دوست عزیز تایم فریم پایین کار میکنی یا بالا؟
(عکس اول که میگه بالا)
دوست عزیز تایم فریم پایین کار میکنی یا بالا؟
(عکس اول که میگه بالا)
واقعا هیچجا مثل بازارهای مالی خیریه نجات دهنده نداره ![]()
واقعا باهات موافقم من خودم توی دو ماه اخیر سر به سر بودم ولی ایشون میگه با ضمانت سود میکنی یعنی باید از مرز ایران فرار کنی
عزیز اون خلاصه ای از عملکرد هفته هست. تایم یک دقیقه کار میکنیم
دلم برات میسوزه بندهی خدا. اره ما کلاه برمیداریم نیا. موفق باشی😘
بدشناسیم ازبس. مثلا اینجا. رایگان دارم روشمو نشون میدم به همه. صدتا پلشت ریختن اینجا شدن استاد و زرنگ😂 هعی. چقد مردم پلشتن. پشیمون شدم از کارم بقران
اینجا برات ممکنه به اشتراک بزاری فیض ببریم؟
5 تا معامله در یک روز _فقط طلا
نه برای اثبات حرفت _یکم دیدگاه بگیریم
و اینکه هر چی هست تایپ کن رو نمودار یا خطوط رو رسم کن تا برای ما شفاف باشه
البته اگه مایل بودی
نه قربونت برم. فقط یورو میگیرم من. تریدای امروزمم سه تاش ضرر شده. دیروز دوتا سود یک ضرر. همشم با جزئیات توی کانالمه که ۳ تا ممبر داره. میتونی بری یادش بگیری چکش کنی هرکاری میخای بکنی. بیشتر ازین خوبی به این ملت نیومده انگار. خستم کردن. ببخش
هر موقع یکی همچین ادعایی کرد فقط کافیه بهش بگید استیتمنت
بعد میبینید تو افق محو میشه
بنده نه برای خودم و نه برای دوستانکهنه کار، برای عزیزانی که اوایل کارشون در این بازار هستش عرض میکنم:
سود و موفقیت شما در هیچ کانال یا سیگنالی بدست نخواهد اومد، ترید صرفا تمرین بسیار بسیارِ، اونچیزی هست که با آموزش مدون و درست و با تجربه ی زیاد و با رعایت اصول وچارچوب مدیریت های سرمایه ای بدست میاد.
عزیزان دل هیچ شورت کاتی هم وجود نداره، میبایست زمان بگذارید.
راجع به عرایض این دوستمون هم چون شناختی ازشون ندارم نظری نمیدم، ولی خب : عاقلان دانند دیگر حاجت تفسیر نیست!
موفق باشید.
اگه وین ریتت بالاس پس حواست باشه از کانالت کسی سیگنال نفروشه. چون زیاد بوده از این کارا کردن.
وین ریتم بشدت پایینه حدود ۴۰ ولی مهم نیست. مهم اینه هفته ضررده ندارم.چون ریواردهام ۳ هست. روزی سه ترید دارم که یکیشم سود بشه و دوتا ضرر روزمو رو مثبت میبندم با نیم درصد. خودت ستاپهارو چک کنی میفهمی کار یک دیقه س و بی هزینه😊
البته گویا خطر کلاهبرداری داره نگاه کردن خالی
کاملا درستن حرفاتون. بنده هم نه سیگنال میدم نه حتی آموزش. حوصله کسیم ندارم چبرسه اموزش هم بدم. ففط روشم رو گذاشتم یجا همه ببینن. شمام میتونی نگاه کنی. مواظب باشید در حین نگاه به ستاپ من کلاهتون نپره فقط. همین
بله بله. بروید استیتمنت بگیرید از استاداتون و پول بدهید بابتشون:joy:
خدایا گیر کیا افتادم من برگام ریخته بولله. اخه هیچینداره بدبخت مگه من چیزی خواستم ازت که استیتمنت میخای ازمن؟ گفتم دوره بخر یا پول بده؟؟؟ بابا زرنگ. بابا گرگ. باریکلا.
عجب
آره آتیش گرفتما ![]()
چقد تو زرنگی حال کردم که فریب نمیخوری. دسخوش دسخوش. نه دسخوش
توی این بازار هر کس از تضمین حرف زد به قول دوستمون فرار کن
حالا چرا ؟ چون اول که هیچی از بازار نمیفهمه
دوم که جیبتو میزنه
سوم اصلا ارزش یک درصد وقت گذاشتن نداره
هیچ گربه ای محض رضای خدا استراتژی مفتی نمیده
اونم با وین ریت
ای کاش دستمون توی جیب خودمون بجای جیب بغلی باشه