بهترین پلتفرم و پراپ برای پراپ تریدینگ

ممنون دادش الانم بازه؟

نه متاسفانه، ولی گفتم که در جریان باشی، این پراپ خیلی اصلو نسب داره و سابقه داره. ایشالله اگه نت برگشت حتما از این پراپ بگییر. ولی الان میتونی درچالش مسابقه پراپ پراپکو شرکت کنی برای محک خودت

ممنونم داداش

شرکت کردم داخلش حالا هروقت شروع شد ماهم شروع میکنیم

1 لایک کرده

ایشالله اول میشی دداش

1 لایک کرده

من نوکرتم❤️دست بالا دست من خیلیه ایشالا قسمت خودت

خوندن کتابش کافیه؟چون کتابه امتاز بالایی نداره از طرف خریدارا انگار که بد ترجمه شده

سلام علیکم دوستان

لطفا یک پلتفرم برای اکانت پراپ معرفی کنید که امن و معتبر باشه

مال انتشارات مهربان رو هم یک نگاهی بنداز
و نمونه ورودهای امروز طلا داده هستش

یه زمانی پراپی و تامین سرمایه و سرمایه گذار برتر معتبرترین بودن که دوتای اول اسکم شدند

العان فقط سرمایه گذار برتر مونده

نظر شخصی

دمت گرم به محض اینکه گفتی رقتم کتابشو خریدم بنظرم خیلی چیز خوبی هست دستت درد نکنه :heart_hands:t2:

1 لایک کرده

سرمایه گذار برتر

1 لایک کرده

وین ریت و ریسک به ریوارد ستاپ هاش چه جوریه ؟

وین ریت رو برید تست کنید فقط بگم وین ریت بالای داره اما مهمترین مزیتش رو من اول توی جهت روند بودن معاملاتش می دونم هیچ ستاپ خلاف روندی نداره - همین خلاف روند باعث شده خیلی از ما به خاک سیاه بشینیم - دوم سادگی ستاپ هاش هستش ریسک به ریوارد یک به دو داره اما می تونی تریل کنی و پیرامیدی وارد بشی مثل امروز روند خوبی داشت که عکسش رو گذاشتم اگر تریل و پرامیدی وارد می شدی حداقل بالای ریوارد 20 می شد گرفت و بگم اگر بازار جهت نداشته نباشه معامله ای توی این روش نداری که شاید هم قوت و هم ضعفش باشه و نکته اخر از تایم 5 دقیقه به بالا می تونی ازش استفاده کنی هیچ محدودیتی توی تایم فریم نداره .

یدونه حساب 6k تو زورا دارم ولی فعلا فعالیت نمیکنه دنبال یک پراپ میگردم که هم فعالیت داشته باشه هم قوانین مزخرف نداشته باشه و البته پرداخت هم داشته باشه . من اوپن داوجنز کار میکنم معاملاتم زیر 30 ثانیه تموم میشه برای من پراپی باشه که در این مورد قوانین مزخرف نداشته باشه مهمه

2 لایک کرده

پلتفرم مناسبی الان با شرایطی که درای میگی برای تایم یک دقیقه نداریم الان.

3 لایک کرده

من تایم فریم 5 دقیقه ترید میکنم ولی معاملاتم زیر یک دقیقه بسته میشه. واین که قوانین رابین سود چطوره؟

1 لایک کرده

رابین سود رو رایگانشو بگیر و تست بکن، بعد اگر خوشت اومد خرید کن
پراپکو هم مسابقه گذاشته بود و مهلت خوبی برای تست شرکتش بود
سرمایه گذار برترهم اگر وصل شده باشه، تضمینی خوبه
رابین-سود
پراپکو
#سرمایه‌گذار-برتر

1 لایک کرده

با این شرایط فعلاً پراپی نیست که فعالیت کنه.

چون زیر ۳۰ ثانیه رو اکثر پراپ ها رد میکنن.

2 لایک کرده

ببین من خودم یه مدت کار میکنم باهاش، بقیه هم توضیح میزارن تو تاپیک های مختلف
یه نمودار 6 گانه داره، باید پاس بشه
بعد یه سری قوانین مثل تارگت و دراو داون هم داره که همه جا دارن
حالا قضیه اون 6 گانه رو بهت بگم، داستانش اینه که کلا ازت یک سیستم و روتین ثابت میخواد. یه روز نری 100 تا ترید کنی، فرداش هیچی. سر همین 40 روز چالش رایگانش زمان میگیره. چالش های دیگه اش هم پولیه ولی خب سمتش نرو از الان. اونا روز هاش کمتره

در کل سخته ولی شدنیه. یه سری تریک باید بلد باشی

اما شما یه مشکل اساسی داری، میگی تایم فریم پایینی که خب این کلا خیلی سخت میکنه کار رو
نیست جایی که بشه
مگه اینکه از یه جا، تو تایم پایین، چارت ببینی، بعدی بیای تو پلتفرم هاشون ترید بکنی که خب هستن مثل شما
من این پگاه رابین سود رو دیدم، خیلی اینطوری میان پوزیشن باز میکنن و میبندن ولی من یکی بلد نیستم
طرف 5 لات مثلا طلا در روز ترید کرده بود با همین متد