وینگو هم توی واریز و برداشت خوب نیست!

دوست عزیز، من از کیفیت خدماتی که گرفتم دفاع می‌کنم، چون در زمان قطعی اینترنت واریز داشتم، ترید کردم و برداشت داشتم.

3 لایک کرده

بنازمت استاد قبل ضرر کردن اینو نمیگفتی من بهت گفتم واریز نکن ولی گفتی من حالیمه و تو در حد من نیستی ضرر سنگین کردی خوب شد دیگه؟ مشکل از خودت بوده نه از بروکر

2 لایک کرده

من واقعا میخوام واریز کنم میترسم بعد از یک هفته تماس گرفتن باهام گفتم شما برای واریز یک هفته طول میکشه معلوم نیست برای برداشت جقدر طول میکشه ؟

2 لایک کرده

واقعا اگر کسی واریز و برداشت داره با مدرک بزاره بقیه هم مطمین بشن

2 لایک کرده

خوبه دیگه بعد 15 سال فلسفه و عرفان شرق رسیدی به خوشمزه بازی و استیکر و تام و جری روز به روز بیشتر ثابت میکنی تریدر نیستی من تبلیغ نکردم استاد گفتم تو با این همه ادعا رفتی و ضرر سنگین کردی میگفتی استراتژی من حرف نداره و خط آخر سوده بودنه یادته ؟اگه یادت نیست اون فیلم مسخره که دوتا خط قرمز و آبی ضربدری بود و فرستادی را برو دوباره نگاه کن من میگم خودت مشکل داری از هر جهت اسم هم لازم نیست تو تا آخر زندگیت منا یادت نمیره

2 لایک کرده

والا من از روزی که ثبت نام کردم البته دمو باز کردم که اول‌ برررسی کنم ببینم قطع میشه یا ولی بدون هیچ قطعی بوده و کاملا وصل بوده ، پشتیبانی هم فکر کنم به اسم sara هست که همیشه انلاین بوده ، فقط نمی‌دنم پول بریزم پولم رو پس‌میده یا نه

3 لایک کرده

هی خودتو به اون راه نزن من میگم تو یه استراتژی معیوب داشتی که تو این جریان به واسطه غرور کاذبت ضرر سنگین کردی و حقت هم بود برو کامنت های قبلا خودتو بخون من با ایپلنت و لایت فاییننس اوکی هستم غرورت باعث ضررت شد و استراتژی معیوبت و بی تجربگی همین، کسی که با غرور در جواب دوستی و تبادل دیگران رو کوچیک میکنه و بی احترامی میکنه باید هم ضرر کنه به دور از هر چیزی که بلدی خیلی چیز ها از من یاد گرفتی تو این چند وقت تو این مدت وقت بزار یه استراتژی اوکی با وین ریت معمولی بساز که بروکر یا من یا هر چیز دیگه ای را مسئول بی خردی خودت ندونی رو خودت کار کن هنوز جا داری برسی

2 لایک کرده

سلام دوستام من نه در بروکر وینگو حساب دارم نه تجربه کار با این بروکر رو دارم فقط دو هفته قبل ثبت نام کردم پیام داداند تماس میگیرند اما تا این لحظه هیچ تماسی گرفته نشد بنا بر این اگر تماس هم بگیرند برای من مورد تایید نیست

2 لایک کرده

فقط صبر کن تا وضعیت و اینترنت اوکی بشه همین دوستمون امید آرامش بهش گفتم صبر کن گوش نکرد و هول کرد و از این بروکر به اون بروکر و یه ضرر سنگین کرد و حال اومد صبر کن و ضرر نکن دیگه نمونه زنده و شاهد هست جلو چشمت تو اشتباه نکن البته که مشکل از بی تجربگی و غرور کاذب و استراتژی شرایطی این فرد و قبول نکردن اشتباه خودش بود

2 لایک کرده

حرفی سوالی اگه داری بپرس تا راهنماییت کنم

2 لایک کرده

تا به حال چقدر برای تبلیغات بروکر وینگو گرفتی?!

2 لایک کرده

تا دیروز بچه بودیم و میگفتی فرق بای و سل نمی‌فهمیم و درحد رقابتت نیستیم امروز میگی چقدر پول گرفتی از وقتی ضرر سنگین کردی ما به فهم خودمون و تکنیک مون ایمان آوردیم پول نمیتونه کاری کنه به هرحال ضرر کردی اگه لنگ شدی بگو گلریزون کنیم برات

2 لایک کرده

یه چیز وجود داره به اسم sl که تو معامله مشخص میکنی اگه سرور قطع بشه یا هر مشکلی دیگه ضرر سنگین نمیکنی چطور اینو بلد نیستی استاد درس جلسه اوله غرورت نمیزاره sl بزاری بعد بقیه را هم مقصر میدونی شماره بدم زنگ بزنی بیشتر راهنماییت کنم ؟

2 لایک کرده

کاربر گرامی، جناب آرامش عزیز

با توجه به شرایط اخیر و خدماتی که از ابتدای بروز این وضعیت از سوی کارگزاری ارائه شده ، قطعاً ممکنه تا امروز برخی نواقص در سرویس‌هایی که ارائه دادیم وجود داشته باشه. با این حال، همیشه تلاش کردیم به‌عنوان یک کارگزاری بین‌المللی، بهترین سطح خدمات رو برای کاربران ایرانی داشته باشیم و حتی تو این شرایط هم در کنارشون باشیم.

بدیهیه با توجه به محدودیت‌های موجود و عدم دسترسی به اینترنت پایدار در ایران، چالش هایی برای استفاده از خدمات ارائه شده برای کاربران عزیزمون در ایران به وجود بیاد که باز هم مانع ادامه مسیر از سمت ما نشد و سعی کردیم راهکاری رو برای تمام چالش ها داشته باشیم.

از شما صمیمانه دعوت می‌کنیم تجربه و اتفاقاتی رو که باعث نارضایتی یا نظرات ناخوشایند اینچنینی برای شما شده رو با ما در میون بگذارین تا بتونیم از بازخورد ارزشمند شما و همچنین تجربه شما در همکاری با کارگزاری‌هایی که نام بردید که تو شرایط به وجود اومده اخیر خدماتی رو ارائه میدادن و از ابتدای مسیر همراه کاربران در ایران بودن ، برای بهبود خدمات استفاده کنیم.

2 لایک کرده

کاربر گرامی، کیوان عزیز

از اینکه این مدت منتظر تماس ما بودید واقعاً عذرخواهیم و از صبوری شما ممنونیم. به‌دلیل شرایط اخیر و حجم بالای درخواست‌ها، تماس ها کمی ممکنه با تاخیر همراه باشه، البته یک سری آپدیت های جدید برای ارتباط مستقیم کاربرها با مدیران حساب اختصاصی خودشون روی پلتفرم اختصاصی پیام رسان کارگزاری به وجود اومده که در ادامه لینک راهنما براتون قرار داده میشه تا بتونید استفاده کنید

خیلی خوشحال می‌شیم در زمانی که برای شما مناسبه با هاتون صحبت کنیم و پاسخ‌گوی سوالات و نیازهای شما باشیم. لطفاً زمان مناسب برای تماس رو اعلام کنید تا هماهنگی های لازم انجام بشه.

2 لایک کرده

سلام و وقت بخیر
از پیام‌تون ممنونیم و خیلی خوشحالیم که به این موضوع اشاره کردید.

در خصوص خدماتی که بهش اشاره کردید لازمه چند تا نکته رو هم در نظر بگیریم، شاید مهمترینش اینکه ما مشتریامون در اولویت هستن پس امنیت مکالمات و حساب هاشون که حریم شخصیشون هست خیلی برامون مهمه،
پس چرا برای حفظ این امنیت از پلتفرم اختصاصی خودمون برای رد و بدل کردن مکالمات و دسترسی به مدیر حساب و واریز و برداشت استفاده نکنیم !!
با افتخار اعلام میکنیم که در ۳ ماه گذشته، تمام خدمات و پشتیبانی‌های مرتبط به این بخش به‌صورت اختصاصی هر چند با کم و کاستی های خودش که یه امر کاملا طبیعیه به نسبت این حجم از کاربرانی که تو صف انتظار بودن ، تماما از سمت کارگزاری ما انجام شده.

در مورد آپدیت‌ها هم خوشبختانه تغییرات جدیدی اعمال شده که باعث سریع‌تر شدن روند بررسی‌ها و بهبود کیفیت پاسخ‌گویی شده. از این به بعد می‌تونید برای پیگیری دقیق‌تر وضعیت حساب یا دریافت راهنمایی لحظه‌ای، مستقیماً با مدیر حساب خودتون در ارتباط باشید تا امور بدون تأخیر انجام بشه.
فایل راهنما برای دسترسی بهتر براتون در ادامه قرار داده میشه

2 لایک کرده

خوب ظاهرا بروکر وینگو با ایجاد کابین شخصی و ایجاد مدیریت واریز و برداشتها توسط خود کاربران کیفیت خدماتش را بالا برده

https://ir-portal.wingomarkets.com

این را میگن مشتری مداری.

من دوباره از طریق کابین شخصی واریزی انجام دادم کمتر از 2 دقیقه تایید شد

فقط باید برداشت از حساب و عملکرد دوباره سرور را هم تست کنم

اگر برداشت از حساب و عملکرد سرور بدون قطعی باشه

انصافا نمودار تمیزی داره وینگو.تمیزترین نمودار در بین تمام بروکرهایی که با اینترنت ملی کار میکنند.

به هر حال ادم باید انصاف را رعایت کنه و حقیقت را بگه!

میتوان گفت بهترین گزینه فعلی برای فعالیت بروکر وینگو هست!اگر سرور قطع نشه و برداشت از حساب مشکلی نداشته باشه.

تست میکنیم دوباره این مورد را.

1 لایک کرده

من از جنگ دوازده روزه با وینگو کار میکنم البته دمو،چارت بشدت تمیزی داره ،اسپرد داوجونز بشدت کم،قطعی اصلا نداشته ،الان فقط نگران اینم که اگه شارژ کنم ،تو برداشت به موقع عمل میکن

2 لایک کرده

اگر توی برداشت مشکلی نداشته باشه از همه نظر عالیه

1 لایک کرده

برای واریز و برداشت از تاپ چنج استفاده کن

کریپتو داستان داره

2 لایک کرده