سلام اینارو انجام بدین میتونین با Soft4FX بک تست بگیرین فقط باید از قبل یه اکانت روی هر بروکری داشته باشین(مهم نیست بروکر به نت وصل باشه) و خود اکسپرت و دیتاشم دانلود کرده باشین
این اکسپرت زمانی اجرا نمیشه که دیسکانکت باشین و هنگام کانکشن و حتی ریکانکت مشکلی نداره و اجرا میشه که ما الان توی حالت ریکانکت اجرا میکنیم
بچه ها من متاتریدر 4 الپاریم وصله و تونستم هفته پیش soft4fx بندازم و کار کنم و بچه ها این ترفندی که دوستمون گفت هم زدم جواب داد و اکسپرت soft4fx بالا اومد و اوکیه مرسی ازت
ببین من یه کانال توی تلگرام میشناسم که دیتاشو برای دانلود گذاشته شما دیتارو دانلود میکنی میریزی توی درایو c بعد اسم یوسری که روش متاتریدرو نصب کردی میزنی و توی داکیومنت میریزی بعد توی برنامه که بری دیتای کاملشو میتونی ببینی ولی بقیه حالت های اکسپرت فعال نیست اینم بگم نسخه مد شدش یا نیست یا اگه هست مشکلات و دردسرای زیادی داره حالا نت وصل شد ریپلای بزن روی کامنتم لینک کانالشو بفرستم
ببین اکسپرت اصلی که من از خود سایت اصلیش دانلود کردم یه باگی داره که تو اگه دیتارو داشته باشی توی داکیومنت آپلود کنی میزاره استفاده کنی و محدودیت دو ساله رو نداره من از 2020 تا آخرای 2025 رو دارم استفاده میکنم ولی اون قابلیتایی مثل سیو تمپلیت و ایناهارو نداره