استراتزی منم همینه البته من 3 کندل بعدی را کلاک قرار میدهم نمودار یک ساعته . البته با در نظر گرفتن em نقاط فیبوناجی ، rsi و همینطور سشن معاملاتی و ساعت سشن . بر اساس داده کاوی داده های 10 سال اخیر کتدلهای ساعتی را تحلیل میکنم البته ساختار بازار در 2 سال اخیر با سالهای قبل بسیار متفاوت است این استراتزی زمانبر ولی خب بد نیست
وقت بخیر بنظر من ترید مثل شطرنج میمونه یک شطرنج باز علاوه بر اینکه چگونگی حرکت تک تک مهره ها را بلده بخوبی میتونه با مهره ها بازی ترکیبی هم بکنه یک تریدر باید همزمان کندل شناسی بلد باشه خط روند بدونه پرایس بدونه موج شماری بلد باشه مومنتوم بتونه تشخیص بده الگوها رو بدونه فیبو بدونه مولتی تایم بدونه و به وقت پوزیشن گیری هر کدوم از اینها میتونه تاییده برای ورود
سلام حقیقتش من خیلی استراتژی ها رو مطالعه کردم و۳ سال در این بازار دست و پا زدم و هیچ نتیجه نداشت و فقط چند چیز چرت و پرت مثل ترند لاین و ….. یاد گرفتم و به هیچ دردم نخورد چند وقتی هست که اسم این استراتژی به گوشم خورده و خیلی دارم تعریفnds رو میشنوم میخواستم بدونم با مطالعه روی این سبک و تمرین زیاد و صبر میشه واقعا به سود مستمر و مداوم رسید من واقعا دیگه تا امید شدم از ترید واقعا با nds امیدی به سود دهی در مارکت هست ؟ اگر هست من پر قدرت به مطالعه nds بپردازم
اگر دوستان دیگه روم جبهه نگیرن نظر شخصیم بعد از 2 سال و خورده ای NDS کار کردن میتونم بگم
باید تایم بذاری چون واقعا NDS یه استراتژی خام نیست میشه گفت یه language برای مارکته و اگر نترسونمت به شدت عمیقه یه شبه هم نمیشه فول شد
داداش با این وین ریتا ، بگو چند تا لامبورگینی تو پارکینگته ؟
وین ریت 100 ؟
اگر سبکی ابداعی با وین ریت 100 یا 84 داشته باشی ، میدونی چه ارزشمنده و چه پولی از آموزشش میتونی در بیاری ….
درود فرهاد عزیز
من تازه ان دی اس رو شروع کردم ممکنه آیدی روبیکات رو بفرستی که ازت چند تا سوال بپرسم
درسته استراتژی عمیقی هست اما من میخواهم بدونم که آخر این راه روشنه که من براش وقت بزارم اصن افرادی هستن که تونست با nds به درآمد مستمر برسن ؟ اصن ما فرض کنیم که من به یک درک نسبتا عمیقی از nds دارم میتونم باهاش پول بسازم ؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟ و آیا استراتژی خوبی هست که بشه باهاش از مارکت پول مداوم ساخت؟ چون واقعاً استراتژی های مزخرف و بدرد نخور در بازار کم ندیدیم
سبک شخصی من اِحضار جنِ برای پیش بینی بازار،موکل دارم
من پکیج فروش نیستم در ضمن اون چیزی هم که فکر میکنی نیست هرکسی با این سبک جور درنمیاد و باید این ها را هم لحاظ کنی.
البته که در مورد سبک هم حرف نمیزنم ولی اینو بگم تنها مسیر موفقیت اینه روی چارت بشینی و نقاشی بکشید بعد هم اگر اون نقاشی جواب بده میتونی بک تست بگیری و تلاش کنی ساده کنی همین.
شما این زبان رو بلد باشی + روانشناسی + مدیریت سرمایه مناسب
بدون شک
کافیه 1 ماه وقت بذاری یاد بگیری مبانی NDS رو بعد ببین چقدر چارت رو بهتر میفهمی
درود
ایلیا جان فردا یا پسفردا با یکی از دوستان عین خودت قراره یه گپ تصویری توی چارت داشته باشیم دوست داشتی جوین شی خبر بده
من هم میتونم باشم یه چیز های از nds بلدم
حتما خوشحال میشم
فرهاد جان خیلی عالی میشه
کجا میتونم در ارتباط باشم باهاتون
اون مهری که گذاشتی رو تاچ پد لپ تاپ:joy:![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
توی اپ بله یه گروه ساختم به اسم @ndsplayers بیا اونجا فعلا
سلام نمیشه وارد گروه شد
استراتژی سیکم خیاری
تمام سبکها سودهی دارن عزیزبه شرط تکرار وتمرین واستمرار
مناز واگرایی rsiاستفاده میکنم