همینه من چند ماه ترید نکرده بودم امروز مسابقه پراپی گفتم ترید کنم اصلا حال عجیبی دارم انگاری برگشتم چند سال قبل الکی بای و سل خوب شد این مسابقه بود برگردم تنظیمات خودم

2 لایک کرده

نکات مثبت و منفی امروزچارت متاتریدر ۵ پراپکو

امروز در ساعت ۱۷:۱۰ دقیقه چارت فراز ایرادپیدا کرد چند دقیقه ای اما متاتریدر ۵ پراپکو همچنان کا ر می کرد منتها امروز معامله اولی که گرفتم حدود ۳ ثانیه بعد باز شد ولی حد ضرر و حد سودهایی که با دراگ کردن قرار دادم یک دقیقه بعد در چارت نمایان و اجرا شد همچنین بستن نیمی از معامله هم یک دقیقه طول کشید اجرا بشه ولی یه نکته رو فهمیدم در چارت پراپکو ورود بستن نصف حجم در سود در قیمت که خودم خواسته بودم انجام شده بود منتها با تاخیر خیلی زیاد انجام میشه این خودش لاقل خبر خوبی هست. در ضمن در مورد بعدی یک پله از معاملاتم رو وقتی خودم دستی بستم بلافاصله بسته شد. یعنی بعضی وقتها این تاخیر برطرف میشه ولی نمیشه گفت حل شده و هنوز وجود داره.

در ویدیوی پیوستی در ثانیه ی سوم ویدیو من یه پله از معامله رو دستی میبندم (سمت راست پایین) ببینید چند ثانیه طول میشکه تا بسته بشه. ولی متوجه شدم که در همون لحظه بسته شده بوده ولی در قیمتی که میبینم اعمال نمیشه یعنی اگر با تاخیری که داشت در واقعیت قیمت بسته میشد باید روی حدودا ۱۳۰۰ دلار سود بسته یمشد ولب روی همون جایی که من دستی بستم یعنی حدود ۹۰۰ و خورده ای بسته شدنش اعمال شد ولی با تاخیر زیاد

2 لایک کرده

دوستان ویدیوی معامله رو با سایتای آپلود هم نتونستم آپلود کنم

1 لایک کرده

دوستان امروز روی مسابقه پراپکو ترید زدم. چارت عالی کار کرد گوش شیطون کر، هم معامله بلافاصله باز شد و هم سئیو سود بلافاصله انجام شد حد سود و حد ضرر هم بلافاصله در چارت اعمال شد.

بعد از حدود ۴۵ روز یه معامله درست و حسابی زدم.

ممنون از تیم فنی پراپکو.

اسپردهای شاخصها هنوز هم کمی زیاد هست ولی نسبت به روزهای اول بهتر شده.

دستتون درد نکنه.

اگر این شرایط زو پراپکو حفظ کنه نشون داده که اعتماد من از قبل بهش بیخود نبوده چون از آذرماه سال گذشته دو تا چالش خریدم و دارم هنوز.

در بین نتهای ملی امروز پراپکو کاملا برتر بود.

4 لایک کرده

سلام و احترام،
احیانا برای تایم جدیدی برای برگزاری مسابقه اشون اعلام نکردن؟
اخرین فرصت همون بود یا بازم مجدد ثبت نام میکنند؟
مرسی

سلام. خسته نباشید. نگا نکردم سایتشون رو ولی چون فعلا این مسابقه دو هفته فکر کنم زمانش هست مسابقه جدیدی فکر نکنم به این زودی بذارن

1 لایک کرده

حیف شد پس
از بس کارهای دیگه ریخته سرم، وقت نشد کلا سر بزنم و ثبت نام بکنم. یعنی یادم رفت واقعا :sweat_smile:
انشاالله فرصت بعدی
ممنونم ازت :rose:

1 لایک کرده

اشکالی نداره این بی آر تی نشد سوار بی آر تی بعدی میشیم پراپها و چالشها و مسابقه هاشون تکرار میشه من فکر میکنم پراپ های ضعیف و متوسط همه شون میان روی نت ملی چون نت وصل نمیشه حالا حالاها

1 لایک کرده

نه به نظرم بهترین کار رو پراپکو و رابین سود انجام دادن. واقعا تو این شرایط هیچ امیدی به بازگشت نت ندارم منم. واقعا خسته نباشید باید بهشون بگیم.
همینا نبودن الان کلا از چارت هم دور بودیم خدایی :sweat_smile:

2 لایک کرده

اگر همینطوری کیفیت رو حفظ کنن و اسکم نباشن و پرداخت داشته باشن که خیلی خوب میشه. تو این مدت اصلا به ترید کردن نرسیدیم همش دنبال این بودیم کدوم پراپ کار می‌کنه. البته مزیت پراپکو اینم هست که رو متا هست که میشه از مدیریت سرمایه استفاده کرد

1 لایک کرده

منم موافقم. چه خوب که هستن

1 لایک کرده

به نظر من چشم اندازی روشنی برای نت نیست تازه وصل هم بشه اختلال و فلان دم ساعت رو شاخشه ما روی نت ملی یه پراپ درستکار می خواییم که یه پلتفرم یا متاترید رمعمولی در اختیارمون بذاره واقعا این کف خواسته های یه تریدد در تمام طول تاریخ بشد نیست؟!

سلام
منم تست کردم متاسفانه رو شاخص ها مخصوصا نزدک اسپرد خیلی بالایی داره که برای اسکلپ مناسب نیست.

1 لایک کرده

بله من برای پشتیبانیش نوشتم در ایران بروکر هم یه تایپیکی ازشون دیدم عنوانش یادم نیست اونجا هم نوشتم.

البته من دارم روزی یه ترید خودم رو روی چارت مسابقه شون میزنم احتمال داره اسپردشون کمتر بشه یا شایدم نشه ولی امروز اجرای معامله و سدیو سود و جابه جایی حد سود و ضرر بلافاصله اجرا میشد روزای قبل وحشتناک تاخیر داشت