اره واقعا آدمی نیستم که با کسی درودل کنم ، آخرین باری که گریه کردم یا واقعا خوشحال بودم یادم نیست.
من چون اسکلپرم خیلی از این چیزا از بروکرها دیدم . الان فقط ترجیحم ترید تو پراپ هاست حداقل از این کارها رو چارت نمیکنن
بنظرم درکنار اینجا با متخصص هم مشورت کنید (اگر این کارو نکردید) ، تا دیگه چنین اتفاقی پیش نیاد، شاید توصیه هایی یا تجویز هایی کنن که مفیده و ماها ندونیم
البته مشورت با دوستان اینجا هم خوبه چون ممکنه پزشک هم درک کافی از این حرفه نداشته باشه ![]()
موفق باشید
درود.اصلا فکر کن برمیگشت و استاپتم میزد،اونوقت چی؟!چرا باید انقدر پیگیر لحظه ای باشی و اصطلاحا چارت نشینی کنی؟! احتمالا مدیریت ریسک و سرمایه درست رو رعایت نکردی.باید تکلیف خودتو مشخص کنی با خودت،اگه دی ترید هستی قبل خواب کل پوزیشن ها تو ببند چه سود چه ضرر.اونوقت با خیال راحت سرتو رو بالش میزاری و با آرامش میخوابی،نه اینکه نصف شب از استرس بیدار شی و واید بودن اسپرد رو تماشا کنی.
دستت درد نکنه خلاصه. فشار رومون کم نیست که ترید هم بخواد بهش اضافه بشه. واقعا باید رعایت کنیم تو این اوضاع
شما اگر یادبگیری و بپذیری سود آوری در ترید وابسته به سود و ضرر یک ترید نیست بلکه برآیند مهمه دچار این اتفاقات نمیشی
درسته ولی من فقط قصدم این هست که فشار ذهنی و روانی همه رو کم کنم تا کسی دچار این قضیه نشه، مواظب باشید