سلام داوود جان
متاسفانه تایتل تاپیکتون به هیچ وجه شدنی نیست. بهترین تریدرهای دنیا هم هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت تضیمین هر هفته سود نمیکنن بلکه حتی شاید هر ماه هم سود نکنن (چه بسا هر فصل). ترید برآیند سالانه هست و قطعا هر کس که ادعای سوددهی تضمینی هفتگی رو داره سابقه ترید لایو کمتر از 1-2 سال رو داره. موفق باشید
اخ گفتی یعنی فراررررررررر:rofl:![]()
![]()
کسی که عدد رقم نشون میده برای شوآف هست و فریب. من فقط ستاپ رو گذاشتم. تفاوتش رو اصلا متوجهید؟
بیشتر تریدهامم ضرره و میذارمشون. سیگنال دادنه این اسمش آیا؟
بیشتر فکر کنین قبل قضاوت😘
خخخخ حق میدم والا
چی بگم. ما نه فروش داریم نه حتی آموزش. وقتشم ندارم. فقط ستاپم رو نشون دادم هرکس دوسداره دنبالش کنه. بدرد مبتدیها نمیخوره شما شاید از نگاه کردن به یک ستاپ رایگان هم فریب بخوری نمیدونم والا😂
ببین یه تریدر حرفه ایی استیتمنت کاری داره.
با استیتمنتش همه جا خودشو معرفی میکنه (نه با تصویری از تخیلات زیبا و رویاهایی که بهش نرسیده). درسته یا نه؟
اگر واقعا حسنیت داری بجای این عکسها…!!!
استیتمنت ۲سال سوددهی را برامون رو کن بعلاوه یه لایو ترید که در اون میتونی روشت را بخوبی توضیح بدی.
باور کنین میفهمم حرفتونو. عزیزانم کفن اگر قصد گرفتن یک ریال دارم از کسی. عزیزانم کفن اگر دروغ بگم که یک هفته ضررده نداشتم در دوساله گذشته.
نه عدد و رقم متاتریدر نشون کسی میدم نه کانال عضوگیری زدم. این کانال نیست. ژورنال ستاپمه. مثالهای هفتگی و روزانه از ستاپم هست که ضررهاشم بیشتره تازه. سیکنالی درکار نیس. اگر سابقه کار دارید فرقشو میفهمید. کاناله پره ضرر و استاپ خوردنه. اون چیزی ک فکر میکنین نیست
عزیز دلی من هیچ انتقادی به محتوایی که داری ندارم رفیق فقط عنوان تاپیک رو منظورم بود ![]()
فدایت شم من اموزگار نیستم یادتون بدم. استادتون هم نیستم استیتمنت بدم. پراپ کار میکنم کلا. ازین مدارک هم جمع نکردم و نمیکنم چون قرار نبوده ثابت کنم به کسی تا پول ازش بگیرم. پولمو دارم درمیارم نیازی به اموزش ندارم که. هیچ تریدر واقعی ای آموزش نمیذارع چون وقتشو نداره. دیوانس مگه؟
این یه ستاپه که منو از خاک بلند کرد و امشبم سرخوش بودم دلی و رایگان به اشتراکش گذاشتم. فکر نکردم انقد داستان برام بسازین. عشق کردید برید بکتست کنین. هرکس تونست یه هفته ضرر نشونم بده ، آدرس ولت بده صد دلارم میزنم براش. چیزی نمیخوام از کسی که🙏
شما انسان بزرگی هستید و مشخصه صادقانه دارید از روی حال خوش میخواهید به هموطن خدمتی کرده باشید
اونی که باید ببینه خواهد دید
تصمیمی که در ابتدا مطرح کردید به نظر بهترین تصمیم بود، معرفی خدمت و عدم ادامه دادن بحث در فروم
موفق باشید ![]()
قربونت برم. ینفرم بفهمه و نسلشو نجات بده برای من کافیه. تا ابد ثواب میشه همون برام.
آدم خوبه یذره بسنجه ببینه چیزی گیر این بابا میاد؟ یا سعی داره چیزیو فرو کنه به کسی؟ پز داره میده با اعداد متاتریدر؟ فقط ستاپ موفقاشو میذاره یا اکثرش ضرراشه؟
بگذریم. دم شما گرم🙏
منم از همینا که عرض کردید خسته شده بودم که اینو به اشتراک گذاشتم. خیلی صادقانه نوشتم آموزشش رو هم نمیدم بکسی چون نه وقتشو دارم نه پولشو میخوام. ساده س نیازیم نداره به آموزش با دیدن اون ژورنال یادش میگیرید همتون. سپاس🙏
کسی ک بخواد ترید یاد بگیره کاری نداره ببینه ایف یا مایکل یا … حساب متصل داره یا نه
میره دوره یا ستاپ یا هر چیزی ک ازش پابلیک شده رو میبینه به کارش اومد استفاده میکنه نیومد فدا سرش مثل هزاران مطلب و اموزش زرد دیگه براش وقت هدر داده
هیچ منبع آکادمی یا علنی برای یاد گرفتن ترید در اختیار ما نیست
پس چرا به هم وطن و هم زبون میرسیم اینقدر تندی و کج خلقی میکنیم
بابا مگه طرف پولی یا در مقابلش خدمتی از شما خواسته
آره حق داریم پول دادنی به صلابه بکشیم
مهربون باشیم
آقا داوود دمتون گرم بابت اشتراک گزاری این مطلب .
من همه پیام ها رو خوندم و باید بگم نمیدونم چرا ملت ما انقدر دنبال زیر بغل مار ان
خب طرف یه تجربه یا نظری رو به اشتراک گزاشته دیگه , اگه دوسش ندارین خب ازش رد بشین
اگه حالا طرف داشت از مردم پول میگرفت باز یه چیزی , اون موقع بیفتین ته توی قضیه رو در بیارین و رسوا کنین طرف رو اگه خیلی ادم خوبی هستین
من پایین شهر و با فقر بزرگ شدم خودم. کامل درک میکنم کسایی که به هموطن اعتمادی ندارن رو و حقم میدم بهشون. جنگل شده مملکت.
براهمینم توضیحای اولو دادم که اقاااا ممبر نمیخام این اصلا کاناااال نیست. اخراجتون میکنم هفته بعد.
برادرررر من پکیج یا اموزش نمیفروشم نیازی ندارم.
بازم فکر میکنن یحوری قراره گول بخورن😐
یعده هم میگن سود مستمر و هرهفته ممکن نیست. والا ما میکنیم. با همین استراتژی ساده و داشتن نظم همین. حالا کسی میخاد باور کنه میخاد نکنه. از ما اشتراک گذاریش برمیومد و کردیم تمام. کسی میخاد ثابت بشه بهش هرروز کانالو و چارت یورو رو ببینه. ببینه دروغه یا راست.
پلتفرمی هم ندارم تبلیغشو کنم حیف. چون واقعیه این روش و شدنی. چیکار کنم موجودیمو نشونتون بدم؟
باز میگن تو انقد پولداری ، چرا نشستی توی فروم پیام میدی به خلق بیکاری مگه؟
چی بگم والا😂 فقط فرار کنم. نخواستیم ثواب
حسین جان پیام اخریمم بخون پس
درود بشرفت و منطق ات❤️
داوود مرادی
قبلا فامیلت امامی نژاد نبود!!!
هیچوقت هیچ چیزیو زود باور نکن
راهی هست که تازه کارها میرن تا حرفه ای بشن، بعضی ها هم این وسط دارن نون کلاهبرداریشون رو میخورن، متاسفانه راهی هست که همه میرن و حرفه ای ها هیچ وقت گول این چیز ها رو نمیخورن
اگر میتونستم فامیلی عوض کنم حتما عوض میکردم😂 نه داداش. تهران هستم و اصالتا لر. آشناییم؟
چرا عوض میکردی مگه مرادی چشه