بهترین اردربلاک در بازار

سلام و درود بر دوستان عزیز . بنظر شما داخل یک روند از بین اوردر بلاک های موجود کدوم اوردر اهمیت بیشتری داره

برو دنبال «پروپالشن بلاک» که مایکل لای درساش موذیانه گفته و به سرعت رد شده. یادم نیست کدوم دوره مایکل هست. سرنخش این هست که پروپالشن بلاک یه اورد ربلاک داخل یه اوردربلاک دیگه ست که انفجاری حرکت می کنه.

اگر نت بین الملل وصل بشه، در یوتیوب جستجو کن ببین چیزی گیر میاری راجع به این یا نه.

یکی دیگه از اوردربلاکهای کمتر شناخته شده هم «اوردربلاک پایه ثابت» هست باید در یوتیوب انگلیسی جستجو کنی ولی انگلیسیش یادم نیست که چطور نوشته میشه

دوره برنا داخل آپارت ببین قول میدم ازم تشکر می‌کنی

به طور کلاسیک. اوردبلاکهایی مهمتر هستن که ۱- منجر به زده شدن نقدینگی شده باشن.

۲- در ادامه شون یک اف وی جی تشکیل داده باشن

۳- به تغییر وضعیت تحویل (مثلا ایجاد اف وی جی معکوس) یا تغییر ساختار منجر شده باشن

۴- در محدوده دیسکانت در روند صعودی/ و در پریمیوم در روند نزولی واقع شده باشن.

ضمن این که قیمت خیلی وقتا اوردر بلاک رو برمیگرده دوباره تست میکنه (معمولا تا ۵۰ درصدش رو) و بعدش حرکت اصلیش رو میره.

ورود با فقط اوردبلاک درست نیست اوردربلاک یکی از ابزارهای ترید هست که باید در هماهنگی با موارد دیگر چارت باشه

مایکل وقتی با اوردر بلاک معامله می گرفت پله ای وارد میشد در نزدک مثلا ۶ کانترکت (قرارداد) در لبه اوردبلاک وارد میشد و ۳ کانترکت دیگه در وسط اوردر بلاک وارد میشد و بعد که قیمت از محدوده اوردبلاک خارج میشد و دوباره برمیگشت اوردبلاک رو تست مجدد می کرد یک کانترکت دیکه در تست مجدد وارد میشد.

یکم بیشتر ازین پروپالشن میگی نادر؟

دمت گرم حتمان یجا یاداشت میکن و پیگیر میشم ممنون

دمت گرم مرسی / هرچی سرچ کردم پیدا نکردم میشه لینکشو بدید بازم دمت گرم ممنون

ob3 تخلیه شده ob4 , ob5 هم تخلیه شده ob معتبره که واکنشی بش نخورده و حداقل دارای یه fvg که پر نشده باشه داشته باشه. مثل ob2 الان معتبره

مرسی ممنون از راهنماییت . بازم سوال میپرسم کمک کن دمت گرم

سلام این اردر بلاک هایی که کشیدید فقط اردربلاک 4 درسته که اونم باز بالاتر بکشیدش وگرنه اردربلک 5 fail شده گزینه 3 که اصلا اردربلاک نیست اون کندل های سفید جلوش باید به عنوان اردربلاک در نظر گرفته بشوند و 2 هم اصلا اردربلاک نیست . دلیل : ما دنبال اردربلاکی هستیم که نقدینگی گرفته باشه و برای ما محتمل تر است و در گرفتن اردبلاک کندل های نزولی پشت هم رو میگیریم . این کندل هایی که نشونه گذاری کردید فقط توی مبحث cisd بدرد میخوره که اونم نه تمام اون هایی که کشیدید . با احترام

https://www.aparat.com/v/q07i274

بفرمایید قسمت اولش هست
فقط با دقت ببین تمومش کردی بگو …

با بک تست هایی که گرفتم میتونم بگم در 90درصد مواقع ob هایی که بالاشون یک fvg پر نشده باشه معتبرن سعی میکنم چندتا مثال آپلود کنم واست.

آپدیت: پوزیشن های فورواردتست توی تایم5دقیقه

عشقی دمت گرم بوس بهت

عالی دقیق درست و زیبا خوشکل موشکل هست

سعی میکنم یا داخل همین اکانتم داخل همین کامیونتی عکس بزارم تا شما و اساتید دیگه نظر بدید و رفع اشکال کنید