خیلی از ما در ابتدای مسیر ترید، با ضررهای مداوم روبرو بودیم. اما چیزی که ما رو از بقیه جدا میکنه، اینه که چطور با این چالشها روبرو شدیم و چه مسیری رو طی کردیم تا به سوددهی رسیدیم.
در این تاپیک، میخوایم داستانهای واقعی از این سفر رو بشنویم
چه تغییراتی در رویکرد، استراتژی یا ذهنیت شما باعث شد از ضرردهی خارج بشین ؟ چه سختیهایی در این مسیر وجود داشت و چطور بر اونها غلبه کردین؟
من خودم داستان و تحربه ی خودم رو از این مسیر پر فراز و نشیب تو همین تاپیک مینویسم . اگر شما هم تجربهای شبیه به من دارید، یا در حال حاضر در این مسیر هستید، اینجا جاییه که میتونیم از هم یاد بگیریم و به هم انگیزه بدیم
بهترین راهکار واسه من این بود که اگه موقع تحلیل چارت چند نفر دیگه کنارم باشن بهتره یعنی چند نفری ترید کنیم اینجوری ضرر خیلی کم میشه یا اگه نیست با کسایی که تحلیل لایو دارن چندتاشون رو بذاریم کنار دست قبل از ورود به معامله ببینیم اونا نظرشون چیه
میخوام یه خلاصهای از مسیر خودم رو اینجا بنویسم، شاید برای کسایی که تازه شروع کردن یا هنوز درگیر ضررن، یه کم امیدبخش باشه.
من خودم سالها فقط ضرر میدادم. یعنی واقعاً نمیفهمیدم مشکل از کجاست. استراتژی عوض میکردم، سیستم عوض میکردم، ولی تهش همون بود: حسابم هی کوچک و کوچکتر میشد.
حدود سه چهار سال پیش بود که با پراپ فرمها آشنا شدم. اولین پراپی که گرفتم فنفیکس بود، ولی خب اون موقع هنوز اونقدر حرفهای نبودم و نتونستم به مرحله برداشت برسم. بعد مدت زیادی که از فضای پراپ دور بودم رسیدم به جایی که احساس میکردم اینبار میتونم…رفتم سراغ تامین سرمایه و چند باری تونستم ازشون برداشت کنم که خب خودش یه گام بزرگ بود.
اما اوج داستان برای من، حساب شخصی خودم در بروکر لایت فایننس بود. با زحمت و تمرکز تونستم اونقدر سود کنم که تونستم تیر ماه سال گذشته یه خونه بخرم! اون لحظه حس میکردم به همهچی رسیدم و دیگه مسیرم پیدا شده.
اما خب، زندگی همیشه طبق برنامه پیش نمیره. مشکلات شخصی و روحی که یه مدت بعد اومد سراغم ، تمرکزم رو به شدت گرفت. دیگه اون ذهنیتی که لازم بود رو نداشتم و خب، متاسفانه دوباره رفتم تو سیکل ضرر .
الانم که چند ماهیه که همهمون درگیر مشکلات اینترنت هستیم و این خودش یه مانع بزرگه برای کسایی که مثل من، ترید رو بخشی از زندگیشون میدونن.
با این حال، این تجربه بهم ثابت کرد که سوددهی در ترید ممکن هست. شاید مسیرش طولانی و پر از فراز و نشیب باشه، ولی شدنیه. فقط باید دنبال راه درست بگردیم و مهمتر از همه، بعد از هر زمین خوردن، دوباره بلند شیم.
امیدوارم داستان من، تلنگری باشه برای کسایی که ناامید شدن.
ترید گروهی به نظرم جالب نیست زیاد چون ممکنه سبک ترید، میزان ریسکپذیری، و حتی استراتژی تحلیل شما با اون چند نفر دیگه یکی نباشه. ممکنه اونها به دنبال ریسک بیشتری باشن یا نقطه ورود متفاوتی رو ببینن…
و اینکه به مرور زمان، توانایی تحلیل مستقل خودت رو از دست میدی و همیشه منتظر نظر دیگران میمونی.