فهمیدن چه چیزی و رسیدن به چه نکته ای بود که سبب شد دنیای معامله‌گریتون به کل تغییر بکنه

خیلی از ماها ممکنه توی مسیر رسیدن به چیزی که میخوایم مدتی رو درجا میزنیم تا به کلید ادامه مسیر و پیشرفت برسیم ممکنه برای بعضی ها کوتاه و برای بعضیا طولانی باشه

تجربیاتتون رو راجب اینکه کلید شما برای گذشتن از جایی که مدت ها خواب رو ازتون گرفته بود و باعث میشد توی دنیای معامله گری درجا بزنید

اینکه هیچ استراتژی و رازی در مارکت وجود نداره و دیدن آموزش های زیاد و این شاخه اون شاخه کردن تو ترید چیزی جز وقت تلف کردن نیست و همه تقریبا دارن یک چیز رو آموزش میدن ولی با عناوین مختلف.
باید به این درک برسید که مرز موفقیت در این مارکت خیلی باریک و نامحسوسه و ضرر در ذات مارکت هست و رفتن به دنبال یافتن استراتژی که در بلند مدت بالای 60درصد نرخ برد داشته باشه تقریبا یک پیمایش بیهوده هست.
پس پیشنهاد میکنم اگر استراتژی دارید که تا حدودی جواب میده و “حس میکنید شدنیه” رو دنبال کنید تا در اون یک استراتژی استاد بشید.حتی شده یک اندیکاتور ساده مثل مکدی یا استوک مابقی دیگه روانشناسی،خودکنترلی و خوشناسی هست

1 لایک کرده

اینکه هیچ قطعیتی در بازار وجود نداره و بهترین استراتژی ها هم دچار ضرر میشن. حتما ناید همیشه سود کنی، حتما نباید تمامی روند ها رو بگیری

هر استراتژی که داری رو بر اساس ساختار مارکت پیاده کن ………..و صبرررررر و صبر و صبر

با دیدن اکثر دوره ها از اساتید مختلف اهنگری صبحان صمدی پورصمدی و و و و … بعد از پنج سال متوجه شدم که بکتست گرفتن یه اصول خاصی داره الکی نیست و اکثر اساتید استراتژی به اشتراک گذاشتن اما اموزش اصولی استراتژی نوشتن رو به طور اصولی یاد ندادن یا اگه چیزی هم گفتن به شدت سر بسته و گنگ بود مرحله اخر و غول اخر همون نوشتن استراتژی اصولی که روانشناسی هم همونجا درست میشه الکی نرید حساب شارژ کنید به امید اینکه یه روزی به صورت تجربی استراتژی و روانشناسی و مدیریت سرمایتون خوب بشه خلاصه هرچیزی یه اصولی داره

اینکه کم از این استراتژی به اون استراتژی پریدن بود …
با دو سه تا استاپ پشت سر هم نکوبون تو سر استراتژیت که جواب نمیده برم سراغ بعدی

بکتست و ایمان به استراتژی که بکتستش گرفتی و جواب داده …

توجه نکردن به بقیه :
اینکه فلانی وین ریت 80 - 90 درصدی داره
اینکه فلان تریدر فلان R/R رو داره میگیره|
اینکه فلانی Nهزار دلار داره در میاره !!!

یه وین ریت قابل قبول با R/R قابل قبول دیگه چی میخای

ولی غیر تمامی اینا من همیشه دنبال یادگیری بودم و هستم . منظورم تغییر استراتژی نیست . شاید حتی یه مطلب جدید توی سبکی که کار میکنم بتونه برای بهینه کردن استراتژی کمکم کنه

یادمه تا سال پیش خودمو به خودم میگفتم هم Lon & NY باید ترید کنم و حتما به نتیجه بهتری میرسم اینکه 2 تایم اصلی بازار رو بشینم پای چارت صد در صد نتیحه بهتری میگیرم ولی آخرش فهمیدم نه این شکلی نیست . الان کلا 2 ساعت پای چارتم و واقعا راضیم

1 لایک کرده

داشتن فقط یک ابزار که کار با اون ابزار رو به صورت نحو احسن یاد گرفته باشی

بهتر از داشتن جعبه ابزاری هست که سر در گم بشی

و ساده نگاه کردن به چارت

صبوری منتظر کندل تایید موندن حداقل یکساعت قبل و بعد خبر ترید نکردن کنترل احساسات و هیجان چک کردن اخبار ابتدای روز معاملاتی به هیچ عنوان در روز خبر nfp ترید نکردن و قرار دادن حد سود و ضرر روزانه و هفتگی و ماهیانه

اکثر مباحث روانشناسی کاربردی نبوده. رسیدم به جایی که روانشناسی ترید رو فهمیدم چیه و در کنار اون یک استراتژی کاملا تعریف شده و امتحان شده درست کردم مجموع دانسته های دیگرم رو در قالب اون استراتژی هر وقت جاش بود مورد استفاده قرار میدم و روزی فقط یک معامله (اگر ورود بده).