بهترین پلتفرم و پراپ برای پراپ تریدینگ

سلام من تا الان فقط از فنفیکس حساب گرفتم که دوتاش فِِیل شد یکی دیگشم به نتیجه نرسیده بخاطر نت ملی.

میخواستم پراپفرمی معرفی کنید که حالا چه با نت ملی یا بین لمللی واقعا نتیجه گرفتین و قوانین بیجا نداره و واقعا حقمونو میده…

..

1 لایک کرده

توی ایران sgb حرف اول و میزنه بله کار کردم از همه نظر خوبن ولی شما خودت هم تحقیق کن شاید مورد بهتری پیدا کردی

3 لایک کرده

چند سال سابقه داره؟چندساله باهاشون کار کردین

1 لایک کرده

اولین پراپ ایرانیه ، فکر کنم ۲۰۲۱ سرچ کن خودت

3 لایک کرده

سرمایه گذار برتر و زورا

3 لایک کرده

سلام میشه بدونم چرا فیل شده کدوم قانون مشکل ایجاد کرد؟؟

2 لایک کرده

راستش گفتن درادان روزانتون خورده بوده البته من خیلی شک دارم که خورده باشه و از اونجا که اون زمان تجربه اولم از پراپ بود پیگیری نکردم اما مطمعن بودم خیلی دقت داشتم که درادانم نخوره و مدیریت ریسک داشتم

2 لایک کرده

فانددنکست حساب دمو ۱۵هزارتایی برداشتم.با ریسک هر معامله ۰/۵٪ تونستم مرحله اول چالش رو پاس کنم

بدون تخلف از قوانین پراپ

فقط طلا تایم ۵و۱ دقیقه هم زدم

بعدش نت قطع شد و من موندم و حسرت عمر تلف کرده پای ترید

1 لایک کرده

میفهممت. امیدوارم بهتر بشه شرایط.

1 لایک کرده

سلام خسته نباشید میگم به همه تریدر های عزیز

شما از چه سایتی پراپ خریداری کردی؟و به نظرتون بهترین سایت برای خرید پراپ کدوم سایته؟

و اینکه اگر استراتژی ای دارید که خیلی شخصی نیست و میشه باهاش پراپ رو ساده تر پاس کرد خوشحال میشم ازتون یاد بگیرم من ۲ ساله که کار میکنم اما نه به استراتژی رسیدم نه به سود دهی مستمر

خوشحال میشم از تجربه هاتون استفاده کنم🙏🏻

خسته نباشید. تا وقتی یک استراتژی ساده مشخص و بدون قابلیت تفسیر و تعبیر پیدا نکردی و بک تست و فوروارد تست ازش نگرفتی و تا وقتی که نمیدونی وین ریت و ریک به ریوارد و میزان بازگشت سرمایه و تعداد حداکثر سود و ضررهای متوالی اون استارتژی چقدر هست. پراپ نگیر به نظر من راجع به منابع استارتژی متاسفانه همه منابعی که بلدم در یوتیوب انگلیسی هست و الان دسترسی ندارم به هیچ کدوم

من قبلا از زورا پراپ گرفتم و دقیقا یک روز مونده به اتمام چالش و پاس کردنش اینترنت هارو بستن و نتونستم پاسش کنم

خب اگر اشکالی نداره یه ایدی ازتون داشته باشم توی همین اپلیکیشن های ایرانی که وقتی یوتیوب وصل شد بهتون پیام بدم برای ویدیو ها🙏🏻

سرمایه گذار برتر

سلام خسته نباشید میگم به همه تریدر های عزیز

شما از چه سایتی پراپ خریداری کردی؟و به نظرتون بهترین سایت برای خرید پراپ کدوم سایته؟

و اینکه اگر استراتژی ای دارید که خیلی شخصی نیست و میشه باهاش پراپ رو ساده تر پاس کرد خوشحال میشم ازتون یاد بگیرم من ۲ ساله که کار میکنم اما نه به استراتژی رسیدم نه به سود دهی مستمر

خوشحال میشم از تجربه هاتون استفاده کنم🙏🏻

4 لایک کرده

پراپکو اگه وصل شه به نت ملی،
سراغ رابین سود و ماپراپ نرو

4 لایک کرده

سلام پراپ وان پراپی بگم ایرانی نیست و یک استراتژی سوده ده برای پاس کردن پراپ با وین ریت بالا برای افراد با گارد پایین دارن سبک استاد امریکایی به نام باب ولمن هستش که هفت تا ستاپ ورود اسکلپ داره که پیچیدگی های سبک های پراپس اکشن رو نداره می تونی به بچه هفت ساله هم یاد بدی

2 لایک کرده

مممون🙏🏻خارج از اینترنت ملی چطور؟

2 لایک کرده

ممنون داداش🙏🏻خب این آموزش استراتژیش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟خودت امتحانش کردی؟چطوره خوبه؟

2 لایک کرده

خدا رو شکر گوگل بازه بنویسی فارسی باب ولمن یک چیزهای میاره بیش از این نگم تبلیغ نشه و اضافه کنم که همین ولمن کتابش ترجمه چاپ هم شده

1 لایک کرده

دداش سرمایه گذار برتر از همه ایرانی ها بهتره، سراغ بقیه نرو

1 لایک کرده