«چرا با وجود دانش کافی، هنوز ضرر می‌دهی؟»

بله بله
صبر، فاکتور خیلی مهم و ارزشمندیه… ولی اینکه باید چجوری صبوری رو یاد گرفت و آیا اصلا راهی هست که بشه صبر کردن رو آموخت ؟

3 لایک کرده

معمولا یجای میشه که معامله گر اینو میفهمه
اونجایی که متوجه میشه عجول بودن هیچ فایده ای نداره و فقط ضرر میرسونه
مثلا خودم بعد اینکه 10 تا معامله ضررده پشت هم داشتم به خودم گفتم دارم چه غلطی میکنم
و از زمانی که پشت سیستم ریلکس میشینم تا ستاپم اجرا بشه بهبود کیفیت رو به وضوح میبینم

3 لایک کرده

بله بله، همینطوره…
ولی امکانش هست که توضیح بدی دقیقا این کارو چجوری انجام دادی؟!
منظورم اینه که وقتی اینقدر عجول بودی چه کارهایی کردی که الان تونستی خودت رو کنترل کنی (صبوری به خرج بدی) تا ستاپت اتفاق بی افته؟…

3 لایک کرده

1-یه روتین قبل ترید دارم که شامل اینا میشه

اون تست برای اینه که متوجه بشی چقدر اماده معامله کردنی
2-قوانین ستاپ هامو مرور میکنم و به خودم قول میدم که تخطی ازشون نکنم( اگر بکنم باید 15 دقیقه به دیوار زل بزنم)
3- قوانین عمومی گذاشتم برای خودم

اگر رعایت نکنمشون = تنبیه

4-ژورنال نوشتم(کاری که معمولا در زمان عجول بودن انجام نمیدادم) = نتیجه صبور بودن رو خیلی بهتر بهم نشون داد
همین
و به این درک رسیدم که بازار بعضی روزها ممکنه اصلا معامله نده بخاطر همین خودمو مجبور نمیکنم هر چرتو پرتی رو معامله کنم

3 لایک کرده

در یک کلمه : خیلی بینظیر بود…

امیدوارم این روش کار برای خیلی از تریدر های تازه کار مخصوصا، جا بی افته و این کارارو انجام بدن…

خیلی ازت ممنونم که چنین چیزی رو با ما به اشتراک گذاشتی.

تو که اینقدر متعهد شدی به این اصول، به ذن هم یه سری بزن و با همه این ها ادقام کن، اولش شاید برات خیلی مبهم باشه ولی بعد از چندبار خوندن و تمرین، دید و به قول دوستی همینجا خوندم چند دقیقه پیش که تمام سیم کشی مغزت رو عوض میکنه…

3 لایک کرده

دانش کافی بدرد نمیخوره. فقط مدیریت سرمایه. شما مدیریت سرمایه داشته باش، عمرا کال مارجین بشی

3 لایک کرده

راستشو بخوای اون اول که میخواستم یاد بگیرم نمیتونستم فقط با متن تمرین هاشو انجام بدم
مجبور بودم مدام از توی یوتیوب نحوه صحیح توی حالت درست قرار گرفتن رو یاد بگیرم

3 لایک کرده

دعوت به تمرین ذن هم خیلی بی نظیره و هنر زندگی کردن رو هم بخون (خیلی ساده بیان شده)
*البته یه پیشنهاده

2 لایک کرده

بله بله همینطوره…
ولی یه کمی بیشتر نگاه کنی بازم میبینی تا یه چیزی بیشتر از مدیریت سرمایه رو ندونی یه بار دیدی نظم و دیسیپلینتو بهم زدی و کاری خارج از مدیریت سرمایه رو انجام دادی…

1 لایک کرده

اگر بتوانید غدد ترشح دوپامین و کورتیزول را نابود کنید بله میتوانید موفق شوید.اما چنین کاری ممکن است خیر

بنظر شما رانندگان فرمول یک احساس ترس یا وحشت نمی‌کنند

جراحان که قلب یک شخص دیگر را می‌شکافند احساس ترس نمی‌کنند

خلبان یک جنگنده در عمق خاک دشمن احساس ترس نمی‌کند

یک سرباز در میدان جنگ احساس ترس نمی‌کند، چرا میکنند، همه‌ی آن‌ها احساسات دارند،تمام این کارها خطرناکتر از باز کردن یک معامله چند دلاری در فارکس هستند، پس چطور این کارها را میکنند،به خوبی نقشه و دستورالعمل را رعایت میکنند تا موفق شوند: تمرین و فقط تمرین برای سال‌ها.

بنظرم افراد در این بازار عجول هستند و نمی‌خواهند زمان مناسبی که این کار میطلبد رو در مرحله تمرین صرف کنند و در مورد خودشون یک نتیجه‌گیری زودهنگام انجام‌ میدهند. از نظر مرحوم مارک داگلاس به کسی تریدر مبتدی گفته میشود که حداقل پنج سال تجربه ترید مداوم داشته باشد، یعنی ۵ سال هر روز یا چند روز در هفته در بازار باشد و ترید کند که فکر میکنم خیلی‌ها هرگز چنین کاری رو انجام ندادن و نخواهند داد و شکست‌ها اون‌ها رو زود از بازار خارج میکند. اگر زمان مناسب رو در بخش تمرین و اجرا بگذاریم انقدر از شکست‌ها درس خواهیم گرفت و به کار مسلط خواهیم شد که وزن احساساتی نظیر ترس و طمع در کار کمتر خواهد شد.

احساسات را نمیشود سرکوب کرد تنها قابل کنترل خواهند بود که آن‌ هم با تجربه میسر می‌شود.

2 لایک کرده

آره با شما موافقم
همه ما بیشترین تلاش رو میکنیم که اون ها رو تحت کنترل داشته باشیم …
این کنترل داشتن نیاز به زمان و تمرین نیاز داره …
شما راه حلی برای کسایی که دنبال این کنترل کردن هستن داری؟
اگر بتونی برامون بنویسی و همه ما هم بخونیم خیلی میتونه برای خیلی از ما ها کمک کننده باشه

موفق باشید

برای کنترل ترس از کال شدن و از دست دادن اکانت باید تا زمانی که به تسلط خوبی در لایو بازار می‌رسند با حجم بی‌اهمیت کار کنند یعنی کمترین حجم ممکن تا ترس از دست رفتن اکانت کمتر بشه تا بتونند استراتژی را با دقت پیاده کنند بعد کم‌کم حجم را اضافه کنند.

1 لایک کرده

سلام دقیقا :clap::clap::clap:

1 لایک کرده