سلام دوستان
میشه بگید که تجربه تون راجب بروکرا و اگر سودی بهتون ندادن و دلیلشون چی بوده؟
و اینکه الان کجا اکانت دارید و راضی اید؟؟؟
سلام دوستان
میشه بگید که تجربه تون راجب بروکرا و اگر سودی بهتون ندادن و دلیلشون چی بوده؟
و اینکه الان کجا اکانت دارید و راضی اید؟؟؟
اعتباری به بروکرا با نت ملی خیلی نیست باید مراقب بود و نظرات رو دید
به نظرم سوال اصلی این نیست که کدوم بروکر سود نمیده؛ سوال اینه که کدوم بروکر وقتی سود کردی، پروسه برداشت رو شفاف و قابل پیگیری جلو میبره. مثلاً درباره اپوفایننس توی WikiFX گزارشهایی از تأخیر برداشت و under review موندن درخواستها هست، ولی توی Trustpilot هم امتیاز مثبت زیاد داره. یعنی باید چند منبع رو با هم دید، نه فقط یه سایت.
من همیشه قبل از انتخاب بروکر سه چیز رو چک میکنم: گزارشهای برداشت، رفتار پشتیبانی موقع مشکل، و اینکه تو شرایط نوسانی گیر بیدلیل نمیده یا نه. برای Otet Markets تو Trustpilot کلی ریویو مثبت هست، ولی WikiFX هم گزارشهایی درباره pending موندن برداشتها و شکایت کاربرها منتشر کرده. برای همین هیچ بروکری رو فقط با امتیاز کلی قضاوت نمیکنم
من با وینگو یه تست محدود داشتم، برداشت کوچیکم بدون دردسر انجام شد. نمیگم بهترینه یا همیشه همینطوره، ولی حداقل برای شروع حس بدی نگرفتم. به نظرم هرکسی باید با مبلغ کم تست کنه بعد سرمایه جدی بیاره
من بین آلپاری، اوپوفایننس، اوتت و وینگو گیج شده بودم. چیزی که فهمیدم اینه فقط اسپرد و بونوس مهم نیست. آخرش برداشت و جواب دادن ساپورت خیلی مهمتره، چون پولت گیر کنه دیگه اسپرد پایین به کارت نمیاد
Wm سود منو زیر ۱ ساعت پرداخت کرد ! قبلاً هم همینطور بوده
دلتا اف ایکس چطور هست؟ کسی تجربه ای داشته؟
لایت فایننس و وینگو حدود یک سال هست که برداشت دارم، هیچ مشکلی تو برداشت ندارن، ولی پشتیبانی جفتشون افتضاحه
نه اینکه مثلا از اسلیپیج یا بقیه موارد کاملا راضی باشم، ولی خب حداقل تو ایران بهتر از اینا پیدا نکردم، که هم امن باشن و قوانین مزخرف نداشته باشن، هم یه سری استاندارد هارو رعایت کرده باشن…
دوستانی که بداشت داشتن حداقل بنویسن چقدر برداشت داشتن که یه ایده ای از اینکه تا چقدر بروکر میده داشته باشیم.