میشه اما به سختی
به نظرم خود پلیس فتا باید اطلاع رسانی کند و سایتهایی که مجوز فعالیت ندارند یا غیر قانونی هستند را معرفی کنند
ببین چیزی که مشخصه این سایت ها پشتشون به یه جایی گرمه، گردش حساب و داستانی که این سایت ها دارن کار من و شما نیست، حالاچی شده الان اینجوری شدن هیشکی نمیدونه، ولی اگر پلیس فتا اقدامی میکرد مشخص میشد ،کلا جرایم سایبری در ایران یه مدلی هستش که برای هیچ کس قابل درک نیست، چون اگر به دستور مفام قضایی سایتی از دسترس خارج بشه اولا حتما اطلاع رسانی میکنن و دوما لوگویی پلیس فتا و یا متن به دستور مفام قضایی رو بارگذاری میکنن و حتی اعلام میکنن که مثلا به فلان دادسرا شعبه فلان برای شکایت مراجعه کنیدو غیره نه اینکه ساین بی سرو صدا از دسترس خارج بشه و همه بتونن به راحتی پولشون رو هم خارج کنن و اون سایت دیگر فعالیت نکنه تا بعد مدتی با یه نام دیگه بیاد بالا به نظر من همه این سایت ها مربوط به یه تیم میشه و عملا برای خودشون الکی رقیب درست میکنن و اگر وارد نباشی وتریدر نباشی میشه یه سایت قمار و رسما ثروتت به باید میره ولی اگر بلد باشی و تحلیل کنی میتونی سود هم کسب کنی از این سایت ها
ممنونم
با چه لینگی وارد شدی
من پول زیادی داخلش دارم و نشد که وارد بشوم.
والا همون موقعه که سایت فریز کرد من یه برداشت انجام دادم و بعد چند ساعت مجدد اومدم دیدم سایت بصورت اضطراری بالا میاد و مجدد برداشت کامل حساب رو انجام دادم
من چه با گوشی چه با لبتاب هر کاری کردم باز نشد که نشد اگر صفحه عضویت شما بازه ممنون میشم شماره تلفن پیشتیبانی رو برام بگذارید
اما واقعا نمیدونم دیگه کجا میشه تو این شرایط ترید کرد
بعد از ملی شدن نت عملا کار ما هم خراب شد
حامد جان حتما سایت بالا خواهد اومد تا فردا، در نهایت یا کلا سایت درست میشه یا سایت اضطراری اعلام میکنند برای برداشت
با این ادرس میتونید وارد سایت اضطراری بشوید و دارایی خودتون رو بکشید بیرون
دور از انتظار نبود متاسفانه، من شنیدم یک دامنه جدید رو وارد کرده البته نه برای تنهام معاملات فقط اینکه اعلام کنن مثلا هستیم، بنظر من نباید بهش اعتماد کرد و اگه اكانتتون پره حتما خالی. کنید
حتما داراییتون رو برداشت کنی! اصلا قابل اعتماد نیست
فقط میتونی هیوا و فارس گلد برداشت کنی.اتاق معاملات بسته هست
گویا سارین گلد هم به مشکل خورده
به فکر یه شغل دیگه باشیم!!
سرویس پرداخت مستقیم پلتفرمهای خرید و فروش آنلاین طلا به دستور بانک مرکزی به طور موقت غیرفعال شده است و امکان واریز و برداشت وجه به این پلتفرمها تا اطلاع ثانوی وجود ندارد.
تاریخ: ۲۳/خرداد/۰۴ ساعت ۱۶:۲۳ | اقتصاد ایران شناسه خبر: ۱۸۹۸۵۸ منبع: شرق
این لینک خبرروهم میتونن دوستان چک کنن درموردفرازگلدهست
دوستان وقت بخیر ،کسی از سرنوشت فراز گلد خبر داره ؟؟
لطفاً اگه کسی اطلاعی داره به ما هم بگه ؛من چیزی حدود ۱/۵ میلیارد توش داشتم و سود های خوبی گرفتم تا این اواخر که یهو بسته شده
اگه کسی خبری چیزی داره ممنون میشم مطلعم کنه
تو واقعا یک میلیارد اون تو داشتی و انقد ریلکسی؟؟
اینهمه اطلاعیه زدن
خود فراز بههمه پیامک زد لینکجدید داد فقط میتونی دارایی برداشت کنی
تا اطلاع ثانوی فراز بسته شده
تازه الان اومدی میگی من میلیارد طلب دارم؟؟؟؟
دارایی من رو عدد ۱ نشون برای همین نتونستم برداشت کنم
اگر فیلم هندی هم در نظر بگیریم قفله، اخه برادر من گیریم شما این مبلغ رو برای ترید داشتی و داری، چطور تونستی همچین ریسکی کنی این مبلغ رو وارد یه سایت بی درو پیکر بدود پشتیبانی و غیره کنی، حالا گیریم کردی چطور تونستی 2 ماه بیخیال پولت باشی و الان تازه اومده باشی اینجا و پیگیری کنی، یکم رو منطق صحبت هایی که میکنید فکر کنید، اینجا همه میفهمن یه گروه سیگنال دهی سطح پایین در روبیکا نیست که همه باور کنن
فراز گلد هم خیلی تعریف کردند.اما مدتیه بالا نمیاد
مشکلات رو همه پلتفرم ها دارن ولی فراز بهتر بود