تجربیات و روش‌های پاس کردن پراپ فرم‌ها

روشی وجود داره که میگه میزان ریسکت رو در ریل پراپها از بالانس حساب نکن از میزان دراودان محاسبه کن، مثلا اگر حداکثر دراودان روزانه یه حساب ۲۵ کا رسیده به ریل، ۵ درصد باشه شما یکدرصد اون ۵ درصد رو حساب کن یعنی ریسک ۱۲.۵ دلاری. این خیلی کند و کم به نظر میرسه ول یاگر شما چمدین چالش پراپ پاس کنی . فرضا بتونی ۵ تا ۱۰ تا چالش ریل برسی یه امپراتوری ریال پراپ تشکیا دادی و با این میزان ریسک اگر پایبند بمونی مرت از تمام حسابهات سودها کوچک و مداوم به دست میاد و امکان سوختن حتی یکی از حسابهای ریلت هم وجود نخواهد داشت. این کار رو شما بستگی به نمادی که انتخاب می کنید حتی توی حسابهای ۱۰ و ۵ کا هم در مرحله ریل انجام بدید و نهایتش این هست که در حسابهای با مبلغ پایین ۵ و ۱۰ کا با حداقل حجم در ریل چالش معامله بزنیدو اینجا کثرت پراپهای پاس شده جاش رو به ریسک روی یک یا دو پراپ میده. راهی برای رسیدن به درآمد پایدار و واقعی از پراپ که ضربه ناپذیر هست

2 لایک کرده

روش دیگری هم وجود داره که نیم درصد ریسک از بالانس رو برای ریلهای پراپ مفید می دونه.

1 لایک کرده

یه روش دیگه هم این هست که یک درصد روی ریل پراپ ریسک کنی و اگر رسیدی به ۲ درصد ضرر ریسکت رو به نیم درصد کاهش بدی تا وقتی که برسی به کمتر از ۲ درصد ضرر و دوباره ریسکت رو یک درصد کنی

1 لایک کرده

خب این سیستم کمترین ریسک ممکن رو داره در نظر میگیره و دیدگاه جالبی رو هم برای محاسبه ریسک مطرح میکنه البته که این پلن نیازمند یک فرد کاملا صبور و مسلط به احساسات داره که کند پیش رفتن بالانس حساب براش مهم نباشه بلکه مستمر و پایدار پیش رفتن براش اولویت باشه

نادر عزیز ممنون بابت انتقال این موضوع

1 لایک کرده

خواهش می کنم در این سیستم کند، نقطه قوت سیستم وقتی هست که شما تونسته باشید چندین چالش پراپ رو به ریل رسونده باشید در این صورت، با این روش تا وقتی که پراپهای مورد نظر دبه نکنن و یا اسکم نشن محال هست که سودهای کم و پیوسته ازشون نگیرید. حداقل ۵ تا پراپ ۱۰ کا حساب کنید هر کدوم با نیم درصد ریسک از ۵ درصد دراودان روزانه! نتیجه برداشتهای پول خردی و مداوم ولی کاملا گارانتی شده هست و در ضمن دیگه معامله واقعا بدون ترس میشه فکر کنید چند تا باید ضرر بخوریم تا اکانتمون از دست بره وقتی که یک درصد از دراودان رو مبنای ریسک قرار بدیم. محال هست دراودان بخوره چنین حسابی

1 لایک کرده

دقیقا نادر جان روی یک اکانت شاید خیلی به چشم نیاد ولی همون طور که شما میفرمایید با ضریب تعداد اکانت ها هم سود کم ریسک و با استمرار بیشتری گرفته میشه و هم حالا رقمش قابل توجه میشه البته که توی صحبتت یه مورد خیلی خیلی مهم رو گفتی اعتبار به اسکم نشدن سیستم مقابل که این موضوع بنظرم همیشه مبهم میمونه

1 لایک کرده

در سطح دنیا این موضوع هست ولی اینجا همیشه مبهمتر هست. رقابت ناسالمی هم بین پراپ ها از طریق مهندسی محتوا در هر کانال و بستری در جریان بوده و هست، هر چقدر یه پراپ در ایران ضعیفتر باشه حضور محتوایی بیشتری سعی می کنه داشته باشه.

1 لایک کرده

فقط میتونم بگم خدا به دادمون برسه نادر جان :man_shrugging:

1 لایک کرده

بله. در اینجا احتمال شکست خوردن در واریز سود به حسابمون (و نه در نتیجه ترید) با وجود این که تریدر خوبی باشیم روز به روز بیشتر میشه.

برای همین هست که فقط روی تقویت روانشناسیم متمرکزم و تکنیکال رو در حد انتخاب یک ستاپ مشخص و امتحان شده خلاصه کرده و پرونده اش رو بستم.

1 لایک کرده

بله دقیقا همراستا با صحبت شما گاها خیلی ناراحت میشم که شکست یا زمین خوردن هایی که توی این مسیر تجربه می‌کنیم حاصل عواملی هست که نه قابل پیش بینی هستند (البته تا مدتی قبل بعد اسکن شدن پراپی‌من دیگه توقع هر چیزی رو دارم ) و نه خود تریدر در اون دخیل هستش حتی گاها باید باهاش مقابله هم بکنیم

میدونم این روش که گفتی از لحاظ فنی محاله که حسابو از دست بدی. ولی بار روانیش رو حساب نکردی.چون خیلی کنده فکر کن کلی ریل داری که هنوز به مرحله برداشت نرسیدن چون معمولا پراپا یه مینیمم برداشتی دارن، هر روز داری با حجم کوچیک معامله میزنی، ذهنت خسته میشه، انگیزه میریزه پایین. و تقریبا میتونم بگم مثلا خودم با این سازگار نیستم ‌و وسطش نقشم عوض میشه :sweat_smile::sweat_smile:

برای شخص سخته، برای شرکت مناسبه

تهش برمیگرده به همون جمله معروف که باید ببینی با چی راحتی همونو بگیری بری جلو

2 لایک کرده

بله برای هر شخص نمیشه یک روش واحد رو توصیه کرد. ضمنا هدف فرد هم در انتخاب روش خیلی تاثیرگذاره.

انگیزه من رسیدن به سود نیست یعنی سعی می کنم با تمرین عوضش کنم انگیزه و شادی باید واقعا و نه در حرف با سیمکشی مجدد ذهنم از اجرای درست ستاپ امتحان شده ام به دست بیاد روز ی که به این حالت زسیدم به نظر خودم شدم ترید رحرفه ای (تفاوت ظریفی در این موضوع هست که توضیحش رو در تاپیکهای دیگه نوشتم)

چیزی که من گفتم راه دائمی کسب در آمد از طریق شبکه ای از حسابهای ریل هست که با اسکم شدن حتی دو سع تا پراپ باز تریدر زمین نمی خوره و موقع معامله باز کردن در هیچ کدوم از حسابهای ریل پراپش ذره ای ساترس نخواهد داشت حتی ذره ای.

اما روشهای استفاده از پراپ هم برای خودشون یه جورایی ریسک به ریوارد و وین ریت دارن موفقیت این روش ۱۰۰ درصده ولی نه هیجان داره و نه امکان رسیدن به پول قلمبه در کوتاه مدت.

اگر محاسبه کنی برای ۵ تا پراپ که به ریل رسونده باشی مثلا ۵ تا ۱۰ کا (پایین می گیرم مثال رو) اون قدرها هم که فکر میکنی خسته کننده نیست بعد از راه افتادن دور اول حسابهات، شما با فواصل کم تقویمی دائما سودهای کوچک واریز میشه برات و تازه قرار هست که به زیاد کردن حسابهای پراپ که به ریل رسوندی ادامه بدی و بعد در صورت مجوز پراپهایی که باهاشون کار میکنی (مثلا سرماهی گذار برتر اجازه کپی تریدهاش رو میده) تریدهات رو روی چندین حساب خودت کپی کنه.

تریدرها برعکس عمل میکنن یه حساب گنده پاس میکنن چند بار برداشت میکنن و از دستش میدن (در بهترین حالت)

2 لایک کرده

دقیقا این فشار روانی شاید دیده نشه واضح اما تاثیر خودش رو داره همون طور که گفتید

ولی این پلن برای کسی که صبر جزو شخصیتشه بنظرم میتونه جواب خوب یبده البته همون طور که نادر عزیز گفتند اگر پراپ فرمش هنوز وجود خارجی داشته باشه موقع برداشت

2 لایک کرده

اره خب این تصویر شکل گرفته که حساب گنده با فاند بالاتر فورا جوابگوی نیاز های مالی تریدر میشه اما صد حیف که اینطور نیست در اکثر اوقات

حساب گنده رو اگر زمان خوب بازار نسبت به استراتژی نباشه زیاد نمیتونه نگه داره تریدر. وقتی ۲۵ کا یا ۵۰ کا یه حساب ریل داره شدت وسوسه ها هم ۲۵ هزار برابره برای همین رسیدن به ریل یک مرحله ابتدایی هست و تازه از ریل پراپ سختش شروع میشه

1 لایک کرده

درسته خب اولین موردش اینه که تریدر توی بخش چالش فقط داره به دید امتحان نگاه میکنه و استاپ خوردن رو فقط کم شدن تارگتش برای پاس شدن میبینه ولی همون استاپ رو توی ریل به شکل پول نقد از دست رفته بهش نگاه میکنه که همین موضوع به ظاهر ساده فشار روانی رو به شکل چشمگیری افزایش میده

نادر جان انقدر قشنگ

سه مورد رو توضیح داده بودی

همروز اسکرین گرفتم

2 لایک کرده

دوستانی که با فانددنکست کار کردن

امکانش هست لینک سایتشون که تعرفه چالش ها رو گذاشته برام بفرستن؟:folded_hands:t2::folded_hands:t2: ممنونم

1 لایک کرده

سلام ممنون از توجهت دوست عزیز.

1 لایک کرده

https://fundednext.com/fa

1 لایک کرده