راز تریدتون چی بوده

به نظرم مهمترین نقطه عطف برای من این بود که فهمیدم سودده بودن فقط به پیدا کردن نقطه ورود خوب نیست بلکه بیشتر به نحوه مدیریت معامله و پایبندی به پلن بستگی داره

از یه جایی به بعد وقتی قبول کردم که قرار نیست همه معاملات سودده باشن و لازم نیست برای جبران ضرر وارد معامله بعدی بشم نتیجه معاملاتم خیلی منظم تر شد

در واقع چیزی که استیتمنت رو تغییر میده بیشتر از پیدا کردن یه استراتژی جدید ثبات در اجرای همون چیزیه که قبلا تستش کردی

آفرین این همون دیدگاه یک برنده در این بازار هستش، ادامه بده موفق میشی

به نظر من از چالش ۲۰ استفاده کنید.

استراتژی و پلن اجرای استراتژی رو بنویسید و ۲۰ ترید رو دقیقا مطابق استراتژی خودتون با پلن طراحی شده اجرا کنید، بعد از اولین ۲۰ تایی به سراغ چهار پارامتر برید و کنترل کنید کجا چه اشتباهی کردید، به مرور و با اجرای ۲۰ عدد ترید دوم، سوم و… تا ده، رفتار معاملاتی شما با توجه با استراتژی شما شکل میگیره، فقط یادتون باشه هر جا پلن رو رعایت نکردید چالش از صفر شروع میشه.

چهار پارامتر مهم:

۱- وین ریت

۲- RRR

۳- PF

۴- بیشترین ضرر همیشه کمتر از متوسط سودها باشه. بخصوص برای پراپ

برای من مهمترین نقطه عطف این بود که فهمیدم قبل از اینکه دنبال استراتژی بهتر باشم باید بفهمم همین چیزی که دارم واقعا مزیت آماری داره یا نه

وقتی شروع کردم معاملاتم رو ثبت کردن و تعداد زیادی معامله رو با یک سری قوانین ثابت بررسی کردم خیلی از چیزایی که فکر میکردم مشکل روانشناسیه یا بدشانسیه خودش رو نشون داد که اصلا مشکل از سیستم و اجرای خودم بوده

از اونجا به بعد دیگه هر چیزی رو با چند تا برد و باخت قضاوت نکردم و بیشتر به آمار و عملکرد بلندمدت نگاه کردم

به نظرم همین تغییر دیدگاه برای خیلی ها میتونه نقطه عطف باشه چون دیگه دنبال استراتژی جادویی نمیگردی و میفهمی دقیقا داری روی چی کار میکنی

مهمترین راز اینه تا عمومی هستی ، خصوصی نیستی

ایمان و عمل صالح