ایچیموکو و رازهاش

سلام

از نظر بنده هیچ عدد دیگه ای در ایچی به صورت پنهانی وجود ندارد به جز عدد ۳.۱۴وتمام این زنجیره که فرمودید هیچ کارایی ندارد و الفاظی مانند چرخه و فرکتال و تعادل و … فقط برای تیغ زدن مردم است و اگر وجود داشت با یک مثال ساده قابل اثبات بودن در صورتی که همواره به صورت یک مطلب گنگ و در حاله ای از ابهام مطرح میشه و یک مثال واضح در آینده چارت با اون بیان نمیشه

چرا که در ریاضی همواره ۲+۲میشه ۴

حالا می خواد دو تا سیب باشه یا دو تا فیل یا دو تا موش یا دو تا مداد

احسنت

موافقم ۱۰۰ با شما .

سلام. من علاقه مند به ایچیموکو و ریاضیات هستم. بصورت روزانه مطالعات ریاضی وایچیموکو دارم.

اگه علاقه داری ،میتونیم اطلاعات بیشتری را بدست بیاریم

سلام بله من علاقه مندم

اگرخواستید محاسبات جدیدی یا تغییرات خاصی اضافه کنید بفرمایید کدش را براتون بنویسم

سلام اگر منظور این عدد ها است که قبلاً فرمودید لطفا روی چارت در تایم فریم یک ساعته در لایو بازار یک تحلیل انجام بدید تا بشه بعد از اتفاق اونو بررسی کرد

ممنونایچیموکو و رازهاش - #158 توسط Savashpesetme

ایچی سه عدد آشکار داره ۹و۲۶و۵۲

و یک عدد پنهان که اونم در اصل مشخصه ولی تا الان کسی به اون توجه نکرده ۳/۱۴

نه فراکنال داره نه تعادل نه چرخه نه…

عدد پی هم ۳/۱۴چطور بدست میاد ؟

چه کار بردی داره ؟

چگونه با اعداد دیگه محاسبه میشه ؟

این ناگفته ها البته درست ترش راز های ایچیه

gold h1

درود کدهای چند شرطی هم میتونید بنویسید؟

شد یا نه؟:grin:…….دقت همین

بله میشه نوشت …

نه نشد خیلی بالاتر رفت

بله مشکلی نیست ببخشید دیر جواب دادم کم میام اینجا.شما مواردتون را بفرمایید براتون انجام میدم

همه ش رو

که هیچ کسی نمیگیره

براش هزینه باید بدیم؟ جابجایی های یا لوی 3دوره

ایچیموکو ی قیمت و زمان

نه دوست عزیز هزینه ای نیاز نیست .اگر کار شما راه بیفته کار من هم یک جایی دیگه قطعا راه میفته ادم مذهبی نیستم ولی به این مورد ایمان دارم.فقط شاید کمی زمان ببره ولی حتما انجام میدم براتون.اگر مشکل زمان ندارید من در خدمت شما هستم

ممنون دوست گرامی.میخوام هروقت high 9=high26 دوره باشه و در کندل بعدی high 52 دوره هم با این دو برابر بشود هشدار صادر بشه(برعکسش برای low هم )

هشدار به صورت pop up باشه یا علایم گرافیکی

pop up و مارکت واچ باشه