کدوم صرافی خارجی مطمعن و امینتش بالاتر هست؟؟ کلاهبردار نباشه
کوینکس بهتره ال بانک از نظر من معتبر نیست
در این یادداشت، دو صرافی کوینکس و البنک را از نظر اعتبار، امنیت و شفافیت با هم مقایسه کردهام. خلاصه نتیجه این است که کوینکس از البنک معتبرتر است. اما بیایید جزئیات را مرور کنیم.
رتبهبندی کلی
از نظر من، رتبه اول اعتبار به کوینکس میرسد و البنک در رتبه دوم قرار میگیرد. یعنی اگر بخواهید بین این دو یکی را انتخاب کنید، کوینکس گزینه قابل اتکاتری است.
مجوزهای قانونی
البنک ظاهراً مجوزهای متعددی از کشورهایی مثل آمریکا، کانادا و استرالیا دارد. اما این مجوزها نتوانسته جلوی هشدارهای نظارتی به این صرافی را بگیرد. کوینکس مجوزهای کمتری دارد (از استونی و لهستان)، اما در عمل با مشکل کمتری مواجه شده.
هشدارهای نظارتی
نهادهای نظارتی ژاپن، فیلیپین و حتی هنگکنگ به البنک هشدار دادهاند. این یعنی آنها به عملکرد البنک اعتماد ندارند. در مقابل، کوینکس فقط از سوی فیلیپین و تایلند بدون مجوز شناخته شده که هشدار نسبتاً جزئیتری محسوب میشود.
سابقه هک و نحوه برخورد با آن
هر دو صرافی سابقه هک شدن را دارند. البنک از سال ۲۰۱۸ مشکلات امنیتی داشته و گزارشهایی وجود دارد که برخی خسارتها به طور کامل جبران نشده است. کوینکس هم در سال ۲۰۲۳ هک شد و حدود ۵۵ میلیون دلار از آن رفت، اما نکته مهم این است که کوینکس تمام پول کاربران را برگرداند. این نشان میدهد که کوینکس در بحران مسئولانه عمل کرده است.
اثبات ذخایر (PoR)
اثبات ذخایر یعنی صرافی شفاف نشان دهد که دارایی کاربران را واقعاً دارد. کوینکس این گزارش را به صورت دورهای منتشر میکند. البنک هیچ گزارشی در این زمینه منتشر نکرده. یعنی شما نمیتوانید مطمئن باشید پولتان پشتوانه دارد یا خیر.
جمعبندی
اگر امنیت و شفافیت برایتان اولویت دارد، کوینکس انتخاب بهتری است. بله، هک شده اما درستش کرده، اثبات ذخایر دارد و هشدارهای نظارتی جدی نخورده. البنک اما با وجود کارمزد کمتر، به دلیل سابقه امنیتی ضعیف، نداشتن اثبات ذخایر و هشدار از نهادهایی مثل ژاپن، ریسک بالاتری دارد.
در یک جمله: کوینکس قابل اعتمادتر از ال بنک است
هیچکدام معتبر نیستند
بهترین کوینکس هست من خودم قبل از قطعی اینترنت از این استفاده میکردم.
البانک حرفه ای تره و کارمزدش از کوینکس پاین تره
من تا حالا از البانک استفاده نکردم ولی چند تا از دوستان من از این صرافی استفاده می کنن.
این مقاله رو بخون کاملا بی طرفانه مقایسه انجام داده:
اگر بحث نت و تحریم ها مطرح نبود، میگفتم کوینکس بهتره ولی خب خیلی شنیدم بعد از یه مدتی که این صرافی داره اذیت میکنه
ناچارا رفتم بعدش تو ال-بانک ولی خب از جفتش بدی ندیدم
من خودم از البنک تجربه دارم ولی همش تبلیغاته ،از پشتیبان پرسیدم گفتن باید با ip ثابت و غیر از ایران وارد بشید احراز هویت هم نداره واسه ایرانی ها کلا بصورت عمومی با امکانات و کارمزد عادی باید کار کنی خلاصه وقت و سرمایه هدره میره .
من خودم امروز یک صرافی ثبت نام کردم 50$ هم بونس برای شروع داد هر کسی خواست در بله پیام بده @viwino میفرستم براش برای شروع خوبه ارادت:+1:![]()
داری تبلیغات اسپم میکنی انگار!
صرافی xt اگه نت وصل شد حتما امتحان کنید به نظر من بهترینه
اونم انگار عوامل کلاهبردار کریپتولند پشتش هستن!!
اول بایننس بعد مکسی بعد کوینکس
Xt صرافی خوبیه و به نظرم جز بهترین هست و برخی نماد مثل نفت هم داره
با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
بنده با جفتشون کار کردم و واقعا میتونم بگم فرقی بینشون وجود نداره از نظر نحوه کار کردن.
ولی توصیه میکنم حتی اگر این صرافی ها، قسم خوردن که کاری با ایرانی ها و آی پی ایران ندارند، شما اعتماد نکنید و حتما حتما از vpnهای ip ثابت استفاده کنید تا خدایی نکرده اسیر مشکلات مختلف نشوید.
موفق باشید
![]()
بنظرم البانک بهتره
اول امنیت بعد سود
حالا خودت ببین از بین این صرافی هایی که گفتی کدوم امن تره برو راهش رو پیدا کن وریفای کن
تو کوینکس باید حتما احراز هویت کرد؟!
رفیق من حواسم نبود اول کار بدون وی پی ان باز کردم
دیدم آقا یهو همش فارسی کرد لوکیشن منو هم زد ناکجا آباد ویرجینیا
دیگه کار از کار گذشت متاسفانه،،. فکرمیکردم اجازه بده بدون احراز مقداری کار کرد اما نمیذاره دیگه میگه برای شارژ احراز هویت کن
بنظرت احراز کنم یا بدون احراز تو ال بانک کار کنم؟!
ال بانک مثه اینکه میدونه از ایرانم اما اجازه شارژ میده بدون احراز