دوستان سلام. امیدوارم تو این شرایط جنگی حالتون خوب باشه
من پیج لباس داشتم و در کنارش طلا ترید میکردم.
اما از وقتی نتا ملی شد دیگه علنن از۲تا شغلم بیکار شدم. نه میتونم فروش داشته باشم نه میتونم ترید کنم
جایی رو میشناسید که بشه ترید با نت ملی انجام داد؟ دوستام ترندو و هیواگلد رو معرفی کردند. سرمایه اولیه ترندو برای شروع یکم زیاد بود و اون یکی رو هنوز بررسی نکردم. دوستان جای دیگه ای میشناسن؟ ممنون میشم معرفی کنی
سلام، اگه پراپ میخاید و آشنایی دارید، پراپ فنفیکس معتبر و قدیمی هست که با نت ملی و این شرایط هم اوکیه و حساب از ۱۰۰۰ دلاری به بالا داره، تو همین ایران بروکر سرچ کنید تو تاپیکها بقیه دوستان سایت و کانال روبیکاشون رو گذاشتن. هیواگلد هم هست که بنظرم با سرمایه کم مناسب نیست، بقیه بروکرها هم مثل ترندو سرمایه حداقل ۱۰۰ دلاری میخوان که کلا با ۱۰۰ دلار اصلا مدیریت سرمایه درست نمیشه انجام داد، با سرمایه کم همون پراپ بهترین گزینه هست که فنفیکس پراپ خوبیه. حتما دربارهاش بیشتر تحقیق کنید و با حرف من ازشون حساب نگیرید.
من با نت ملی دارم طلا رو بین المللی ترید می زنم آلپاری خیلی خوبه، نمی دونم چطوری ولی با وجود اینترنت ملی من با اکانت pro ecn آلپاری تو متاتریدر 5 دارم ترید می زنم رو فیوچرز طلا. راستش طلا رو می ترسیدم با این وضع نت ترید کنم ولی فیوچرز خیلی ریسکش کمتره آلپاری هم داره. نمادش رو حضور ذهن ندارم چی بود ولی تو بله ble.ir/alpariannouncement اینجا پیداشون کنین به پشتیبانش پیام بدین راهنمایی می کنه
منم همینطور .و بدبختانه من همیشه جفت ارز زدم . الان هم از پلتفرم ها میترسم که مثلا هیوا اصلا بالفرض رفتم یجوری عجیب میاد برام حجم زدن استاپ گزاشتن .امتحان نکردما تا الان ولی حس میکنم قراره الکی الکی پولامو به باد بدم سر اینکه عادت ندارم به اون پلتفرم .هم اینکه اصلا طلا ترید نمیکردم اینم یه حس بدی داره که نکنه ضرر کنم . همینطور نشستم و دارم خفه میشمممممممممممم
هیواگلد تست داره اول ببین می تونی پول مجازی که داده رو دو برابر کنی اگر موفق بشی ترست کم می شه و قرار نیست پول زیادی بزاری برای حساب اصلی که ترید کنی، الان که مشخص نیست اینترنت کی وصل می شه برای پول دراوردن ریالی این سایت ها گزینه خوبی هستن.