به شونه تخم مرغ 500 هزار تومان، قطعی برق چند وقت دیگه،
دلار 155هزارفعلا، اینترنت طبقاتی، پاسپورت بی ارزش قراره به کجا برسیم تو این کشور همه چی داریم ولی نمیزارن استفاده کنیم
حداقل تریدرها دلشون خوش بود که اگه کارگر بیکار میشه اون داره بایه اینترنت و فن تکنیکال پول در میاره تهش قراره به کجا برسیم؟ از وضعیتتون و راه حل اساسی بگید من خودم دلم میخواد برای همیشه برم از ایران حتی اگه بخواد درست بشه هم بر نمیگردم آدم تو ماتریکس زندگی کنه بهتره تا زندگی تو ایران
گفتن عوارض تنگه هرمز قراره خرج مردم بشه کدوم مردم خدامیدونه
مالیات میدی که اینترنت عالی و پول ارزشمند و خرید گوشی و تجهیزات بروز با کمترین قیمت داشته باشی که بتونی مثل آدم زندگی کنی نه اینی که ما توش هستیم چند وقت دیگه هم سطح کوبا و کشور های آفریقایی میشیم
مردم به شرایط عادت می کنن. تریدر اگر سود ده باشه دمش رو میگذاره رو کولش میره حتی شده توی پاکستان ساکن میشه که اب باشه چند وقت دیگه بتونه زیر خودش رو بشوره بعد اینترنت پایدار باشه.
نسلهای قبل از ما هم از دل بحرانها عبور کردن جنگ، تحریم، فشار سیاسی ، تحریم داخلی و… برای بقا شرایط رو بیاد پذیرفت و مهارت یاد گرفت و از ظرفیت های داخلی برای ادامه زنده موندن استفاده کرد در خصوص دولت میشه گفت
شکاف بین شعار و عمل آنقدر عمیق و بزرگه که رسیده به تصمیمات طبقاتی چیزی که واضحه اینکه سیستم کارآمد جای خودش رو داده به سیستم بقا تحت حاکمیت شرق پس با این وضعیت زندگی سخته اما باید مراقب سلامت روان بود وقتی هر روز بخشی از انسانیت، خلاقیت و شادی نابود میشه
نا امید نباشید سیستم بقا برای همیشه پیروز نیست یعنی هیچ ساختاری برای همیشه جاودان نبوده …
همون نسل قبل همه چی خراب کردن و الان هم خراب میکنن گذشته دیگه فایده نداره اومدن مارا درگیر یکسری چرت و پرت کردن یکسری درگیر و تعصبی میگن شا خوب بود یکسری ها میگن الان خوبه یکسری میگن کوروش نباید قاطی شد فقط باید تو سایه موند و میراث خودت را بسازی یا احیا کنی جوری که خدا تو باشی برای چندین نسل ،قدیمیا اگه… ولش کن فقط مهاجرت نه این کشور میخوایم نه نفتش نه رفاهش