وضعیت مردم و تریدرها چی قراره بشه؟

نظرتون بگید قراره به کجا برسیم

به شونه تخم مرغ 500 هزار تومان، قطعی برق چند وقت دیگه،

دلار 155هزارفعلا، اینترنت طبقاتی، پاسپورت بی ارزش قراره به کجا برسیم تو این کشور همه چی داریم ولی نمیزارن استفاده کنیم

حداقل تریدرها دلشون خوش بود که اگه کارگر بیکار میشه اون داره بایه اینترنت و فن تکنیکال پول در میاره تهش قراره به کجا برسیم؟ از وضعیتتون و راه حل اساسی بگید من خودم دلم میخواد برای همیشه برم از ایران حتی اگه بخواد درست بشه هم بر نمیگردم آدم تو ماتریکس زندگی کنه بهتره تا زندگی تو ایران

گفتن عوارض تنگه هرمز قراره خرج مردم بشه کدوم مردم خدامیدونه

7 لایک کرده

خودت تنها راه ممکن رو گفتی آخرش

3 لایک کرده

من به مهاجرت فکر میکنم و حوصله هم دیگه ندارم

4 لایک کرده

آخه تو کشورهای دیگه هم که باید مالیات فارکس داد. ایران یه خوبی داره که مالیات فارکس نداره. البته فعلا

4 لایک کرده

مالیات میدی که اینترنت عالی و پول ارزشمند و خرید گوشی و تجهیزات بروز با کمترین قیمت داشته باشی که بتونی مثل آدم زندگی کنی نه اینی که ما توش هستیم چند وقت دیگه هم سطح کوبا و کشور های آفریقایی میشیم

2 لایک کرده

داداش دقیقا یه تریدر چه امکاناتی میگیره که مالیات بده حتی تو سایت نصر ایران هم اسمش نیست

2 لایک کرده

ارمنستان ، گرجستان ، امارات ، عمان ، ترکیه ترید مالیات نداره

3 لایک کرده

آیند تخمی ، هرطور شده فراااار کنید

1 لایک کرده

امارت دیگه کنسل شد برادر

2 لایک کرده

ورود مهاجران ایرانی تعلیق شده ، کامل ممنوع نشده ، بعد توافق احتمالا مجدد به روال قبل برمیگرده ، شاید یکسال یا دوسال زمان می‌بره

1 لایک کرده

مردم به شرایط عادت می کنن. تریدر اگر سود ده باشه دمش رو میگذاره رو کولش میره حتی شده توی پاکستان ساکن میشه که اب باشه چند وقت دیگه بتونه زیر خودش رو بشوره بعد اینترنت پایدار باشه.

1 لایک کرده

آق عباس رفته اسلام اباد آشتی کنه نگران نباش :grin:

البته برا مزاح گفتمااا

واقعا فکر میکنن با بسته موندن نت یچیزایی حفظ میشه؟نمیفهمن نارضایتی چندین برابر میشه؟فهمش خیلی سخته؟:expressionless_face:

حتی یکی مثل ما که سرش تو لاک خودش بود داشت کارشو میکرد الان از بعضی ادما و شرایط متنفریم دیگه .

2 لایک کرده

این که می‌گفت نمیرم حتما بخاطر مردم رفته :smirking_face:

گفتن ما اتفاقی همزمان به پاکستان سفر کردیم برا

آشتی کنون نیومدیم :grinning_face_with_smiling_eyes:

سبکت چیه و چندساله تریدری؟ سودده مستمر شدی کم و بیش؟

نسل‌های قبل از ما هم از دل بحران‌ها عبور کردن جنگ، تحریم، فشار سیاسی ، تحریم داخلی و… برای بقا شرایط رو بیاد پذیرفت و مهارت یاد گرفت و از ظرفیت های داخلی برای ادامه زنده موندن استفاده کرد در خصوص دولت میشه گفت

شکاف بین شعار و عمل آنقدر عمیق و بزرگه که رسیده به تصمیمات طبقاتی چیزی که واضحه اینکه سیستم کارآمد جای خودش رو داده به سیستم بقا تحت حاکمیت شرق پس با این وضعیت زندگی سخته اما باید مراقب سلامت روان بود وقتی هر روز بخشی از انسانیت، خلاقیت و شادی نابود میشه

نا امید نباشید سیستم بقا برای همیشه پیروز نیست یعنی هیچ ساختاری برای همیشه جاودان نبوده …

2 لایک کرده

همون نسل قبل همه چی خراب کردن و الان هم خراب میکنن گذشته دیگه فایده نداره اومدن مارا درگیر یکسری چرت و پرت کردن یکسری درگیر و تعصبی میگن شا خوب بود یکسری ها میگن الان خوبه یکسری میگن کوروش نباید قاطی شد فقط باید تو سایه موند و میراث خودت را بسازی یا احیا کنی جوری که خدا تو باشی برای چندین نسل ،قدیمیا اگه… ولش کن فقط مهاجرت نه این کشور میخوایم نه نفتش نه رفاهش

3 لایک کرده

بنظرم باید به گروه های 5 نفره تقسیم بشیم و باهم یک سوویت تو کشور های اطراف مثل ترکیه یا ارمنستان

اجاره کنیم اینجوری هزینه هم بشدت کم میشه

بشینیم 1 یا 2 ساله ترید کنیم بار خود مون رو ببندیم بعدشم هر کی بره سی خودش

این فقط در مورد اونایی صدق میکنه که سوده هستن نه اونی که هنوز داره درجا میزنه

چون ایران اینجوری که بوش میاد تا 2-3 سال دیگه وضعیت همینه و بدتر هم میشه

3 لایک کرده

باز گوگل رو قطع کردن

عجب حکایتی شده این اینترانت

2 لایک کرده

این فکر عالیه ولی میدونی که همه یکسان نیستن یکسری ها باید کمک کنن بقیه را برسونن از لحاظ تکنیکی یا هم جهت کردن فکری وگرنه پول یا جا و کشور که قابل حله

1 لایک کرده