مجبورم مستقیما از نوبیتکس به البانک تتر منتقل کنم.
بخاطر قطعی نت نمیتونم از ولت واسطه استفاده کنم.
خطر توقیف پول هست؟
کلا اینروزا کار با البانک رو توصیه میکنین؟
مجبورم مستقیما از نوبیتکس به البانک تتر منتقل کنم.
بخاطر قطعی نت نمیتونم از ولت واسطه استفاده کنم.
خطر توقیف پول هست؟
کلا اینروزا کار با البانک رو توصیه میکنین؟
ال بانک چون در هنگ کنگ هست اوکیه ولی قطعا از نوبیتکس استفاده نکن مثلا از تبدیل یا بیت ۲۴ بزن ولی در کل حجم زیر ۸۰۰۰ هزار دلار زیاد گیر نمیدن مبلغ های بالای ۱۰ هزارتا رو باید خیلی دقت کنی
یا اینکه تتر نزن سعی کن یه ارزی مثلا ترون یا ایکس ار پی انتقال بده بعد اونجا سریع تبدیل کن به تتر
کلا هیچوقت از صرافی ایرانی مستقیم پول ارسال نکن. حتما یک کیف پول واسط در نظر داشته باش
یه سری صرافی مثل نوبیتکس و بیت پین و والکس آدرس کیف پول هاشون تحت نظر هس و ریسک بالای دارن نقل و انتقال از این صرافی ها به صرافی خارجی
با سلام و احترام
انتقال پول از هر صرافی ایرانی به هر صرافی خارجی، قطعا ریسک داره و به هیچ وجه توصیه نمیکنم حتی اگر قسم خورده باشند که با ایرانی ها مشکلی ندارند.
بهترین کار استفاده از کیف پول های واسطه مثل تراست ولت هستش تا امنیت حساب شمارو افزایش بده.
با تشکر
کاری که میگم رو بکن هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
بجای تتر از bnb استفاده کن
بی ان بی رو از نوبیتکس انتقال بده به ال بانک سرعتی مجدد تبدیلش کن به تتر
این وسط 1 یا 2 دلار بخاطر نواسات بازار می پره اما پولت امن میمونه
و هرگز به مشکل نمیخوری تو هیچ صرافی
از شانس ایرانی جماعت BNB همون لحظه 40 درصد ریزش میکنه!
خخخخ نه اینجوریا هم نیست ![]()
قبل چنج همیشه یه نگاهی به bnb میکنم
بعد با همین روشی که توضیح دادم انتقال رو انجام میدم
سعی کن ارز غیرمتمرکز منتقل کنی مثل Ton اونجاتبدیل به تتر کن و ترید کن.
نکته مهم:ممو تگ فراموش نشه
اره bnb هم آقای صادقوند گفتن خوبه.
پیشنهاد من : از نوبیتکس تتر خارج نکنید ارز های غیر متمرکز خارج کنید و در صرافی مقصد تبدیل به تتر کنید .
بهتر از روش بالا اینه که به کیف پول با وی پی ان ارز غیر متمرکز انتقال بدی و همون رو به صرافی مقصد انتقال بدی و بعد تترش کنی تا تترت پاک باشه .
واقعیت اینه که حتی اگر صرافی های خارجی بگن با ایرانی ها مشکل نداریم شما تا جای ممکن به خاطر تحریم ها نه اهراز هویت کنید و از کیف پول های مارک شده استفاده نکنید(اکثر کیف پول های صرافی های ایرانی ثابت هستند و به قولی مشخص شدن در دنیا ) ، ادرس های نوبیتکس همه مارک شده هستن حتی اگر اهراز هویت نکنید و مثلا از ایپی استاتیک و… استفاده کنید صرافی متوجه غیر قانونی بودن ادرس مبدا میشه .
ریسک اصلی :
ممکنه با مقدار کم مشکلی نداشته باشه اما روزی که به همین شکل حجم بالایی واریز کنید میتونه به دلایل مختلف جلوی برداشت رو بگیره (خیلی از صرافی ها تا الان گفتن مشکلی نیست بعد حساب هارو بستن یا بلوکه کردن )
وقتی هم که بهشون اعتراض میکنید میگن ما 2 هفته قبل اعلام کردیم در فلان صفحه سایت ! معمولا تو شبکه های مجازی سریع اطلاع رسانی میشد اما الان با این شرایط احتمال غافل موندن زیاده
داداش امیدوارم تا الان موفق به انتقال شده باشی ولی اگه هنوز دو دلی ….. به نظر بنده تتر رو تبدیل به ارزای غیر متمرکز کن مثلا ada یا bnb …. بعد مثلا اگه اندازه 100 تتر بالانس داری ، اول حدود ارزش 10 تتر رو بزن به ال بانک ، اگر نشست ، 24 ساعت صبر کن ، اگه همه چی درست بود تو دو مرحله دیگه بقیهش رو بزن که اگه گیر داد یهو … کل سرمایت از دست نره.
موفق باشی