آموزش بک تست رایگان با نت ملی توی MT4 با اکسپرت Soft4FX

سلام اینارو انجام بدین میتونین با Soft4FX بک تست بگیرین فقط باید از قبل یه اکانت روی هر بروکری داشته باشین(مهم نیست بروکر به نت وصل باشه) و خود اکسپرت و دیتاشم دانلود کرده باشین

این اکسپرت زمانی اجرا نمیشه که دیسکانکت باشین و هنگام کانکشن و حتی ریکانکت مشکلی نداره و اجرا میشه که ما الان توی حالت ریکانکت اجرا میکنیم

1 توی بخش نویگیتور روی اکانتتون بزنین

2 لاگین کنید

3بعد لاگین باید خیلی سریع اکسپرتو اجرا کنین (مرحله 2 و اجرای سریع مرحله 3 لازمه)

13 لایک کرده

میگن الپاری کار میکنه ولی من دسترسی ندارم،تحقیق با خودت

2 لایک کرده

عالی بود بسیار متشکرم

3 لایک کرده

کدوم بروکر متا4 رو بالا میاره؟ اکانت دمو هم میده در این شرایط؟

2 لایک کرده

اقا دمت گرم:sob::sob::sob:لطف کردی دلم واسه متا تریدر تنگ شده بود

4 لایک کرده

بچه ها من متاتریدر 4 الپاریم وصله و تونستم هفته پیش soft4fx بندازم و کار کنم و بچه ها این ترفندی که دوستمون گفت هم زدم جواب داد و اکسپرت soft4fx بالا اومد و اوکیه مرسی ازت

5 لایک کرده

داداش دمت گرم.فکر نمی کردم جواب بده.عاااالی

3 لایک کرده

سلام روز بخیر بچه ها کسی فایل کامل soft4fx رو داره ؟

2 لایک کرده

وارد این تاپیک بشو و آخرین پیام من رو بخون
درخواست برای آپلود فولدر متاتریدر آلپاری با نت بین الملل - بروکرهای فارکس - کامیونیتی ایران بروکر

3 لایک کرده

Soft4FX Forex Simulator.rar (1.2 مگابایت)
این نسخه دموش هست
الان با نت ملی ، فقط دموش کار میکنه
فعلا همین کارت رو راه میندازه

7 لایک کرده

دمت گرم :folded_hands: :hand_with_fingers_splayed: ……..

3 لایک کرده

سلام کسی نسخه مود شدشو داره که بشه کل دیتاشو دانلود کرد اگه داره راهکارشو بگه که بعد نت ملی یا همین تایم بگیریم

1 لایک کرده

ببین من یه کانال توی تلگرام میشناسم که دیتاشو برای دانلود گذاشته شما دیتارو دانلود میکنی می‌ریزی توی درایو c بعد اسم یوسری که روش متاتریدرو نصب کردی میزنی و توی داکیومنت میریزی بعد توی برنامه که بری دیتای کاملشو میتونی ببینی ولی بقیه حالت های اکسپرت فعال نیست اینم بگم نسخه مد شدش یا نیست یا اگه هست مشکلات و دردسرای زیادی داره حالا نت وصل شد ریپلای بزن روی کامنتم لینک کانالشو بفرستم

2 لایک کرده

من نسخه مود شدشو دارم دیتا های داوجنز و یورو و طلا هم دارم کجا اپلودشون کنم براتون؟

1 لایک کرده

اها دانلود که مهم نیست اجازه نمیده استفاده کنی برنامه اگه مود نباشه😂

1 لایک کرده

کجا بهتون پیام بدم ایدی بفرستین لطفا

1 لایک کرده

من یه اکانت دموی متا 4 با آلپاری باز کردم وصل شد .

1 لایک کرده

واقعا داری؟؟؟؟ روبیکا یا بله یا هر جایی ایدی بدین بهتون پیام بدم

1 لایک کرده

آقا داده های یورو رو تا چه تاریخی داری؟؟؟؟؟

ببین اکسپرت اصلی که من از خود سایت اصلیش دانلود کردم یه باگی داره که تو اگه دیتارو داشته باشی توی داکیومنت آپلود کنی میزاره استفاده کنی و محدودیت دو ساله رو نداره من از 2020 تا آخرای 2025 رو دارم استفاده میکنم ولی اون قابلیتایی مثل سیو تمپلیت و ایناهارو نداره

ایونت ها:بک تست رایگان با نت ملی توی MT4 با اکسپرت Soft4FX - #29 توسط user_39808

2 لایک کرده