اینجا از صرافی نوبیتکس بگید

هر تجربه ای از نوبیتکس دارید اینجا بگید تا ببینیم درکدوماش زیاد تکرار شده….

3 لایک کرده

از عملکردش توی ایران و با توجه به تمام محدودیت ها و شرایطی که هستیم، خیلی خوشم میاد. تیم قوی، پشتیبانی خوب و.. . راستی دلمم برای مدیرعاملش واقعا سوخت که توی جنگ 12 روزه هک شدن، اومد یه ویدیو داد برای اطلاع رسانی از وضعیتش، خیلی گناه داشت!

3 لایک کرده

نوبیتکس خیلی عملکرد خوبی داره واقعا راضیم ازشش اونم با توجه به شرایط فعلی

2 لایک کرده

عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
بنده چندین ساله که در نوبیتکس فعالیت داشتم و واقعا بدی یا مشکلی از این شرکت ندیدم. حتی خیلی هم عالی مشکل هک شدن در جنگ 12 روزه را هم مدیریت کردن.
اما 2 نکته را عرض میکنم خدمتتون که به نظرم باید بهتر بشه. یکیش کارمزد معاملاتی کمتر و دیگری هم اختلاف قیمت بسیار زیاد در ارز های مختلف هستش که به نظرم میتونه خیلی بهتر بشه.
با تشکر

2 لایک کرده

صرافی خوبیه چند ساله فعالیت دارن

من بعد از هک توی جنگ ۱۲ روزه زیاد اعتماد نداشتم بهشون .

ولی ازشون تتر خریدم فعلا که اوکیه.

2 لایک کرده

نوبیتکس درسته حک شده ولی خدمات ایناش خوبه فقط بدی که داره تا هر شرایط بدی پیش میاد اهرمهای معامله گری برمی‌داره خیلی از صرافی های داخلی دیگه تا اهرم صد میدن اینا اهرم پنج گیر کردن البته در مجموع اهرم بالا در ارز دیجیتال بنظرم همون بین دو تا ده خوبه ولی اینا اهرم نمی‌دن و فقط فیوچرز در اصل معامله میکنی چندین روزه آتش بس شده حتی اهرم دو نمیدن

2 لایک کرده

بله واقعا اگر از تحسین و تمجید بابت مدیریتشون در زمان جنگ بگذریم، این مشکل رو بنده هم داشتم و بعد از مدتی کلا تصمیم گرفتم از اهرم برای معاملات استفاده نکنم و صرفا اسپات خرید کردم ازشون.
اما همون اسپات هم اختلاف بین خریدار و فروشنده اش خیلی زیاد بود که اونم به نظرم به خاطر کمبود کاربرها هستش.

1 لایک کرده

همه صرافی های ایرانی تو یه ریت هستن هیشکدوم از اون یکی بهتر نیست، فایده شونم فقط خرید ارز و برداشته همین، هیشکدوم به درد ترید نمیخورن… ملاک ترید نباشه همه صرافیا ی ایرانی یه کیفیت دارن بهتر و بدتر وجود نداره.

5 لایک کرده

سلام

دوستان الان میشه با نت ملی در نوبیتکس ترید کرد یا نه

3 لایک کرده

اره صرافی های ایرانی که مشکلی با نت ملی ندارن!

3 لایک کرده

کاش این صرافی ربات ترید داشته بود

3 لایک کرده

اره میشه، مشکلی نداره

2 لایک کرده