ترندو یا آلفا گلد ؟

دوستان میخوام با مقدار کمی وارد یکی از این ۲ سایت ترندو یا الفا گلد برای ترید اسکلپ بشم ب نظرتون کدوم مطمعن ترو بهتر؟

ترندو هیچ گواهی معتبری نداریه

به نظرم آلفا گلد

حداقل مشخصه بروکره!! آلفا گلد دقیقا چیه؟! خودشون هم نمیدونن چی هستن نه مجوز دارن نه دفتر فیزیکی نه جای ثبت شدن. ازشون میپرسی آیا معتبر هستین یا نه میگه برو از اساتید راجب ما بپرس.

سمت این پلتفرم های معاملاتی جدید نرو پولتو بالا میکشن. یه بروکر خوب انتخاب کن و تموم!

هیچ کدوم. زنده باد هیواگلد

ترندو که اصلا ایرانم نیست براتون امنه اما آلفاگلد بدبختی که حداقلش اینه تو ایرانه اسکمه؟

از کجا میدونی توی ایرانه؟ مگه آدرس فیزیکی ارائه دادن؟ بدترین بروکرهای دنیا صد هیچ از این آلفا و هیوا جلون

خیالت راحت از الفا گلد و این نوع پلتفرما بهتره

قبول ندارم الفاگلدرو…هیواگلد شاید یه چیزی اونم نهایتا ۲ ملیون بخای کار کنی..

ترندو رو باز بهتر قبول دارم بین اینا

حرکت کندل ها رو چارت رو دیدی؟

دیدی باگ چارتش رو؟

باگ نداره ..بخاطر اینترنته من همیشه میبینم اپدیتینگ میزنه یبار میبندم برنامه رو یا دوبار میرم توش درست میشه موقع ترید مشکلی پیش نمیاد اگه بیاد ترید نمیکنم یبار واسم پیش اومد که اون موقع اینترنتم سایت ایرانیو بزور بالا میاورد ….درکل عالیه کار کردنش اتفاقا اتفاقا ترندو چک کردم بهترین بروکر برای ترید نفته!!! بقیه یجوریه اصلا

در حال حاضر با این وضعیت ینی بهترین جا ترندو هس؟ چون خارجی ها هرکدوم یجور مشکل دارن

در حال حاضر با این وضعیت ینی بهترین جا ترندو هس؟ چون خارجی ها هرکدوم یجور مشکل دارن

گزینه سوم هیچ کدام

اگه بروکر های دیگه حساب داری سیستم داری با متاتریدر میتونی کار کنی … ایکس چف یا الپاری که حساب سنتی دارن و با ۳۰ دلار حداقل تو الپاری ایکس چف رو نمیدونم چقد میتونی حساب باز کنی و سنتی معامله انجام بدی رو طلا .. فقطم رو طلا چون رو نماد های دیگه بدرد نمیخوره کلا چه سنتی چه حساب های دیگه .. بقیه بروکر ها هم حساب و کمیسیون مناسبی ندارن…ترندو اسپرد همه نماد ها اصلی و جذاب ۱ هست نهایتا!!! بعضیا یه ذره بخاد بیشتر باشه اون نماد های فرعی هستن برای جفت ارز ها…. و بقیه ۰ یا نهایتا ۱… اینکه کمیسیون تمام نماد ها ۶ درصده!!! بهترین کمیسیون و تفاوتی نداره و اسپرد رو نفت برنت ۱ پوینت ثابت هست و اصلا تکون نمیخوره و براب همین میگم بهترین بروکر برای ترید نفته با این کمیسیون من خودم طلا ترید نکنم درجا اول میرم سراغ نفت … من صرافی بینگ ایکس کار میکردم اونم اصلا نفتش چیز دیگه ای بود عاشق ترید رو نفت بودم که این بروکر ها هیچی ترندو رو چک کردم دیدم شبیه بینگ ایکسه ولی بینگ ایکس خیلی میزان بود… ولی توصیم اینه نهایتا ۵۰ دلار میخای واریز کن و کار کن روی جفت ارز ها و جای طلا برو رو نفت برنت معامله کن

پس چی………………..پچجکمخنو

x chief email mikhad k gmil nmiad bala

اره گفتم که اگه حساب دارید…

ندارید با ۵۰ دلار نهایت برید با ترندو کار کنین چرا میگم!

یا حتی ۱۰ دلار!

الفا گلد و هیوا اینیچزا مشخص نیستن ازکجان

و اینکه کمترین حجم اینا برای ترید طلا هست ۵۰۰ توی حساب نمیدونم چیچی کمترین حجم ورودی هست ۲ملیون۵۰۰!!! یعنی میانگین ۵ دلار اون و این یکی ۱۰ دلار حجن ورودی درصورتی که تو با ۱ دلار میتونی حتی توی ترندو کار کنی رو طلا ریسکو میاری پایین سرمایت کمه طلا چرا میری نفت ترید میکنی یا جغت ارز که ریسکو بیاری پایین!!!

برای همین من توصیه نمیکنم رو پلتفرم های طلا ترید کنین مگر سرمایتونو از جوب اورده باشین و ۲۰ ملیون بریزین که با ۵۰۰ هزار یا ۲ ملیون ۵۰۰ رو طلا ترید کنین که البته هیوا گلد یه حساب سنتیم داره که حداقل حجمش بازم ۵۰۰ هزاره و میتونی با ۲ ملیون واریزی کار کنی سود های صد هزاری جمع کنی