چقدر برای آموزش هزینه کردید؟

کلا اینطوریه که ما هر چی که ارزون یا رایگان باشه می‌گیم پس حتما به دردنمی‌خوره که مفته.

این شیادها و دوره فروش‌هام میان همینطوری دوره‌‌ها،کلاس‌ها و سیمنارهای آنچنانی و گرون‌قیمت برگذارن میکنن و ملت رو میدازن تو تله. واقعیتش اینکه 99% این اساتیغ خودشون نتونستن در بازار به موفقیت برسن رفتن همون چرت و پرت هایی که نصف و نیمه بلدن خداتومن میدازن به ملت.

بنظرم تمام چیزی که واسه موفقیت نیازه در اینترنت رایگان پیدا میشه و نیاز نیست کسی هزینه‌ای بکنه.

میخواستم بدونم شما چقدر واسه این چیزا هزینه کردید و آیا دست آورد مثبتی هم براتون داشتن یا اطلاعات رایگان بیشتر بهتون کمک کردند.

به هیچ‌عنوان قرون هزینه نکن. تموم اموزشاشون مربوط به ۳ سال قبله و از بازار جهانی به شدت عقب هستند

ریالی چیزی نبود فکر کنم ۷ تومن ولی دو سال وقت گذاشتم البته تازه فهمیدم هیچی بارم نیست فکر کنم چند سال دیگه هم مار دارم

از همون اول فهمیدم چرت میگن خودشون هیچی بارشون نیست پول بالا این پرش فیک سوارا ندیدن

تا وقتی تلگرام و تورنت هست چرا هزینه?!:rofl:

هیچی..یوتیوب بزرگترین کتابخونه رایگانه

همیشه تا ابد معتقدم یک ریال بابت آموزش هزینه نکنید. خوب سرچ کنید رایگان هست و بهتر از پولی هاش هستن. فقط میشه یمورد که شما صلاحیت اینکه تشخیص بدی کدوم روش خوبه یا نه رو ندارید. بهتره از یه شخص آشنا و دلسوز سوال کنید نه اینکه هی بگردید و بگردید.

منم روش اسکلپ دارم ساخت خودم. ساده و رایگان میدم به دیگران. توی بله @easy_tradereasy_trader

خیلی هم درست فکر میکنی من در طی سال ها اینو فهمیدم که تا زمانی که به اموزش درست پول خرج نکنی ۱۰۰ تا هم دوره رایگان ببینی هیچ نتیجه نمیگیری

من 6 ماه قبل یه دوره خریدم 12 تومن با منتور و همه اینا که الانم سبکمه و نسبت به تموم سبک های اشغالی که از اساتید مختلف طی این 3 سال دیدم بهتر بوده و منو به شدت به سودده شدن نزدیک تر کرده
صرفا میگم هیچ چیزی برای من گرون تر از وقتم نبود که طی اینهمه مدت به فنا دادمش پولایی که توی بازار ضرر کردم به کنار
یبار خرج کنین و همون یبار هم شانس بیشتری دارید تا تریدر بشید
اگرم توی یوتیوب و پلتفرم های مختلف دنبال اموزشید خدا به همراتون
هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخورید
اینو بعد 3 سال دور خودم چرخیدن با این دوره های مفتی میگم

در کل یه چیزی حدود ۳۰ تومن به اموزش پول خرج کردم ولی کار اصلی رو اونی کرد که ۱۰ تومن بود و اولین روزی که شروع به فروش شد خریدم و حتی بعد از اون 3 دوره منتورینگ یکی دیگه رو تمدید کردم که کاملا کار اشتباه بود و پول هدر دادن بود

بسیار عالی..اگر میشه اسم و مشخصات دوره‌ای که مفید بوده رو ذکر کنید شاید به ما هم کمک کند.

قبل از هر هزینه پرایس اکشن رو کامل از طریق دوره پور صمدی و البروکز ۲۰۱۸ یاد بگیرید و شروع به تمرین کنید باور کنید ۹۰ درصد منتورها همین اندازه سواد و تخصص ندارند

استاد بزرگ ترید آدام مرادی: جدی میفرمایین؟

با شما موافقم.متاسفانه البروکس در ایران مورد کم لطفی قرار گرفت. همه رفتن دنبال زیر بغل مار

سبک شکار پول هوشمند
آرش وداد
کلا 5000 تا دانش اموز داره و زیادم معروف نیست

کاملا درسته اونا بدون تعارف و صادقانه راهنمایی میکنن

دو سال پیش من هم با وداد شروع کردم شانسی هم که داشتم منتورم تایم نداره جالبش اینه تو این دو سال هنوز که هنوزه دورش آپدیت میشه تو همین جنگ فکر کنم بازم آپدیت کرد ، رو دستش نیست

اولین دوره بدی که دیدم
با اختلاف

توصیه میکنم برای اموزش هزینه کنید چون خودم خیلی وقتم رو به فنا دادم به خاطر اینکه دوره رایگان بود،رایگان بودن دوره مشکلی برام نداشت و حتی بعد دوباره اون دوره رایگان رو دیدم و خیلی برام نکته داشت که تکنوفاند نام آور بود.

مشکلی که داشتم نبود منتور بود که بگه چجور راهم رو پیش برم که با تهیه شکار پول هوشمند به نتیجه رسیدم.
من 8 تومن کلا هزینه کردم برای دوره.

به نظر من هر چی که رایگان باشه ادم بهش ارز قاعل نمیشه و وقت لازم رو بهش نمیزاره من تا الان کلا اول رایگان دوره پورصمدی رو دیدم که هیچ تاثیری به من نداشت بعدش بنا به دلایلی دوره ای رو رایگان دریافت کردم و بعدش کلا 3 دوره سه ماهه یک منتورشیپ رو تمدید کردم که کل سه دوره منتورشیپ کم تر از ۱۵ تومن شد فکر کنم . ولی من هر چی بلدم این دومین دوره بود که که بنا به دلایلی رایگان دریافت کردم ولی الان باشه با کمال میل پول اون دوره رو میدم چون ادم بدون پول خرج کردن نتیجه نمیگیره