تیر خلاص به پیکر کلاهبرداران و پکیج فروشان(اموزش رایگان)

سلام دوستان سلام هموطن

طی چند روزی که اینجا هستم تاپیکهایه گوناگون با عناوین وین ریت هشتاد درصد داره ایجاد میشه داخل که میری میبینی طرف از سود اسکرینشات گذاشته میگه من چندین سال بکتست گرفتم و فلان قدر سود دارم و گرفتم و میگه جماعت بیایین اموزش بدم بعد درخواست پول میکنه.

اولا کاری ندارم شما که داری اموزش میدی پول وقت هدر دادنتو میگیری حلالت باشه.

دوما اسکرینی که میزاری از ته تهش بای گرفتی تا اون بالا رفته ملاک بر درست بودن کارت نیست همه میتونن با اکانت دمو شانسی هر جایی بای بزنن یا سل بزنن بعد که حرکت قیمت مطلوب شد اون پوزیشنهایه سود ده رو اسکرین شات کنن بزارن برای اثبات مدرک.

و سوما در این وضعیت جامعه که خورد و خوراک شده خدا تومن شما خجالت نمیکشی از هم وطن تحت فشارت داری اینجوری اخاذی میکنی؟ ننگ بر شمایی که از هر شرایط برای تیغ زدن جوانی که با هزار ارزو اومده تو این بازار واقعا حرامت باشه اون پولی که داری به عنوان حق ابونمان اموزشت میگیری.

و اما مطلب مهم:::::::

برای ریشه کن کردن اینجور تاپیکها و عوامل حروم خورش پیشنهاد دارم کسایی که واقعا در این بازار استخون خورد کردن و تجربه چند ساله دارن و خودشونم مشتاق هستن یه محیطی محیا کنیم تا اموزش ها و تحارب خودمون رو به رایگان با اعضا به اشتراک بزاریم.

من به شخصه با سابقه ۹ سال ترید در فارکس و ارزهایه دیجیتال با سبک معاملاتی هندسه و ریاضیات میتونم کمکی هر چند ناچیز در امر اموزش دوستان سهیم باشم.

دوستان با همفکری همدیگه محیطی رو ایجاد کنیم که دست این عوامل خون خوار قطع بشه باور کنین فرکانس این کار زندگیتون رو بیمه میکنه شاید وقت بزاریم از زندگیمون و کارمون ولی یقین کنین که خوبیش به خودمون برمیگرده

4 لایک کرده

درود بر شما دوست عزیز

نظرتون چیه در جهت این امر یه گروه داخل روبیکا یا ایتا برپا کنید فعلا تا نت نیست

به نظرم گروه نباشه بهتره

گروه خیلی مطالبش شلوغ و پراکنده میشه،

هر کس مایل به انتقال تجربیات هست، یا کانال بزنه، یا همین جا مطالبو بزاره

1 لایک کرده