بررسی اعتبار و خدمات سایت آلفا گلد

کسی کار کرده نظر بده

راجب به واریز و برداشت

حساب سالم

که ادم از معامله اطمینان داشته باشه

و چقدر واریزی داشتین و برداشت ها چطور پیش میره

اطمینان از نوع حساب ها

من کار نکردم ولی هیچ چیز شفافی در موردشون وجود نداره همش میگن مجوز داریم یک ماهه میگم خب مجوزها رو بفرستید میگن قابل انتشار نیس!!!

حتما راجب اعتبار و تاریخچشون مطالعه کن.

هیواگلد چطور؟ امتحان کردی؟

هیواگلد چطور امتحانش کردی تاحالا؟

دوتاشون مثل هم هستن شفافیت ندارن.

من یک سال پیش، یعنی از اول فروردین تا آخر آبان باهاش کار کردم … هیچ مشکلی نداشت و به موقع و به روز بود.

برداشت هم داشتین؟

:joy:
به نظر میرسه فراز گلد و همین الفا از زیرمجموعه های س باشه سرعت بالا اومدن سایت و خود چارت درحالی که دامنه های فعال با دات کام و… بگذریم (میتونه درست باشه یا نباشه)، در هر حال باید صبر داشته کرد و تحمل کرد.

اره‌بنظر منم باید صبر کرد

من با هردوشون کار کردم هم واریز داشتم هم معامله داشتم هم برداشت.مشکلی با واریز و برداشت نداشتم . ولی سودی که به شما میده بنظرم کم هست و البته ضررش هم کمه و اینکه آلفا گلد حساب منو بست بعد ی مدت کار کردن بخاطر ی مزخرفی که خودمم نفهمیدم. ینی اصلا هیچ اخطار یا پیامی ندادن فقط یکدفعه بسته شد یک مقدار کمی هم ئول داخلش بود که ندادن بهم هرچی پیگیری کردم

سلام. اصلا توصیه نمیکنم چون قشنگ مشخصه که چارتش رو داره از جای دیگه میگیره و نسبت به چارت قبلی بعضی وقتا عقب میمونه

.کلیه پلتفرم های داخلی چیزی بنام مجوز یا دفتر فیزیکی یا …. ارائه نمیدن. فقط چیزی که به من گفتن ندارم عمل میکنم به شما هم میگن.

بستگی به نوع معاملات تون تا دو الی چهار حجم معامله بیشتر پول ندارید بمونه. و در پایان روز کل سود روز منهای سپرده ثابت را بزارید بمونه

خیر اینجوری نیست. الان صرافی ها و پلتفرم های آنلاین خرید و فروش طلا تا شرکت ثبت نکنن حق فعالیت ندارن. کاربر میتونه بره استعلام بگیره و حداقل آدرس دفتر و شماره تماس و مدیر عامل اینارو دربیاره.

سلام من 20 روزه با الفا گلد کار کردم اول خوبیشو بگم ک هر واحد در حالت کم ریسک 25 هزار تومن در حالت معمولی 50 هزار تومن سود و زیان میده برداشت و واریز ریالی انی داره

از کلاهبرداریشون هم بگم گ تو حالت دمو معامله ب سرعت بسته میشه ولی تو ریل وقتی پوزیشنو میبندی اگ بیشتر بره تو سود بعد زدن بستن پوزیشن معامله با کسر 10 هزار خورده ای بسته میشه ولی اگه بعد بستن پوزیشن سود کم بشه با تاخیر چند ثانیه ای در کمترین حالت سود پوزیشنو میبندن و چارت از عددی ک خودش نشون میده عقبه یکم و اینکه بعد بستن پوزیشن سی ثانیه باید وایسی تا پوزیشن دیگه بتونی باز کنی و اینکه تو هر معامله سود ورمیدارن هم موقع واریز هم اسپردش از یک دلار نیم بیشتره و چنبار هم نقطه ورودمو تغییر دادن یعنی من جایی ک ورود زدم اومده رفته تو سود دیدم هنوز تو ضررم ولی با همه اینا بخاطر بعضی شرایطش گاهی ازش استفاده میکنم

این پلتفرم من مشکلی باهاش نداشتم به جز دو بار قطع شدن که جفتش هم دوتا معامله سود رو به خاطرش از دست دادم اگر سرور اش پایدار باشه و قطعی نداشته باشه خوبه اگر دوباره به خاطر قطع شدن سروش به مشکل بخورم کلا میزارمش کنار دگ

این نکته رو هم بگم که من استراتژیم براساس سشن هستش و تایم خیلی مهمه اگر اون ساعت های خاص قطع باشه سرور به مشکل میخورم و کلا برایند استراتژی بهم میریزه یک مدته دوباره خوب شده و قطع نشده ولی اگر تکرار بشه دگ به درد من نمیخوره

ممنون میشم یه شماره تماس یا آدرس دفتر مرکزی فراز گلد را بفرمایید

توی ایران بروکر تحلیل الفا گلدو گذاشتن. حتما یه چکی کن

خدمت شما

من با قطع شدن نت ، کار رو با اینا شروع کردم ، البته هنوز نتونستم خودمو قانع کنم برای واریز سرمایه ولی یه چالش برا خودم گذاشتم ببینم یک میلیون رو چقدر میتونم رشد بدم ، نتیجشم دارم به اشتراک میزارم . ولی اگر در مورد این سرویس بخام بگم هنوز خیییلی کار داره و اصلا نمیتونید با پلتفرمی مثل متاتریدر مقایستش کنید ، به شدت محدودیت داره. با این لینک میتونید ببینید کار روش چطوریه Aparat Shorts