سلام من مهدی هستم وتقریبا از زمان کرونا با این مارکت اشنا شدم و اوایل به درو دیوار زدم مثبقیه و فکرمیکردم بلدم و تمومه ، اما رفته رفته دیدم هیچی نمیدونم
الان تقریبا ۳ ساله که تخصصی و درست اموزش دیدم و کلا از ۲۰۲۰ در این مارکتم
الان که نت هم ندارم و اگه سربازی داشتم میرفتم حیف ندارم و خیلی فشار رو من هست، کسی درک نمیکنه حالمو در اطرافیان خودم… امیدوارم اینجا حداقل یکی منو بفهمه
سلام رفیق ایونت ها و جلساتی که میگی اکثرا هدفشون مارکتینگه و خیلی چیز مفیدی توشون پیدا نمیکنی. همون اساتید اونجا بیشتر یه پرزنتیشن از کاری که ارائه میدن رو میکنن و تشویق میکنن مردم رو که کوچینگ ها رو شرکت کنن. تو نمایشگاه هایی مثل دبی فارکس اکسپو هم اکثرا نماینده های بروکرها هستن و اونجا هم باز هدف مارکتینگ و شوآفه
من دوبار فارکس اکسپو دبی رو رفتم خیلی از بلاگرهای ترید اینستاگرامی مثل الکس گنزالز، سوفیا تریدز، وگر اسیم و… رو دیدم ولی هیچ چیز مفیدی ندیدم تو کل ایونت. حقیقتا بیشتر حکم پز دادن و تفریح رو داره این ایونت ها تا اینکه بخواد مساله مهمی بشه. شما چه ایونت بری چه نری فرقی تو سوددهیت نداره اگه بدون ایونت پول خوبی در نمیاری مطمئن باش با ایونت هم نمیشه یا بالعکس اگه الان پول خوبی در میاری اونجا رو به چشم تفریح ببین نه یه موضوع مهم (چون واقعا هیچی جز تفریح نیست)
پس من جات باشم این موضوع رو اصلا به دغدغه تبدیل نمیکردم برای خودم. به طور کلی اگه دوست داری خارج از کشور بری زودتر سربازی رو برو میتونی امریه بگیری یا تو شرکت های دانش بنیان کار کنی که سربازیت تو یگان نباشه و تو دوران سربازی هم روی شاخصها کار کنی اگه میتونی روزبرگ بگیری و شهر خودت افتاده باشی