مهاجرت برای تریدر ها در این شرایط ایران یک آپشن یا یک امر واجب ؟

با شرایط ایجاد شده و رفتارهای ناقص بروکرها اوضاع رو چطور میبینید ؟

3 لایک کرده

اگه اوضاع به اینشکل پیش بره .

میتوان گفت تبدیل به یک امر واجب خواهد شد .

گرچه گذشته هم آنچنان شرایط نرمال نبود .

اکثر صرافی ها و بروکر های معتبر به ایرانی ها خدمات نمیدادند .

4 لایک کرده

آینده ایران -بی ثباتی و شرایط اینترنتی به نسبت گذشته افت بدتری پیدا کرده ..

3 لایک کرده

شرایط پیچیده ای هست
وضعیت نت ، برق ، صرافی های ارز دیجیتال ایرانی ، بروکرهایی که به احتمال زیاد تعداد بیشتری از بازار ایران برن ، ح.کو.م.تی که با تورم و مالی.ات میخواد جیب مردم رو بزنه ، صنایعی که به چ.وخ رفتن
آینده ای که در خوشبینانه ترین حالت یا مثل ع.را.ق میشیم یا ک.ره ش.ما.لی

در بدترین زمان تاریخ و مکان جغرافیا قرار داریم

7 لایک کرده

درود بانو جاودانه
جاودانه یعنی همیشگی ، یعنی یادش فراموش شدنی نیست.

واقعیت میدانی: فکر میکنم اوضاع خیته…

تصویب شد
حکم شرعی را صادر کردم
واجب قربتن عنداله

اونا که اینجا دیدن،به اونایی که ندیدن هم اعلام کنن

2 لایک کرده

@iranbroker-support4 @iranbroker-support2 @iranbroker-support3 @iranbroker-support

ادمین های گرامی درود و مهر

تعجب میکنم با گذشت چندین روز و چندین گزارش بنده و شاید سایرین انقدر مماشات و عدم رسیدگی ، همچنین اهمیت دادن به این محتوی بی ارزش و بیهوده ای که توسط این کاربر واقعا تعجب آور در انجمن درج میگردد و باعث مزاحمت و پرخاشگری در محیط حرفه ای ایران بروکر میگردد. حضرات بازهم هیچ اقدام حرفه ای انجام نمیدهد. 100 افسوس بابت هم انجمنی بودن با همچین شخصیت بیهوده ای

سلام و احترام،
اوضاع طور خاصی نیست و مشخصه
هر بروکری که تمایل داشته باشه و بخواد کاربرهای ایرانیش رو حفظ کنه مجبوره به سمت اینترنت ملی بیاد و با قبول شرایط، خدماتشو ارائه بده. دیگه دارن اجبار میکنن و هر کسی هم نخواست، براشون مهم نیست.
تا زمانی که اینترنت با این وضع ادامه داشته باشه، روند کاری همین میمونه متاسفانه و شاید اصلا به وضع عادی هم دیگه برگشتی نداشته باشیم.
خلاصه که کاری از دستمون برنمیاد و باید ببینیم چه نسخه ای برامون تجویز میکنن.
موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

آپشن برا موقعی هست که شرایط خوب باشه و ما بریم الان اجباره متاسفانه

مثه همیشه مردم و جامع ترید مجبور به تحمله این شرایط غیر قابل فعالیته :neutral_face:

1 لایک کرده

سلام و وقت بخیر

از اینکه دغدغه‌مندانه وضعیت مورد اشاره را مطرح کردید، صمیمانه سپاسگزاریم. هدف اصلی کامیونیتی ایران‌بروکر، ایجاد بستری بر پایه گفت‌وگوی آزاد، تبادل تجربه و آگاهی‌رسانی مسئولانه است؛ به همین دلیل، تنها مواردی که شامل توهین، محتوای فریبنده صریح، انتشار شماره تماس، لینک دعوت یا تبلیغات آشکار باشند، مطابق قوانین حذف یا ویرایش می‌شوند.

1 لایک کرده

مهاجرت و ترید خارج کشور خودش ریسک بیسار بالایی دارد به نظر من با توجه به سود بالایی که بروکزها از کاربران ایرانی کسب میکنند نوعی هماهنگی و تغییر شرایط اقتضایی بوجود خواهد امد مثل همین الان که کم کم بروکرهای بین المللی سعی دارند با نت ملی سرویس بدهند انقدر که بر.کرها از کاربران ایرانی درامد دارند کاربران از بروکرها درامد ندارند

1 لایک کرده