یک پراپ روی نت ملی ( وضعیت لحظه ایِ پراپکو)

کسی میتونه فایل mt5 رو به اشتراک بزاره تا دوستان استفاده کنن

قربونت

3000 رو در 20 ضرب میکنیم

میشه

60k

که میشه
0.60 lot

هر لات 100،000 دلاره

مثلا همین حساب روی جفت های فارکس اجازه مجموعا ۳ لات معامله رو میده

محاسبش این طوریه

1 لایک کرده

صحبت در مورد اکسپرت و ورود نیست

صحبت درمورد مارجین هست دوست عزیز

از کجا نصبش کردید؟

در پراپ چون 90 درصد بازنده هستند وقتی الان فروشی نداشتن پراپ ها،چجوری الان سود بدن.پس باید یه تایمی بگذره،اعتماد جلب کنن فروش داشته باشن بعد پراختی داشته باشن چون منم الان صحبت کردم با پشتیبانی گفتن فعلا به دلیل قطعی نت و عدم فروش چالش ،برداشت فعال نیست.برای همین دوستان حواستون بیشتر باشه

1 لایک کرده

برو ورود بزن. شماره تلفنی که باهاش چالش رو ثبت نام کردی رو بزن و وارد سایت شو. اونجاقسمت دانلود داره. برو دانلو.د کن

واسه من ۱ ساعته متاتریدر قطع شده.نسبت کاربرا واسه یه پروکسی زیاده و اختلالات و سرعت اردر گزاری افتضاحه،او این اوضاع روی همون سرور مسابقه هم گذاشتن.
پراپکو عزیز شما اول بیا مشتریایه قبلی که ازشون پول گرفتی رو اتصال و حساباشونو اوکی کن،بعد به فکر مسابقه باش،داخل مسابقه جز چندتا نوجون کسی شرکت نمیکنه

1 لایک کرده

یه سوال پس من چرا نمیتونم وصل بشم با نت ملی به این متا 5

میشه راهنمایی کنین

من از قبل قطعی نت متاترید پنجش رو جداگانه روی دسکتاپم دارم. ولی در داشبورد کاربری دانلود متاتریدر ۵ داره با متاتریدر دیگه هم میتونی با وارد کردن لاگین و پسورد و کدی که داده وارد حساب کاربریت بشی

1 لایک کرده

مسابقه شون که مسخره هست طرف 13% سوده بعد بقیه به مشکل خورردن و نمیتونن وصل بشن اصلا

دوستان امروز پراپکو متاتریدر پنجش بعدازظهر ۱۰ دقیقه طول کشید تا باز بشه و وسطا قطعی داشت برای همین معامله نزدم.

متاتریدر مسابقاتی پراپکو هم برا ی من امروز بعدازظهر باز نشد. امیدوارم همهی این اشکلالات رو سریعتر برطرف کنن. ضمنت خود نت ملی هم سرعتش از روزهای دیگه امروز کمتر بود.

1 لایک کرده

حساب اصلی هم همینطور قطعی داره؟ مسابقه که هیچی. چون من میخواستم ازشون حساب بگیرم واسه همین میپرسم.

اره داداش من چالش ازشون خریدم اصلا نمیشه باهاش کار کرد و الان هم به دلیل بد بودن سرور هاش ۱ درصد تو ضرر هستم

1 لایک کرده

دوستان سرورهاشون باز شد اخر یانه؟
هر جا نگاه میکنم میگن قطع شده و نمیشه ترید کرد و این حرفا

امیدوارم زودتر رسیدگی کنند. چون من خودم میخواستم ازشون حساب بگیرم اما با این وضعیت باید برم از همون رابین بگیرم با قوانین عجیب غریبشم یک جور کنار بیایم. حداقل چارتش قطعی نداره

2 لایک کرده

ببخشید من الان یه چیزی بگم، شماها فکر میکنید دارم حمایت از کسی دیگه میکنم
اسم یه سری هارو تو تاپیک های دیگه دیدم که سر خیلی چیزا مسخره غر غر میکردن، ولی الان اینجا صداتون در نمیاد و منطقی شدید
خلاصه به نظرم وقتی تواناییشو ندارید، خب مسابقه نزارید دیگه. یعنی چی قطعه بعد هی تبلیغ میکنید
الکی اومدن چندتا تاپیک هم درست کردن که بازگشت بازگشت
با این حال امیدوارم سریعتر درستش کنن. ایرادی هم نداره در کل و پیش میاد.
بازم ببخشید

1 لایک کرده

من بشخصه هم برای رابین تایپیک زدم هم برای پراپکو و هر روز هر چی ببینم ازشون مینویسم سعی می کنم نگرشم به هیچ کس منفی نباشه.

1 لایک کرده

قطع و وصل رو امروز داشت موقع اوپن شاخصا من نتونستم برم داخل متاتریدر بعد هم قطع و وصل دشات نیم ساعت بعد درست شد من در مسابقه شون یه ترید زدم

2 لایک کرده

خواستی پیگیری کن از همین تایپیک هر وقت او کی تر شد متاتریدرش بررسی کن دوباره

2 لایک کرده