نوبیتکس تحریم شد؟!

توی کانالای تلگرامی میگن که نوبیتکس رفت تو لیست تحریم! درسته؟

3 لایک کرده

بیت پین و رمزینکس و والکس هم تحریم شدن. قبلا هم فلگ بودن البته

2 لایک کرده

دیگه اصلا از این صرافی بصورت مستقیم به یه کارگزاری خارجی یا صرافی خارجی واریز و برداشت نکنید.

4 لایک کرده

دوست عزیز من الان حدود صد میلیون تومان تتر تو نوبیتکس دارم،یعنی دیگه نمیتونم برداشت کنم؟

برداشت میشه… ولی کار کردن باهاشون کمی ریسکی…

نوبیتکس، بیت‌پین، رمزینکس و والکس تحریم شدند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌ها علیه صرافی‌های ایرانی نوبیتکس، بیت‌پین، رمزینکس و والکس و چند افراد مرتبط با صرافی نوبیتکس خبر داد.

3 لایک کرده

ممنون آقا شاهین

یه راه حل بدم صرافی های ایرانی پایه دو که هنوز تحریم نشدن میتونید ازشون تتر خریداری یا تتر های توی صرافی های تحریم شد رو نقد کنید و بعد از صرافی هایی که تحریم نشدنه هنوز خریداری کنید و بعد انتقال بدین به یک صرافی خارجی و بعد بندازید به کیف پول تراست ولت و اگر کیف پول سخت افزاری دارید از تراست ولت بزنید بش.

یکم پیچیدس ولی سرمایه تون رو تضمین میکنه.

1 لایک کرده

باز میشن شارژ میشن معامله هم میشه انجام داد

برداشت هم احتمالا بشه انجام داد

1 لایک کرده

مشکلی نداره ولی بین چند تا آدرس جابجا کن بعد بفرست به کیف پول اصلیت

1 لایک کرده

مرسی از ایران بروکر عزیز

3 لایک کرده

من امروز صبح برداشت انجام دادم درست بود

1 لایک کرده

اول تبدیل به zec یا xmr بکن و بعد بزن به یه ولت جدید که هیچ کاری باهاش انجام ندادی. اگر تتر رو برای ترید میخوای اون xmr یا zec رو ببر داخل صرافی خارجی تبدیل کن به تتر

برای برداشت ریال که مشکلی نداره.
این صرافی‌ها زمانی ریسکین که بخوای ازشون انتقال بدی به بروکر یا صرافی خارجی.

1 لایک کرده

البته که یه نکته هم بگم اینکه حواستون به شبکه ها و کارمزد هاش باید باشه…

برای معامله گران خرد این عملیات گرون در میاد چون پره از کارمزد …

اون ک مستقیم به صرافی خارجی بفرستی خیلی وقته رد فلگ میشه و بلاک میکنن پول رو . صرافی هایی مثل البانک هم داخل چین هستن بعید میدونم تحریم امریکا روشون اثر بزاره . الان بیشتر قضیه اینه ک شرکت تتر ممکنه کل کیف پول های گرم نوبیتکس رو شروع کنه بلاک کردن و یا مردم بترسن و پول هاشون رو خارج کنن و صرافی نقدینگی کافی نداشته باشه و ورشکست بشه واسه همین گفتم برداشت صبحی اوکی بود البته خب فکر نکنم ب همین سرعت اینا ورشکست بشن

2 لایک کرده