نظر شخصی:تلخ ترین تجربه ترید من وقتی بود که فهمیدم اکثر بروکرهایی که باهاشون کار میکردم وقتی استراتژی سود ده خودم رو پیدا کردم به دلایلی پولم رو خوردن و این هنوز برام درست عبرت نشده
الان دارم بروکر کپیتال اکستند رو بررسی میکنم تا وقتی نت بین الملل وصل شه
اسپرد بالا ؟ بستن پوزیشنتون در نرخ نا معلوم ؟ عدم اجازه برداشت ؟ چون بروکر هایی مث لایت فاننس، الپاری، روبوافکس، اوپو فایننس، اپلنت وایکسچف و چنتای دیگ هیچکدوم کسی باهاشون مشکلی نداشتن خیلی تاییدشون میکنن حتی تو همین ایرانبروکر…
متاسفانه اینجا ایرانه، تریدری که سودده باشه عملا هیچ جایی نداره تو بروکر چون براشون ضرر داری و اینکه بروکر اذیتت بکنه عملا نمیتونی بجایی شکایت کنی چون همه آفشور هستن
من چندین رفیق داشتم که سودهای کلان فارکس می گرفتن {در حدی که بگم اصلا باورت نمیشه>خودم هم باورم نمیشد تا زمانی که با چشم خودم اکانت هیستوری و برداشت هاشون رو دیدم - تاریخچه تراکنش های توی صرافی رو دیدم > چندین بار 100 کا و 50 کا برداشت زده بود}
همه شون با همین بروکرها کار می کردن {همه شون هم توی ایران بودن} > البته بعدش انقدر وضع شون خوب شد که رفتن به یه بروکر بهتر و معتبر تر {چون سرمایه شون بزرگ شده بود و بروکر معتبر پول گنده ببری سراغش، نه نمیگه تحریم رو هم نادیده می گیره} و بعد مهاجرت کردن
نکته ش اینه > با همین بروکرهایی که با ایران کار می کنن ، گنده شدن و حساب هاشون بزرگ شد > خونه و ماشین و همه چی خریدن
شما باور نا امنی شدید داری ، حس می کنی همه میخوان ازت بدزدن
اگر این باور و این حس رو درست ش نکنی ، فقط به پست کلاهبردارها می خوری
خواستی بگو تا بهت بگم چی کار کنی درست بشه