این روزها دوست دارین چه آموزشی ببینین؟

این روزها شاید فرصتی خوبی باشه برای دیدن آموزش یا دوره جدید. شما این روزها چه دوره‌ای رو دارین می‌بینین یا دوست دارین ببینین؟

جواب این سوال رو دوست دارم صرفا بر اساس چیزی که دارم تجربه میکنم بدم و قرار نیست چیزی به کسی اضافه کنه!
هیچی! دوست ندارم چیزی ببینم، بخونم، بشنوم، بگم، به چیزی فکر کنم حتی و هر چی. دوست دارم کاری نکنم ولی متاسفانه بر حسب عادت همونطور که نفس میکشم، فیلم میبینم بدون تحلیل کردنش، غذا میخورم بدون حس کردن مزه ها و همینطور مابقی کارهای روزمره
مغزم در حال حاضر خاموشه و هیچی رو نمیتونه پردازش کنه

سالها در سوکت بودیم دوست دارم چند قدیمی را در تاپیک ببینم و از کندل برگزیت تا انگشت چاق یا چرب تریدر ژاپنی یا وحیدو حامد خارجی وووو صخبت کنیم…. اموزش هم عاشق کاور شدن حجم بعد از تسویه نقدینگی هستم

من دوس داشتم درباره جدیدترین اتفاقات بازار کریپتو بخونم

دوس داشتم n8n یاد بگیرم و غرق هوش مصنوعی بشم

یه چیزی که خیلی پیگیرش بودم، دیدن نتیجه سرمایه گذاری با هوش مصنوعی های مختلف بود

اما متاسفانه ب هیچکدوم دسترسی ندارم

هیچ منم همینم

حوصله ام نیست و کشش ذهنی یرای هیچ کاری ندارم

اصن دوس ندارم با کسی حتی حرف بزنم

هیچ. میخوام بیفتم تو ی جنگل دور افتاده ک فقط بیس زندگی داره

آب، برق، اینترنت، گاز، تلفن. همین. هیچی دگ نمیخوام.

همین ک نت وصل باشه و همزمان اب باشه شب چیزمو بشورم

بزرگترین لاکچری دنیاس بنظرم

همین ک تریدینگ ویو باز بشه. حالا اکانت مون ک حیف شد تو این قطعی ولی مورد نداره همون ا‌کانت فری اش باز بشه

همون دو سه تا کانال یوتیوبی ک هر هفته دنبال میکردم اون باز بشه

همین. الان پول داشته باشم پیاده میرم از اینجا ک فقط همینارو داشته باشم.

اینجا فعلا همینه با همین فرمون و همینطوری میمونه چون سود طرفین در کش دادنشه. مردم؟ خب مهم نیستن. امیدوارم اشتب بگم و سال ها طول نکشه ولی نظرم اینه ک سال ها طول میکشه.

دوس دارم یه دوره کامل NDS ببینم قبلا تو یوتیوب که سرچ کردم اموزشها هست اما کلاسه شده و مرتب نیستن

دقیقا منم آموزش های نیتن رو داخلود کرده بودم حتی یه پروژه های کوچیکی داشتن می ساختم که بوووم

فقط اینترنت وصل بشه بقیش حله

(پست توسط نویسنده حذف شد)

نگران نباش درست میشه ،

دوره آموزشی استاد امیرحسین اظهری

ایشون بهترین استاد ترید هستن

پیشنهاد میکنم حتما از تجربیاتشون استفاده کنید:ok_hand::ok_hand:

زبان انگلیسی کامل

کمکی که زبان انگلیسی به یه تریدر میکنه 100 تا دوره نمیتونه کنه