بعد از یکسال تمرین و بلاخره رسیدن به یک ترید پلن مشخص, یک حساب 1000 دلار پلن A از SGB خریدم. قبل از این چندبار حساب های پراپ رو فیل کردم ولی اصلی ترین دلیل همه اون موارد نداشتن ترید پلن مشخص بود. اولین هدف داخل این حساب, دنبال کردن قوانین ترید پلنمه, چون معتقدم که اگر ترید پلن رو درست اجرا کنم حساب پاس میشه.
هدف از ایجاد این تاپیک گزارش نتیجه عملکرد روزانه, از لحاظ پیروی از پلن هست. اگر شما هم دوست دارید می تونید با گزارش عملکرد روزانتون به این تاپیک بپیوندید یا نظرتون رو در رابطه با دنبال کردن یک پلن معاملاتی اینجا بنویسید
اینجا قرار نیست درمورد ترید پلن من یا هر دوست عزیز دیگه ای که به من پیوست بحث کنیم, صرفا مسئله پیروی از اون پلنه, آیا اردری که باز شد طبق پلن بود یا نه?! همین, اگه طبق پلن بود که چه عالی, اگر نبود, چرا?! اینجوری میتونیم به هم کمک کنیم که مشکلات روانشناسی تریدمون رو حل کنیم. پس لطفا نظرتون رو در مورد خوب یا بد بودن یک پلن معاملاتی (حالا چه پلن من یا هر کاربر دیگه) رو برای خودتون نگه دارید.
برای اشتراک گذاشتن تحلیلتون از بازار می تونید به تاپیک های تحلیل مربوط به هر CFD مراجعه کنید, اینجا مسئله سایکولوژی تریده.
-
“سه اصل را اگر مراعات کنید، آسايش بر شما فزون خواهد شد :
1 . به وقت خوشحالى “قول” ندهید
2 . به وقت خشم “پاسخ” ندهید
3 . و در هنگام غم “تصمیم” نگیرید”
(ابو علی سینا)
یه روش جالب که به ذهنم رسید این بود که ترید پلنم رو به شکل یه پوستر در بیارم و روی دیوار اتاقم نصب کنم. اینجوری انگار زیر نگاه سنگین ترید پلنم قرار دارم, دیگه خجالت می کشم ک ازش پیروی نکنم
اسم ترید پلنم رو گزاشتم Fractal Equilibrium Model (که بزرگ بالای بنر نوشته شده). چیز خاص, جدید و عجیب غریبی نیست, صرفا نتیجه یادگیری این مدت من از سبک های فوتون و ICT شده این. پس ادعای اینو ندارم که یه سبک جدیده, نه, صرفا اسمی هست که برای ترید پلن خودم گذاشتم.
نتیجه معاملات امروز:
بشدت از عملکرد خودم راضیم چون نزدیک به 90% از پلن معاملاتیم پیروی کردم. تمام اردر ها طبق پلن بود, اور ترید هم نکردم. فقط اون 10% که طبق پلن نبود, اولین اردر رو زود سر به سر کردم چون به هر حال اولین اردر پراپ بود و خب حقیقتش ترسیدم sl بشه
اما در کل بعد از اون دیگه درست شد و خیلی از عملکرد امروز راضی بودم. این اخری هم طبق معمول tرامپ یه خبر پست کرد داخل تروس سوشال که هرچی استاپ گزاشته بودم رو جمع کرد وگرنه امروز 2% سود بسته میشد. اما عیبی نداره چون طبق پلن از قبل پارشال هامو داشتم با +0.5% امروز بسته شد و بریم برای هفته جدید
دوتا اردری که هنوز باز بودن رو تا اخر شب مدیریتشون کردم, یکی کامل بسته شد و دومی هم 0.02 از 0.05 اولیه باز موند برای هفته جدید
نتیجه نهایی: 90% پیروی از پلن, بدون اور ترید (6 اردر), 1.5% سود
اره واقعا قشنگ شده, بزرگ هم روی بنر چاپش کردم زدم داخل اتاق
ترید پلنی که خودم نوشته بودم رو دادم chatGPT کبیر گفتم اینو تبدیلش کن به پوستر, انصافا فکر نمیکردم همچین چیز خوب و تمیزی در بیاره. شما هم امتحان کنید شاید راضی بودی