یادتون نره استادی که سیستمش سوده باش گمنامه و نمیاد اینجا به شما یادش بده☝️

باید خودتون توی لایو بازار باشین و همه چیز رو با پوست و استخوان حس کنید و سیستم بسازید

پنیر رایگان توی تله موش گول چیزای الکی و رویا فروشی رو نخورید

4 لایک کرده

تریدری میشه بهش گفت تریدر ….که بین ۵ یا ۶ سال ترید سرمایه خودش از دست نده حتی اگه کمترین میزان رشد سرمایه در سال مثلاً 4 درصد داشته باشه چند نوع تریدر داریم تریدر عقده ای که با ضرر زیاد از بازار انتقام خودشو از مردم بینوا با فروش پکیج میگیره و دوباره تریدر عقده ای دیگه که با ضرر زیاد در تلگرام با ساخت عکس سود غیر معقول میگه سرمایه خودتون بدید من ترید کنم نوع تریدر دیگه در کنار فروش پکیج و همزمان گرفتن سیگنال از کانال دیگه به زیر مجموعه گیری در بروکر و صرافی به درآمد میرسه نوع دیگه با آموزش رایگان و گرفتن زیر مجموعه در کانال سیگنال… به سود میرسه و در موردش قضاوت نمیکنم نوع دیگر تریدر خودش به سود مستمر رسیده و به دیگران رایگان آموزش میده ولی دلیل نمیشه تمام افراد کانال هم سود مستمر بگیرن و نوع دیگر تریدر از طریق آموزش در یوتوب کسب درآمد می‌کنه و چپ و راست آموزش با از طریق معرفی اندیکاتور زیاد روزی یک اندیکاتور معرفی می‌کنه خودشم نمی‌دونه چیکاره هست کلا انواع مختلفی از تریدرا هستند و در آخر تریدری که به سود مستمر رسید و چراغ خاموش می‌ره جلو و هیچ تمایلی به آموزش نداره و احتیاجی هم به دریافت از پول دیگران نداره و چند دسته دیگه هم با فروش اندیکاتور و ربات که هیچ کارو برآیند مثبتی برای تریدر نداره کسب درآمد میکنن

3 لایک کرده

همینه

اصن یکی از فوبیاهای من اینه که یکی بیاد گیر بده بهم که سیستمت رو بهم بده!

مثلا دوستی فامیلی کسی

ولی خب خداروشکر سیستم ندارم اگه داشتم هم صداشو در نمیاوردم :joy:

5 لایک کرده

دقیقا:sweat_smile::+1:

منم همینطور

2 لایک کرده