سلام و احترام
خسته نباشید و خدا قوت
ممنون میشم یه توضیحی از اکانتی که دارید و بروکری که داخلش فعالیت میکنید هم بزارید.
کنارش نظرتون را هم راجع بهش بفرمایید که بقیه هم استفاده کنند.
با تشکر
سلام و احترام دوست عزیز
متاسفم که اینطوری شده و از حسابتون دور شدید. انشاالله که درست میشه.
ولی توصیه میکنم اگر دلت میخواد که از چارت و ترید دور نباشی، چالش های رایگانرابین سود رو تست کنی و حداقل یکم تمرین کنی
حداقل از استراتژیت دور نمیمونی میتونی یجورایی بک تست کارهای مختلفت رو بگیری ازش
برای نصب متاتریدر هم میتونی vpn بزنی و یا همچنین از وب تریدرهای بروکرهایی مثل ایپلنت و stb استفاده کنی مثلا یا هر بروکری که وب تریدرش فعال باشه کلا.
برات اسمشو لینک کردم، دوست داشتی روش کلیک کن و یک سری بزن بهش.
موفق و موید باشی رابین-سود
پس شماهم چون تو تاپیک های پراپکو پیام دادی حتما سهامدار اون شرکتی
یا الان اصلا من چون به ایپلنت و stb هم اشاره کردم، اون شرکت ها مال پدرم حساب میشه
کلا نمیدونم شماها دنبال چی هستید و فازتون چیه خدایی ولی برای من یکی فاقد اهمیته و صرفا سعی میکنم دیگه بگذرم از این چیزا. تو تاپیک های دیگه هم دیدم چیا نوشته بودید و به هر کسی یه چیزی میگفتید. خلاصه که مهم نیست بزرگوار و هر طور که صلاح میدونی فکر کن.
اتفاقا تاپیک معاملات جفت ارزهای مختلف وجود داره که بقیه هم میتونند نظر بدن. من خودم روی طلا کار میکنم، اونجا نظرمو میزارم. به نظرم اصلا اونجا بهتر دیده بشه ولی باز هر طور خودتون صلاح میدونی
کپیتال قطع وصل میشد. حساب رو کامل کنسل کردم با یک حساب پیش میرم که همراهم باشه همیشه امروز سه تا معامله انجام دادم در حال حاضر. که سود خوبی داد…. ورود خروجم رو گذاشتم برای اون دوست عزیز که درخواست کرده بود.