سلام و عرض ادب.
سوالم اینه که چه جوری میشه تتر رو از تراست ولت به نوبیتکس انتقال داد که خطر فریز شدن نداشته باشه؟
با سلام این تاپیک رو مطالعه کن نظرات دوستان راهنماییت میکنه .راهکار برداشت پراپ سرمایه گذار برتر Tether bep20
چند تا صرافی تحت تاثیر تحریم آمریکا قرار گرفتن الان نوبیتکس تحت نظر هست فعلا چند صرافی تحت نظر تحریم هستند ایالات متحده چهار صرافی بزرگ ایرانی نوبیتکس، بیتپین، رمزینکس و والکس رو تحریم کرد ..
.به هیچ وجه از این صرافی ها مبلغی نه به صرافی خارجی بزنید نه به ولت
احتمال فریز شدن بسیار بالاست …
مراقب سرمایه های خود باشید
سری که درد نمیکنه دستمال نبند
شما میفرمایید از صرافی های دیگه استفاده کنیم مشکل ایجاد نمیکنه؟
خوب از این ۴ تا صرافی ایرانی استفاده نکن از سیستم چند لایه استفاده کن پول بزن به صرافی خارجی و اونجا تبدیل کن به ارز دیگه از اونجا بزن غیر از ۴ صرافی تحریم شده ایرانی با یک مقدار کم برا تست امتحان کن با vpn خوب وارد شو با صرافی تحت نظر تحریم چه ایرانی چه خارجی کار نکن بازم نظرات کاربران بخونید یک مبلغ کم بزن برای امتحان بیشتر ارز تتر تحت نظر تحریم هست بیشتر ارز های دیگر به غیر از تتر ارزهای دیگر کمتر تحت نظر هست فعلا من برداشت نزدم که با اطمینان صد درصد بهت بگم صرافی کونیکس و kcex و weex به لیست تحریم ایران اضافه شده و ایران تحریم کردن … از صرافی تحت نظر و تحریم شده استفاده نکن چه ایرانی چه خارجی
عزیز اگه میخای تتر رو از کیف پول بیاری صرافی ایرانی و به ریال تبدیل کنی من صرافی او ام پی فینکس رو پیشنهاد میکنم چون خودم بعد از جنگ چند بار اینکار رو انجام دادم و مشکلی هم نبوده . اما اگر کار دیگه ای در نظر دارید که تحقیق کنید ![]()
ممنون از پاسختون
سلام و عرض و ادب شما می تونید یه کیف پول هست سی ولت نصب کنید فقط یه ایمیل می خواهد کیف پول من خودم باهاش کار کردم مشکلی نداره از تراست ولت انتقال بدید به سی ولت cwallet بعدش انتقال بدید به صرافی که می خواهید
والا امروز با پشتیبانی آبان تتر صحبت کردم گفت: ما هیچ مشکلی نداریم که مستقیما از تراست ولت تتر انتقال بدین به صرافی ما.
باید امتحان کنم ببینم چی میشه.
اگه کلا به نوبیتکس انتقال ندم و از تراست ولت تتر بزنم به صرافی داخلی دیگه، مشکلی نداره تو همون صرافی تبدیل کنم به تومان؟
کلا سعی کن با صرافی ایرانی مستقیم در ارتباط نباشی و حتما از کیف پول یا صرافی خارجی واسط استفاده کنی. ولی نه مشکلی نداره میتونی توی صرافی داخلی تبدیلتو انجام بدی