من فکر میکنم زمان مهمه ولی اصل کار نیست.بله اینکه چه موقع نقدینگی وارد بازار میشه و حرکتهای اصلی بازار چه موقع شروع و آرام و بعد به پایان میرسه مهمه و میتونیم به عنوان یه فاکتور مهم بهش نگاه کنیم در کنار موارد مهم دیگه شامل همون استراتژی و سبک معاملاتی و دانش تحلیل تکنیکالی که داریم.ولی قطعا بعنوان اصلی ترین بحث بنظرم نمیشه بهش نگاه کرد.که اینکه دقیقا با باز شدن بازار همون موقع ما معامله کنیم موفقتر خواهیم بود…یه تریدر خوب و با تجربه هر وقت بشینه پای چارت با دیدی که داره و استراتژی شخصی خودش باید بتونه تحلیل کنه و در نهایت با وین ریت قابل قبول بیاد بیرون…
در واقع خود مبحث همین تایمینگ خودش یه استراتژی هست…که دقیقا قبل از باز و بسته شدن ستاپ خودتون رو میچینید و منتظر میمونید….
در کل نیاز کامل که دقیقا بیاییم و سر همون تایم باز و بسته شدن بازار و ششن ها بیاییم و معامله کنیم این فقط به استراتژیمون بستگی داره…عرض کردم خودش اصلا یک استراتژی هست…بهتر از من دوستان میدونید( سقف و کف ها و غیره)( نقدینگی ها و غیره.و و و)
ولی یه تریدر حرفهای نیازی به اینها نداره چون از این سبک استراتژی ها پیروی نمیکنه…استراتژی های خودشو داره….و هر لحظه و هر تایمی بیاد در بازار روند رو میگیره…
فکر می کنم برای جواب متن من از هوش مصنوعی کمک گرفتید که دوباره متن رو بهش بدید .و زیاد به این ابزار های ساخته بشر اتکا نکنید به عنوان یک برنامه نویس این رو میگم ( اگر هم در مورد استفاده شما از هوش مصنوعی اشتباه می کنم طبیعیه ما انسانیم )
صد در صد قرارداد اجتماعی هستند برای موسسه ها هم زمان مطلق نیست حالا سشن های معاملاتی خودشون استخرهایی نقدینگی هستند که بازیگران بسیار بزرگ با قرارداد های اجتماعی ایجاد کرده اند .
حلا برای تخمین نقدینگی کاربرد دارند ولی قانون حرکت بازار نیستند . ببنید تریدر خرد یا حتی موسسه نمی تواند پیشبینی کند که در ساعت خاص ( مثلا سشن شما ) بازیگر آن تایم در نبرد با بازیگر تایم بالاتر ( سرمایه بزرگ تر ) نیست و خود آن موسسه شکار نمی شود . این بازار نبرد پوله دیگه و همیشه فیزیک بازار برندست .
با این تعاریف سشنها ( به قول شما پنجره های زمانی ) قرارداد اجتماعی هستند نه قانون فیزیک بازار چون فیزیک بازار (همان برخورد سرمایه، هدف و افق انتظار بازیگران) در هر لحظه میتونه این قراردادها را له کنه
در پاسخ اولیه بنده قبول کردید در بازار تعداد بسیار زیادی بازیگر وجود داره . سرمایه های متفاوت . دیدگاه و انتظارات متفاوتی هم دارند . در حال نبرد با یک دیگر هستند و نسبت به سرمایه ای که دارند مدت زمان پرشدن سفارششون و ماندن در معامله هم تغییر می کنه . حالا هم قبول کنید که محدود به یک زمان نیستند و بهترین زمان برای معامله وجود نداره و مهم فهمیدن اینه که در چه تایم فریم هستیم و چه ساختاری رو داریم برسی می کنیم تا به ذهنیت بازیگری که رفتار آن این ساختار را ایجاد کرده برسیم
از این که با شما در این مورد تبادل نظر کردم بسیار خوشحال شدم . موفق باشد .
در مورد استفاده از هوش مصنوعی دوست عزیز کد نویس من که فکر میکنم شغل شمارو هوش مصنوعی تا حدودی در اعماق تاریکی برده .فکر نمیکنم نظر شما زیاد از پیچیدگی خاصی برخوردار باشه که نیاز به هوش مصنوعی باشه.لطفا از توهم من میدونم بیرون بیایم.در پاسخ که بهتون دادم سعی کردم کاملا و شفاف نظرمو با رفرنس علمی بگم که کمکی باشه برای هم شما و هم دیگران حقیقت فک میکنم شما برای پرسش و پاسخ اینجا نیستید.زمان درسته توی بحث بازار مهمه.ولی حقیقتش اینه زمان تایپ کردن من برای شما هم مهمه.من نقد رو کاملا میپزیرم ولی فردی که با خودشیرینی بخواد حرف بزنه حقیقتت بحثو ادامه نمیدم.شما هم سعی کن به جای نوشتن کتاچه اول 4 تا رفرنس درست تهیه کنی مطالعه کنی.بعدش تاپیک هارو مطالعه کنی اگر دیدی سطح علمتون میخوره یا نه شروع به پرسش و پاسخ کنید .البته اگر اشتباه میکنم جسارت منو ببخشید بلاخره انسانیم ممکنه در مورده هم اشتباه کنیم
شما درست می فرمایید …بیاید جدایی از دید تحلیلی به زمان از دید تریدری به زمان نگاه کنیم …چرا تریدر باید کنی تحلیل زمانی داشته باشد …شما در هر سبک و روش و با هر ستاپی که بخواهید معامله کنید باید توجهی به مدیریت مالی و دیگر مدیریت پوزیشن داشته باشید….بهترین زمان ورود به معامله زمانی است که قیمت در کوتاه ترین زمان ممکن بعد از کلیک کردن شما حرکت کند و شیرین ترین لحظه وقتی است که در سریع ترین زمان به سوی تارگت شما برود…در بحث مدیریت مالی این همان بحث خواب سرمایه است …مثال شما جنسی دارید که در ده روز می فروشید و یا در یک روز کدام بهتر است ….و دلایل تریدری دیگر که شما زودتر مارجین آزاد شده خواهید داشت و به لحاظ روانی نیز معامله شما گیر نکرده و کلافه نیستید و غیره….در بحث مدیریت پوزیشن هم در بعضی سبک ها و ستاپ ها شما اجازه ران دادن به قیمت برای رسیدن به اهداف بالاتر میدین …که فقط ریوارد یک و دو نیست گاهی ۷ یا ۱۵ و یا بیشتر هست …پس شما باید به لحاظ زمانی فرصت کافی به معامله برای حرکت بدهید …این فرصت چه میزان است؟…که در نهایت شما یا پارشال اگزیت دارید یا هر روش خروج دیگر