عدم اتصال لینک فراز گلد و هیوا گلد

من دیروز عصر برداشت زدم از هیوا گلد امد به حسابم الانم سایت دمو باز ولی سایت ریل بالا نمیاره تیکت زدم ولی هنوز جوابی ندادن

از قدیم گفتن وقتی آب سربالا بره غورباقه ابوعطا میخونه!!!

هعیییییی متا متا متا

سلام کسی ب فرازگلد دسترسی داره لینک فعال از سایت

فعلا فراز فعالیتی نداره

چرا سایت‌های هیواگلد و فراز گلد را مسدود کردند؟؟؟

آخه ما کجا ترید کنیم با این نت!!

وقت بخیر،با این وجود که فراز گلد نتونسته برگرده و از اونجایی که هیواگلد مجددا در یک دامنه دیگه فعالیتش رو شروع کرده ،میشه گفت که هیوا گلد تبرئه شده یا اینکه فعالیت در این دامنه جدید موقتیه؟

یه سوال هیواگلد هم مث فراز گلد هست میتونیم معامله باز کنیم یا نه

اره هیوا هم خوبه

هیواگلد از دمو تا ریل

راست دمو - چپ ریل

عزیزان توی پلتفرم های اتاق معاملاتی اگر دقت کرده باشید متوجه این موضوع میشید که این سایت ها خیلی بهم شبیه هستند که از نظر طراحی و ظاهر و چه باطن و در شکل کارکرد من متوجه یک موضوع خیلی مهم شدم و اون هم اینه مثلا توی هیوا گلد وقتی وارد درگاه پرداخت میشید درگاه پرداخت اصلا به اسم هیوا گلد نیست و نوشته همیار پرداخت و وقتی به شماره پذیرنده و کد درگاه نگاه می‌کنی دقیقا با اتاق معاملاتی فارس گلد یکی هست یعنی درگاه دو تا پلتفرم دقیقا یکی هست که این نشون میده همه این ها به یک شکلی بهم دیگه ارتباط دارند

ستون تو روبیکا برام به این ایدی reza0969 پیام بدار،شاید بتونم کمکت کنم

هنوز وصل نشده فراز گلد

فراز گلد پلیس فتا بسته به علت تخلفاتی که داشته و به نوعی ضرری که به کاربرا وارد میشد و اتاق سود می کرد.

مثلا حد سود 2خط به نفع اتاق میشد یعنی شما حد سود بزارید عدد 50 و معالمه بسته بشه تو عدد48 می بنده و تو حد ضرر 2 خط بالاتر می بست.

بدترین ضرر وقتی کال مارجین میشدید بقیه پولتون میگفت حراجی و 20 خط بر می داشت برا خودش ، پلتفرمی که هر دو طرف خریدار و فروشنده پر چطور امکان داره هر دفعه تو 80 خط حراج بزنه و تو 100 خط ببنده معامله رو ،20 خط هم اینجا از کاربرا می گرفت.

من خودم 19 تا معامله کردم بت 33 میلیون سود ، اکانتم رو بست گفت رباتی و پشتیبانی پاسخ گو نبود ، به این نتیجه رسیدم که هر کی سود بیشتری بکنه عمدا ربات میگه تا نتونی معامله کنی تا کاربرای مبتدی فقط ضرر کنند و اتاق این وسط سود کنه.

و مهم ترین هم وقتی معامله سریع رو میزنی بلا استثنا تو هر معامله با 10 خط و بالاتر ضرر برات باز میکنه و تود هم بستن میزنی مثلا سود 700 ت رو با 230 ت میبنده .

در کل امیدوارم کاری کنند که ضررهای بقیه کاربرا رو جبران کنه و این مسخره بازی ها رو برداره یا اینکه کلا تعطیل کنند اتاق رو

اگه دسترسی دارید تو پلیس فتا شکایت ثبت کنید تا دیگه اتاقی نتونه اینجور به کاربرا ضرر برسونه

متأسفانه درموردفرازگلدهم من این مسئله رودیدم.هم توریل وهم دمومقایسه کردم ومتوجه اختلافشون شدم.

صرافی مکسی با اون همه عظمتش ، هر کسی سود آور بود و سودای سنگین میگرفت را مسدود می‌کرد.اینا که دیگه جزو جایی نیستند و هیچ مجوزی هم ندارند.

ای کاش مردم جهان به حق خودشون راضی بودند. کارمزد میگیری خداتومن میشه، چرا میایی پول ملت را میدزدید؟

سلام دوست عزیز بنظرت میشه بخاطر ضرر ها و تخلفاتی که گفتی پلیس فتا از فراز شکایت کرد ؟؟

سلام وقت بخیر

امروز ۳شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ من از ظهر نشد به سایت هیوا گلد وصل بشم

از بچه‌های تریدیر کسی خبری داره داستان چیه

هیوا گلد ظهر از دسترس خارچ شد، الان سایت باز میشه بصورت اضطراری و میشه درخواست برداشت ثبت کرد، به نظر میاد که به درد فراز گلد دچار شده است، من از زمانی که فراز بسته شده بود تا امروز در هیواگلد ترید میکردم و در کل راضی بودم، قلق معاملاتی خودش رو داشت و زرنگی هایی خودش که میشد با مدیریت یه جورایی کنترلش کرد، در کل من ضرر نکردم و سود هایی خوبی هم گرفتم تو این مدت و تمامی برداشت ها هم وصول شد برام