لایو ترید من و شما

در اینجا به صورت روزانه میخواهیم ترید کنیم و باهم به اشتراک بگذاریم. من خودم شخصاً دقیقا مثل ژورنال‌نویسی تریدهای روزانه‌ام را اینجا به اشتراک می‌گذارم تا در کنار هم، بدون پرداخت حتی یک ریال یا منفعت دادن به شخصی، ترید کنیم و اطلاعات‌مان را به اشتراک بگذاریم.

پیش به سوی سود.

روی چه نمادی ترید میزنی و چه سشنی ؟

به شرطی که اینترنت درست بشه

اگه این وضعیت بخاد تثبیت بشه و اینجوری بمونه چهار گوشه چارت طلا نقره داجونز و نزدک رو بایدبوسید و خداحافظ …این همه مدیریت سرمایه یاد گرفتیم که سر تایم تصمیم منطقی بگیریم البته که معتقدم اینترنت اینطور نمیمونه…

درود به نظر شما وین ریت 69.5%درصد برای اسکالپینگ مولتی تایم فریم سی دقیقه به پنج دقیقه مناسبه یا خیر

داداش الان همه با کانفینگ وصلن و سرعت عالی مثل قبل

توی هر شغلی لازمه آدم برای کارش یه خورده هزینه کنه، الان لازم ما تریدرا یه خورده هزینه کنیم تا بتونیم ۱۰۰ برابرش رو دربیاریم

تازه الان خیلی از بروکرا اومدن روی نت ملی که خیلی عالیه و کارو راحت کردن

خواهشا برای یه نت نداشتن اینقدر ناامید نباشید، این شرایط هم قرار نیست همیشگی باشه و به زودی همه چیز مثل قبل میشه

وین ۴۰ درصد هم که داشته باشید بازم شما سود ده هستید

وین ۴۰ یعنی در هر ۱۰ ترید فقط کافیه ۴ ترید شما تی پی بخوره

فرض کنید ۶ ترید زدید و همه ضرر شده ، الان منفی ۶ درصد هستید

حالا اگه فقط ۴ ترید بعدی شما تی پی بخوره یعنی ۸ درصد سود که با احتساب اون منفی ۶ درصد بازم روز شما با مثبت ۲ درصد به پایان میرسه

حرفت صحیح ولی کاش واقعا به همین سادگی بود صحبت از یه کانفینگ چهارصد هزار تومنی نیست …صحبت از چرخه باطلی که شروع شده …

منظورت رو از چرخه باطلو درست متوجه نمیشم ولی همینقدر بگم ما الان وسط جنگیم ، تو این شرایط حفظ امنیت خیلی بیشتر از داشتن یه نت بین المللی هست

اینو شاید بعضی ها الان درک نکنن ولی به محضی که صدای منفجر شدن بمب تو کوچه پشتی خونشون رو بشنون اونوقت یه غده تو مغزشون فعال میشه و تازه متوجه موضوع میشن بعد قید نت که هیچ ، حاضرن حتی گشنگی و تشنگی و هزار تا رنج دیگه هم تحمل کنن تا فقط شرایط مثل قبلش بشه

من به شخصا از همون اول جنگ قید ترید رو زدم چون کشورم خیلی برام مهم تر از داشتن نت بود ، الانم چون میبینم با یه کانفینگ میشه راحت وصل شد دارم ترید میکنم هر روز، حتی خیلی از بروکرا اومدن روی نت ملی و به مرور دارن امکانات بهتری ارائه میدن

راه برای ترید کردن برای اونی که دنبال ادامه دادن هست زیاده، اصلا ترید موفق اونیه که خسته نشه و ادامه بده، هزار بار حد ضرر بخوره ولی بازم ادامه بده، دیگه یه کانفینگ که از حد خوردن دردش کمتره

اگه تحمل درد استفاده از یه کانفینگ رو ندارید با احترام بهتون میگم شما توی این مسیر موفق نخواهید شد

با احترام کاملا باهات مخالفم…

اوکیه داداش، هر کسی یه نظری داره

منکه از شرایطی که داخلش قرار داریم واقعا راضی ام چون حقیقتا انتظارات خیلی بد تری داشتم از این جنگ ولی یه اپسیلومم به اون انتظاراتی که من از این جنگ داشتم نزدیک نشدیم بجز محدودیت های اینترنت همه چیز مثل قبل هست

آخر هفته هفته ها مهمونی، باغ ، پارتی و کباب براهه، انگار نه انگار داریم با ابر قدرت دنیا میجنگیم :laughing:

اگه ابر قدرتشون این بود پس بقیه چی ان :joy:

خلاصه اگه نتت اوکی شد من در خدمتتم، یه سری به پروفایلم بزن و تریدام رو ببین و با سایر رفقا مقایسه کن

توی هر زمینه ای از ترید راهنمایی و مشاوره خواستی در خدمتتم

مگه آ.مر.یک.ا و ا.سرا.ئ.یل از نت و جی پی اس تجاری ایران استفاده میکنن که برای حفظ امنیت ما قطعش کردن؟
الان مردم ام.نیت دارن؟شرکت ها تعداد پرسنل رو رسوندن به بین ۲۰تا ۵۰ درصد،کلی انسان بیگناه که سروتهشون ربطی به جنگ نداشتن بیکار شدن
کلی مشاغل اینترنتی که تنها شغلشون همین بوده بیکار شدن
احتمالا کشور محل زندگی ما با شما فرق میکنه

پرقدرت پیگیر هستیم

خیلی عالی . ساعت چند برگزار میکنین لایو تریداتونو

بستگی داره تعریفت از امنیت چی باشه ؟

ولش کن بیخیال دوست عزیز، این چیزا در حوزه تخصصی من و شما نیست

شما درست میگی…حق با شماست

اگر ریسک به ریوارد یک به دو ۱ :۲ و تهش ۱:۳ یک به سه باشه بله…

داو سشن امریکا نزدک اسیا