سلام به همه دوستان عزیز
تصمیم گرفتم به صورت روزانه ویدیوهای خارجی یوتیوب که مناسب میدونم رو به صورت ترجمه شده و مقاله وار به صورت فایل پی دی اف براتون آپلود کنم که بتونید استفاده کنید. امیدوارم که با حمایت شما این تاپیک جریان پیدا کنه و کمکی بشه به دوستان عزیزمون که زبانشون خوب نیست یا نمیتونن به این جور منابع دسترسی داشته باشند. در عنوان هر فایل نام ویدیو اصلی و کانال یوتیوب اون شخص نوشته شده. سعی میکنم مقالات در طیفهای مختلف ترید باشن (روانشناسی، مدیریت سرمایه، ترید پلن، ژورنالینگ، صحبتهای کلیدی تریدرهای موفق و…)
تاپیک در صورتی که مفید باشه براتون و استقبال بشه ازش ادامه خواهد داشت. امروز اولین مقاله رو آپلود خواهم کرد
Market Mentality- The Psychology Of Traders Who Are Lazy But Ambitious.pdf (129.2 کیلوبایت)
مقاله اول: روانشناسی معاملهگران تنبل اما جاهطلب
این مقاله برای کسایی مناسب هست که سالهاست که تو لوپ آموزش ترید موندن و همیشه انجام کار سخت و طی کردن پروسه واقعی ترید رو به بعدا موکول میکنن. کسایی که امیدوارن و انگیزه دارن اما عمل ندارن یا عمل غیرمفید دارن (ویدیو دیدن و نوت گرفتن های مداوم بدون عمل).
مرسی از شما اقای حاضر جواب و وقتی که میذاری
خیلی کار باحالیه و امیدوارم ادامه پیدا کنه
یه چیز جالب که الان تازه بهش دقت کردم همین خوندن اسکریپت ویدیو یوتیوب جای دیدن ویدیوشه که به نظرم تو این دوره که با ویدیوها بمبارون شدیم یه وقتایی این حرکته هم میتونه خیلی مفید باشه
ممنونم از نظرت مصطفی جان ![]()
دقیقا من هم مدت هاست به جای گرفتن دوپامین از دیدن ویدیوها (مخصوصا ویدیوهای الان یوتیوب که گرافیکی طراحی میشن تا بیشتر دوپامین رو تحریک کنن) از روی ساب ها مطلب رو میخونم
مقاله ی مفیدی بود. در صورت تمایل می تونید سری به تایپیک «حل مشکلات روانشناسی» که در اون با استفاده از خونده ها و تجربیات خودم می نویسمش بزنید.
ممنون نادر جان نزدکی عزیز حتما
ممنون از دوتاتون ![]()