راز تریدتون چی بوده

درود به دوستان
تو این گپ میخوام هرکی مهمترین نکته از نظر خودش که از ترید میدونه و نقطه عطفش بوده رو بگه.
میدونم ترید تک نکته نیست ،ولی اونی که برای خودتون خیلی تائسیر گزار بوده رو بگید که هم استیتمنت تون رو عوض کرده و هم نقطه عطف بوده.

1 لایک کرده

هیچ رازی وجود نداره .

اصل اینه که هزاران بار شکست بخوری و اگر بتونی علت شکست هات رو پیدا کنی اونوقت پیروز میدان میشی.

3 لایک کرده

منظورم از راز نقطه عطف هست بیشتر ،تا معجزه

وینستون آبی :joy:

2 لایک کرده

برا ترید فقط قرمز جوابه :joy:

1 لایک کرده

اوایل چون ضرر میکردم، قرمز بود ، بعدش که روال شد ، دیگه آبی
اگه خیلی روال تر شد، انشاالله صورتی :joy:

3 لایک کرده

باید سیمکشی مغزت رو با تمریناتی خاص کلا عوض کنی طوری که جلوی چارت مغزت به طور طبیعی و طبق قانون بقا تصمیم نگیره طبق قانون احتمالات تصمیم بگیره

3 لایک کرده

نقطه عطف خودم این بود که نوروساینس و مباحث مربوط به سیستم مغز رو خوندم و دقیقا فهمیدم هر اتفاقی یا هر چیزی در زندگی(حتی کوچک ترین چیز ها)روی استیتمنتم تائسیر داره.
شاید باورتون نشه،مقدار غذایی که توی معده ادم هست روی ترید تائسیر داره؛پس باید بدونی کی و چقدر در روز غذا بخوری و… .

:joy: خنده داره ولی واقعی.

2 لایک کرده

ژورنال نویسی دقیق و بررسی ژورنال ها .از زمانی که این کار رو انجام دادم هم نتیجه ای نگرفتم :joy::joy::joy:

2 لایک کرده

امید به نتیجه خفن

1 لایک کرده

تکنیکال: محاسبه شتاب کندل + حجم ( شتاب نسبت به کندل بعدی و کندل قبلی آیا واقعی بوده یا بخاطر نبود نقدینگی سرعت داشته! )

فاندیمنتال: risk off / risk on بودن شرایط بازار + VIX و DXY

با نکته تکنیکال ورودی های برگشتیمو دارم، با فاندیمنتال بایوس روزانه بازارمو دارم

1 لایک کرده

استراتژی من نقطه زنی هست با استاپ ۲۰الی ۳۰پیپ وین ریت ۹۰ اما هر موقع استاپ رو تغییر دادم ضرردادم چون از نظر روانی وقتی استاپ جابجا بشه خارج شدن از ضرر سخت میشه

1 لایک کرده

نقطه عطف و تاثیر گذار برای من این بود که بروکرم رو عوض کردم و از لایت فایننس لعنتی دور شدم..

1 لایک کرده

کمتر ترید بزن ، ترید نکردن رو هر روز تمرین کن

2 لایک کرده

تازه اینو هم بگو که دقیقاً همپوشانی سشن‌ها می‌افته همون‌وقتایی که آدم تازه از سر میز ناهار بلند شده و با معده پر میره پای چارت. یعنی تو هنوز درگیر سنگینی غذا و افت انرژی بعد از خوردنی، ولی باید تصمیمی بگیری که مستقیم روی سرمایت اثر می‌ذاره. خیلی‌ها فکر می‌کنن این چیزا شوخیه، اما وقتی یکم عمیق‌تر نگاه می‌کنی می‌بینی حتی یه لقمه اضافه می‌تونه تمرکز، صبر و ریسک‌پذیریت رو بهم بزنه.

حالا اینا رو بذار کنار کم‌خوابی، استرس روزمره، حرف آدم‌ها، حتی نور اتاق؛ همشون می‌تونن توی همون چند ثانیه حیاتی یه پوزیشن، رفتارت رو عوض کنن. آخرش هم آدم تعجب می‌کنه که چرا اون کاری که همیشه انجام می‌داده رو این بار نکرده. واسه همینه که میگن ترید بیشتر از اینکه جنگ با چارت باشه، جنگ با خودته.

الان با کدوم بروکر کار می‌کنی ؟

خوده واقعیتو بشناس همین

1 لایک کرده

با بروکر های زیادی کار میکردم و….الان شصت روز کار نمیکنم… بنظرم تو فارکس اول باید یاد گرفت که به هیچ بروکر و یا صرافی خاصی تعلق خاطر پیدا نکنید …یکی از سادگی های تریدر های ایرانی همین موضوع و گاردشون از این سمت خیلی بازه …

اره واقعا،مخصوصا اسپرد هاش اذیته

دقیقا

ممنون که بیشتر مطلب رو باز کردی